Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
MissJJ spune:
Fetelor a nascut Laura (Sunsmile) astazi la 12:31 o fetita Thea Patricia 3,070 kg, 51 de cm apgar 9/10 prin cezariana.
Thea Patricia bine ai venit pe luma sa cresti mare frumoasa si sanatoasa si pt mamica fericita refacere rapida si mult laptic.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
rontzy spune:
poftimmmmmmmmmmmmm?
ce surpriza,dar abia maine e 17!
SUN-FELICITARI!SA-TI TRAIASCA THEA PATRICIA!!!

rontzy
37+
MissJJ spune:
Da sunt sigura am vb cu ea la telefon si mama si printesa sunt bine o sa ne dea ea mai multe detalii cand poate va sta cam trei zile in spital crede.
Tre sa fug a venit Flo si ne punem pe instalat astea ale printesei.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 Zile
Ralu79 spune:
Waw, mi se parea mie dubios ca prea lipseste Sun.
Thea - bine ai venit, Sun-ule- refacere cat mai rapida.

Ralu
35+
Miruna
baby_r7 spune:
Sunule asta da surpriza!!!!!!!!!!!!!!!
bebe Thea Patricia bine ai venit pe lume!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laura refacere rapida si sa vina lapticul la mami cat mai repede!!!!!!!!!

Ana_xena acum te asteptam pe tine cu surpriza................hai ca a nascut Sun............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roxana
32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI
poze burtica si nu numai....
narcisa.s spune:
Deci Boti ce masina iti iei pana la urma ca sunt confuza...Da ce o fii o fii numai sa fie rosie cu bulinutze negre!!!
Biri, Marimar, Doamne ajuta ca existati si ne mai spuneti si noua, astora mai nestiutoare ce si cum se intampla...
Biri, Sun, sunt usor confuza cateodata, flux mare de informatii, nu mai stiu ce e bine si ce nu, incerc sa triez din ele si sa-mi pun sperantele in Dumnezeu care-mi va dezvolta ceva mai mult instinctul matern...In sensul ca sper ca voi sti ce sa fac atunci cand va veni momentul...
.
Da, vreau si eu vesti despre fete daca stiti cumva ceva!!
Alina, succes maine si Doamne ajuta!Asteptam sa intri la sf de saptamana sa ne spui ce si cum...
Mada, Vic, ma bucur ca mamicile voastre sunt acolo.A mea nu stiu daca vine, dar ne descurcam noi amandoi cumva!!Frumoase lucrusoare ai cumparat pentru printzesa Mada...Sa pui poze si cu patutzul montat.
Cristinuta, esti cu moralul bun, imi place!!Ce ti-ai luat de citit?Si Didi la fel!!
ATB-ule tu cum esti?N-ai mai dat nici un semn, n-ai mai intrat.Sunteti bine??
Sun-ule deci cum a fost la dr??
Ana s-o fii intors de la control?Sau a oprit-o dr?
Noi suntem bine, e frigutz pe aici, adica nah, vreo 10 grade...Fie-mea se joaca prin burtica, cred ca se plictiseste pe acolo.Mai umpic si o sa se joace pe afara...Saptamana viitoare mergem si noi la dr Leite sa vedem ce si cum, sa ne masoare, sa ne asculte inimioara, sa mai vb de una de alta...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
mariana_1976 spune:
WOOOOOW!
Asta da surpriza! (ea scrisese ultimul mesaj cu putin inainte de 7 dimineata)
FELICITARI MAXIME SUNULE!!!
SA FITI O FAMILIE INTOTDEAUNA FERICITA ALATURI DE PRINTESA VOASTRA!
Mariana
36+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
M&M spune:
Bai , nu imi vine sa cred!!!! A nascut Sun???!!!! Felicitari mamico????Da nu am inteles de ce cezariana??!!
Bine ai venit pe lume bebe Thea, sa ai parte de o viata frumoasa, plina de lucruri frumoase si sa iti faci parintii fericiti!!!

Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
narcisa.s spune:
Eh asta da surpriza!!!!!!Nici nu ma asteptam la altceva din partea lui Sun!!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Nah ca ma umfkla si plansul!!!!!!!!!Bravo fata!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si tie refacere rapida!!!Felicitam si taticul care e in al noualea cer!!!!
Vai ca de abia astept!!!!!!
Thea Patricia!!!!!!Frumos!!!!!Cum e neagra?Creola?Buzata???
Bravo mai copii!!!!!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7