Piatra Neamt ,Perla Moldovei (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salut!Ufffff,toata ziua am avut treaba,am fost si la targ...cu Razvan dupa minedar LUNNA,nu m-i s-au parut ca ar avea preturi mari,eu mi-am luat pantaloni scurti pt mare,10 lei,si tricou tot 10 lei,am cautat si pt Razvan ,dar nu am gasit nimic.
Merg sa mananc si eu ceva,ca azi nu am avut timp sa mananc nimic.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara!
Am un sot tare parsiv, care mi-a spus ca din cauza vremii nu se face spectacol pe Carlomanu si eu tare as fi vrut sa merg.Din fericire se da in direct la si asa vad si eu ce-am ratat.
Auzisem ca vor sa-i aduca pe No Mercy si tare as fi vrut sa ma zbantui pe muzica lor.
Auzisi ca Lora a ajuns cu bine, ca Andreutza o urmeaza cat de curand, ca Lunna sufera si se ascunde ...ca este un targ dar nu stiu unde
Maine sunt libera si am de gand sa dooooooorm pana la amiaza cu Edi, mai ales ca tati lucreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
tarziu dar trb sa va salut ,sa vad ce mai faceti,noi tot prin plimbari o tinem,am fost si cu ana la plimbare si cu fetele aseara,am vazut ca stefi e inscrisa la un camin,aici in spate la noi la panoramic si mai e cu doua fetite si un baitel cunoscuti asa ca speram din tot sufletul sa fie totul bine,la camin;apoi azi am fost si noi la targ,mie sincer mia placut ca am si cheltuit ceva bani,pe o rochita de vara ffff vaporoasa(asa pt grasane)o fustita lunga si lejera,made in india cica,papucei pt stefi si daca mai stateam mai aveam de luat dar am zis stop,doar cateva standuri sunt dragute in rest e la fel ca si la alte targuri care au mai fost la noi,asa ca sa zic face drumul un pic ,ca la intoarcere tot pe jos a vrut stefi sa mearga si am ajuns frante acasa..
dana ,eu cred ca tot draguta esti cu bubitele numai ai grija sa nu te scarpini prea mult,ca deee,pupici la copilasi.
distractie la nunti cine are!!!!!!
va pupacim pe toate si mai revin maine,sper ca suntem singurele.
carmen si stefi(fugim la)

Mergi la inceput

Buna Carmen.Ma bucur ca Stefi a ta e plimbareata, ca Edi nu prea agreeaza mersul pe jos.Deh, peste tot mergem cu
Cat te-a costat rochita aia vaporoasa, ca tare mai am si eu nevoie
Si poate ma lamuriti unde e targul asta ca eu am vazut la tv doar targ de flori la strand si unul de masini si unelte...care nu stiu unde e.
Hi,hi,hi si nu va mirati de ce-s treaza la ora asta, ca va pun sa va uitati in program, ce e pe Romantica (pont: incepe cu Flamingo si se termina cu Boys)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Am facut cafeaaaa!
CARMEN E - targul este la punte la strand

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

neata si eu!
nici mie nu mi s-a parut extraordinar targul, dar mi-am luat o rochie de plaja pt drum(e din bumbac de fapt si am zis ca e mai lejera decat pantalonii scurti) si una verde cu galben de servici, dragutica foc. acum ma gandesc ca m-a mai tenta si o fusta lunga, poate ma duc azi pe acolo.
azi vin unii sa imi schimeb termopanele si nu ma duc la servici pt ca trebuie sa ma pregatesc de nnunti.
va pup

http://tt.lilypie.com/wserp3.png

Mergi la inceput

Buna ziua!
Allexa multumesc de pont.Credeam ca doar targul de flori se tine la strand.Uite asa ma duc sa vad si eu strandul ca n-am intrat niciodata de cand l-au renovat
Andreutza petrecere frumoasa la nunti!
Vreau si eu sa ajung pe la targ, dar abia maine, ca azi sotul meu lucreaza si singura nu vreau sa ma duc.
Ce stiti de concertul de pe Carlomanu?Cine canta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hello!
Uraaaaaa ce baiat mare are mama!!!! Azi implinim 9 luni! Uau! MAre sarbatoare mareeeeeeee!

Pupam fetele!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

daca vreti sa ne vedeti:

http://community.webshots.com/album/563865046GQcpso

emma si andrei

Mergi la inceput

Emma sunteti tare scumpi!Andrei sa cresti mare si frumos.

Fetelor ne vedem pe Carlomanu sa dansam cu NoMercy?
Eu am plecat

Mergi la inceput