Piatra Neamt ,Perla Moldovei (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Petronela!!!
La multi ani, Paul! si 'La multi ani' la toti taticii, bunicii, mamicile, bunicile care se serbeaza azi!
Unde fugiti azi? Ce planuri aveti?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani sarbatoritilor! Sa traiti sa infloriti! Va pupam cu drag!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna diminetaza fetele...

Sunt datoare cu Multumiri pt cadourile primite - sunt numai bune pt Casandra. Ne-au placut si carticelele, si hainutele, toate toate.

inca nu am apucat sa citesc sau sa vad din urma, dar revin dupa alta tura de strans de prin casa - de asa-i cat petreci 3 zile si 3 nopti

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Laura dupa cum am spus, rochitelele ii vin. doar una e pt la anu'. Oricum e super ok. Imi plac pt ca nu sunt lungi, le va purta toata vara.

Am si o rugaminte - cine a mai facut poze sau a filmat datimile si mie pe mail, sau puneti un link aici.Multumesc.

Cum au dormit copii vostri dupa joaca afara, vineri noapte?

Eu sunt rupta de oboseala, cu casa vraiste - in toata sufrageria erau numai cadouri - ca le-a verifica Casandra pe toate Si bineinteles ca si ieri m-a omorat ca-i ziua ei Fetele sunt si ele obosite. Azi sper sa ne revenim sa putem intra in program normal de lucru

In schimb sunt incantata ca am reusit si am cununat si botezat. La biserica mi-a placut cum a facut preotul slujbele.Chiar frumos - concis si la obiect. Iar aseara am petrecut pana pe la vreo 12.

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop' Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
ana.nu am reusit sa ti multumesc si eu pt petrecere,a fost superba si tot sa merem ca la cum e stefi,curioasa si cuminte,oricum nea placut tare mult si toti copilasii au fost tare simpatici.
emma,e posibil sa ne fi vazut,cine stie,noi mai abordam lumea cu copii pe strada mai ales ca stefi se opreste la fiecare copil,dar e posibil sa-mi amintesc un pic de intamplare,asa ca data viitoare striga ;cine esti???
dragele mele,noi nu prea am intrat zilele astea pe aici ca tefi meu a fost un pic racita.mai multa tusee si nu prea s-a odihnit ,acum e mai bine vad ca trecem doar cu siropuri de plante si speram sa fie bine in continuare,mai merem acu la un control aaaa....si vad ca mai are si inca doua maselute de iesit suuuuuus asa ca o sa se mai chinuie un pic...dar trecem si peste asta,numai oamenii sanatosi racesc vara cica.
va pup si incerc sa mai revin,salut la toate fetele scumpe din piatra.
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ha ha! Da asa am sa fac! Pupici!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

salut

se pare ca v-ati chefuit tare frumos,vazut poze,superbe,imi pare rau ca nu am putut fi si noi acolo,poate data viitoare!eu la copii n-am spus de ziua Casandrei,ca altfel ma scoteau din casa

Carmen sanatate micutei Stefi!!

Laura si azi ai inceput serviciul ,nu??Noi nu serbam ziua lui Paul de sf Petru si Pavel,stiu ca si in anii trecuti ni se faceau urari,multumim oricum!

va doresc o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

marani mica ta e deja maream vazut superbele poze cu ea. este dulce foc.

Multumim s pt urarile pe ziua de ieri Noi ii tinem ziua numelui doar asa ca ii spunem la multi ani si poate mai facem o fripturica - nu de alta dar i se urca la cap

Dana si mie imi pare rau ca nu ati putut veni, dar sper la anu' sa puteti. Normal ca nu le-ai zis...ca nu mai puteai trai pana uitau. Tu cum mai esti?

Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana eu sunt bine,mai am cruste pe mine,mai ales pe corp,pe fata le-am mai rupt(pe alea mici)acum astept sa se treaca definitiv.Maine obligat fortat treb sa merg la serv,asta e,n-am ce face,daca nu au luat colegii mei pana acum,tot e bine E mai rau ca nu pot dormi noaptea,nu stiu de ce,si Ana s-a zvarcolit azi noapte

Celelalte fete pe unde umblati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Sunt pe aici, prin zona, am mult de lucru, si nu prea am chef .... am fost ca, obositi ieri, si azi ... Sambata am fost la o cabana, unde erau multi copii dar Stefan era cam rusinos si nu prea vroia sa stea cu ei singur. Si imi ears i cam frica sa-l las. Era seara, multi copaci, tufisuri, mi-era frica sa nu se piarda. Asa ca, numai dupa fusta mea a stat! Duminica am dormit cand am ajuns acasa, apoi am mers la un Petrica, apoi la tara, ca n-am mai fost de vreo luna...
Ana, si noi ne-am simtit foarte bine! Cand ati cununat, duminica? Ati avut si nunta, adica petrecerea? Ai ceva poze sa va vedem si noi nasi?
Celelalte fete, va pupam si va dorim o zi excelenta, cu dedicatie speciala pentru Dana, sa-i treaca mai repede!
Si da-ti-mi si mie idei de salate, combinatii, mancaruri fara prea mult foc, ca mor la mine in bucatarie de cald ....
Ana, reteta de la prajiturile alea super bune, plizzzzzz, daca ai vreun pic de timp!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput