Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Io nu !!! De ce sa-mi rod unghiutele la meci cand pot sa ma lafai in voie la calculator ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si eu...si eu...

Pop corn pot sa pap si la calculator. Si sa beau bere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

mamaaaaaa, 14 pag scrise de aseara pana acu'... Harnice ca albinutele!
Miha', au ajuns dvd-urile?
Sanduta am facut demult copii dupa ele, n-am apucat sa-zi zic... cum ramane cu trimisul? Prin cargus ziceai?
Citesc din urma si revin...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Buna seara!

As vrea si eu dvd-urile alea, te rog! Unde stai in Bucuresti? Ca poate reusim sa ne intalnim!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Asa creste

Mergi la inceput

A dat Olanda gol!!!!!!!!!

Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pot sa le dau ficatel congelat? n-am cum sa ajung sa cumpar proaspat?

de ce DVD-uri vorbiti... nu m-am prins!
ankulicilor! LA MULTE LUNITE INAINTE PT. RAULITO!

Nu mai am chef de meci

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi,nu stiu ce sa-ti zic de ficatul congelat.Eu am luat intotdeauna refrigerat. Nu cumpar niciodata nimic congelat.Doar la legume mai fac rabat de la regula.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Eu cred ca merg la ...Am baut un pahar de bere si deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna
sunt cam pe viteza
am inceput sa citesc doar cap asta...am vazut filmuletele cu Catalin...sunt extraordinare...grasunicul
si pozele lui Eric sunt super faine...si cate jucarrriiii
Nelone, ma bucur sa "aud "ca sunteti bine...si cu casa...rabdareeeee
logam, eu m-am uitat inainte sa nasc...oricum la mine nu a mers natural, nu pt. ca nu am vrut ci pt. ca nu s-a putut...iar acum nu ma mai intereseaza pt si pe al 2-lea tot pe cezariana va veni...oricum, ma doare numai sa ma uit
mama..esti slaba...esti ok
dany26, eu zic ca nu de la biscuiti l-a durut burtica ci de la iaurtul care fermenteaza
ce tigru aveti voi!super poza cu cladirea
rodicamarza , de la biscuiti, cu sau fara gluten, nu poate fi nimic...sau e alergica ea de felul ei?
aralia, am si eu aceiasi problema cu cosurile...inainte nici nu aveam cate am acum,in sarcina nimic....eu zic ca e ceva hormonal si mai astept...nu le dau cu nimic...
ellis, imi pare ffff rau sa aud chestii din astea...poate prietena ta ar trebiu sa discute cu cineva (psiho)...ii transmitem FORTA... sa se gandeasca la comoara ei
Multumim Ank de tratatie....LA MULTI ANI lui Raul...dar si celorlalti sarbatoriti
Sanduta, nu inteleg...soacra ta era in sala de nasteri??ca ce chestie?
mariussimiuc pt. mica fitoasa...ce zambet smecher are!amandoi ai tai sunt... frumoooosssiii..
pai sotul nu e acas...e la niste fini la meci...eu pe net...fata doarme(ma duc sa vad daca macar prin somn mai bea ceva laptic)
pussi, pai daca e congelat e congelat...cand se dezgheata oricum poti sa mirosi si sa vezi daca nu e ok
dar e nasol cu portionarea

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

pai nu mai vrea fata mea nimic
a baut 100 ml laptela 22,30
iar inainte de asta a mancat (mult spus)pe la 20
parca vad ...pe la 2-3 caraie

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput