Puiuti de randunici 2008!! ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Luny, eu sunt, dar mai fac una, alta prin casa...Am vazut ca e tare liniste pe crenguta...
Am reusit cat de cat cu biberonul la Rebecca, ieri a baut putin ceai din bibe si o sa-i dau in fiecare zi sa se invete sa suga si asa. Iar acum mi s-a pus pata si vreau sa pompez sa vad cat strang si cat mananca Rebecca la o masa. Sunt curioasa cat strang pana diseara si poate la ultima masa de azi vad si eu cat papa ( asta daca-mi accepta biberonul , dar tind sa cred ca da ). Poate nu mananca seara bine si de-aia se tot scoala peste noapte. Zic si eu!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
multumim pt urari
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
numeioana spune:
Offf, abia qacum am reusit sa citesc din urma si sa scriu si eu... Bebe e cuminte, doarme dus, avem 7,100 kg. Papa mult, deja a dat gata 3 cutii de Humana de 300 gr, asa ca ieri am cumparat una de 800 gr, ca sa se sature.
V-am vazut pozele, avem bebeloi f frumosi si dulci
Gudinde, pupici! Pana la urma am hotarat sa iau carutul www.semwa.eu/products/Produse-marca/Jeep/Carucior-Buggy-Hauck-Jeep-Candy-Carrot.html" target="_blank">asta si cred c-o sa-l vand pe cel cu 3 roti ca sa mai amortizez din pret, ca e destul de mare... Si cred ca-l voi folosi si la bebe 2 pe asta Jeep. Sper sa-mi iasa
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
cuscra, am luat doar scaune si masa, misto masa, plianta!..mai avem gratar, lada frig.,si nu mai stiu..
ariel, sa avem bafta la loto!
clau chiar nu cred ca se trezea Rebe ca nu-i ajunge laptele tau..chiar daca ii era foame, asta nu inseamna ca nu-i ajunge, ci ca e o perioada si la ea, care are deja un program clar..cum o sa te mulgi?dupa ce papa? eu asa faceam si strangeam putin la sfarsitul zilei..dar nu ma stresez..o sa mai beau si eu ceai de lactatie, sa fie..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
vera alina spune:
fetelor,
bebelusii vostri cat au luat in greutate de la nastere?
pentru ca eu am nascut pe primul cu 2800 g si acum la 3luni si 2 sapt.are 7 kg si celalalt a avut 2300 gr si acum are 6,650 kg
doctora mea pediatra ma cearta ca le dau prea mult sa manance, mi-a spus ca la varsta asta trebuia sa aiba 5,500 kg (eu le dau 90ml de lapte la 3 ore si dim si seara san).
voi cat lapte praf le dati? cele care nu alaptati?
sper sa-mi raspundeti ,acum plec la Bucuresti si cand o sa ajung o sa citesc ce ati mai scris
multumesc si o zi buna
mimonix spune:
Neata,neata
Am lipsit multisor,am citit la greu din urma asa ca nici nu stiu cu ce sa incep.Cu noi, cu voi...Despre noi mai intai ca-i mai scurt .
S-a afisat ierarhia absolventilor de a-VIII-a pe municipiu si ieri am depus optiunile la scoala.Am luat si buletinul fetii de la politie deci suntem mari de-acum!Asteptam repartitia finala dar intuitiv noi zicem ca va fii asa cum vrea ea, deci n-avem prea mari emotii.In week-end am fost la tara la finii nostri, undeva langa Pitesti.Am carat cu noi toata casa pentru o singura noapte, nu va puteti imagina.Asta m-a ingrozit cel mai tare gandindu-ma la viitorul apropiat concediu in Belgia!Oare cate bilete de avion sa cumpar ca sa avem loc?In rest totul a fost ok, copilul l-am spalat la dus,a dormit ca de obicei, a stat la aer tot timpul, ploaia ne-a ocolit,eu am fost rasfatata si n-am facut absolut nimic in afara de giugiulit copil si mancat.La intoarcere m despachetat cu orele si am reasezat "casa" la locul ei si m-am declarat obosita moarta! Ieri a fost zi ziua de nastere a tatalui meu, am fost in vizita deci (2 blocuri mai incolo)
De azi program normal.Maine vaccin si intalneala(daca oi avea cu cine)!
Revin cu comentarii pentru fiecare, asa din ce-am retinut!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
bey, haideti maine in IOR!!!
mimo bine ai revenit! LMA ptr tati tau!!
luny spune:
noi iesim p-afara
clauclau spune:
Haideti sa vedem cine vine maine in IOR. Deci, Luny, Mimo, Naty, eu...Cine se mai anunta??? SA incropim o mica lista!
Intalnirea a ramas la ora 11, unde sa fie, la biserica sau fantani? Haideti ca numai azi nu-i maine!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Luny, cu pompa ma mulg, am incercat putin pe la 9, am scos 20 ml, dar m-am oprit ca la 10 trebuia sa pape Rebe. Acum o sa incerc din nou...
Am baut si ceai de chimion cu galactogil in el, sa vedem ce iese!
POZE
POVESTEA NASTERII