Minunatele Scorpiute (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pe toate scorpiutelor, sa aveti o saptamana minunata
mira pictatii se vede ca v-ati distrat super
daniela, asteptam sa ne povestesti
gabi multumim de horoscop
noi suntem binishor, ieri am fost la pescuit toata ziulica, azi ne-am trezit tarziu si am fugit direct in parc...ruxi cam are mucisori si alex a cam tusit...speram sa treaca repejor
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da, mai traiesc.am avut probleme, mult de munca, controale.tot singura, sotul la curs
ultima saptamana.e sef de promotie pe partea de transmisiuni cu media generala 9.09.a prins functie la constanta.eu azi sunt acasa ca lui razvan i s-a umflat partea stanga de la un dinte care l-a durut toata noaptea.in rest sunt obosita, am fost si gripata 2 saptamani de am zis ca mor si nu mai termin.am si slabit si am obosit de una singura.va pup pe toate si sper sa nu ma fi uitat.nu am citit nimic din urma.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,

o zi frumoasa va doresc,acum la Ct e nor si un soare care-si mai arata cate o raza din cand in cand.

Astrele spun:

1 iulie

Astazi vei gasi puterea sa iti pastrezi calmul in situatiile mai neobisnuite cu care te vei confrunta si vei putea sa depasesti momenetele dificile, bazandu-te mai mult pe intuitia ta, care te va indruma ce sa faci. Posibil sa apara unele evenimente neprevazute, care te vor deruta si care iti vor da programul peste cap, insa vei reusi sa treci cu bine de acestea. Vei incerca sa nu te lasi intimidata de orice obstacol intalnit in cale si sa nu renunti la obiectivele tale, doar pentru ca au aparut unele schimbari in planurile pe care ti le-ai stabilit.

* Dragoste: In plan afectiv te gandesti la o solutie prin care sa impaci pe toata lumea, pentru ca atat partenerul de cuplu, cat si cei din familie iti reproseza faptul ca nu le acorzi suficienta atentie si ca iti petreci timpul mai mult la serviciu. Incearca sa nu ii neglijezi pe cei dragi si asigura-i ca te vei revansa fata de ei.

* Cariera: La serviciu treci printr-o perioada mai dificila in care va trebui sa stai mai mult peste program, ca sa rezolvi unele probleme urgente. Astazi s-ar putea sa ai o sedinta importanta si va trebui sa pregatesti o prezentare complexa pentru superiori.

Altul:

Familia este oaza ta de liniste, in masura in care nu vei tinde sa ocupi timpul pe care trebuie sa i-l dedici cu probleme legate de serviciu sau implicarea in diverse activitati doar pentru un castig suplimentar.
Sanatatea este punctul tau vulnerabil: sistemul osos are "revendicari" pe care nu i le poti trece cu vederea. Dar nu e nimic deosebit de grav.

Dana ma alatur Mirei si Monicaiastept poze si detalii

Adriana
Ana concediu placut.

intregul fara exceptie.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Adriana dragule....hai ca trec toate si va reveniti voi...Sanatate tie si lui Razvanelu!
Monica...io-te ca-s in conced'si deja nu-i mai suport pe nebunii astia doi ai mei gorobeti...bin la den e minciunica mica pe langa ei...nu stiu ce sa ma fac cu ei...si e cald de nu poti respira...in fine,mai 2 saptamani si plecam pe drumuri.
Dodolica draga...multam fain...azi e prima zi si deja m-am saturat de gorobeti...se cearta,urla...cred ca-i afecteaza caldura...si vorbesc,bay frate,de zici ca au diaree la gura...amandoi o data...
Ia zi Daniela pe unde ai fost?
Mira...te pup dragule...cred ca apelez la tine la o consiliere psihologica...ca nu stiu zau cum rezisti tu cu 3 micuti...

No,fete,care mai stit ceva de Nina?

Pupici multi la toate si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
adriana, sanatate multa si tie si piticului si felicitari lui tati
ana, deci e super in conced pe toti si plimba gorobetii sa-si piarda energia
gabi, multam de horoscop
eu inca sunt in casa cu ruxi, asteptam sa se faca papitza si sa pelcam in plimbareli
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

ana, draga nu ma invidia!!! crezi ca la mine e mai bine???.................pana si David s-a saturiat de urletele fetelor, isi astupa urechile la primul ton sau.....sare repede la ele sa le impace sau sa rezolve problema urlatului....Selin nu se poate incalta, dezbraca, se cearta pe o bucatica de hartie sau te miri ce cu sora-sa. Dragul de el, nu ma stie nici el cum sa le impace si sa le calmeze. Eu in fiecare joi primul gand de dimineatata imi propun sa rezist sa nu ma intervez,sa nu strig la ei sa incerc sa nu-i bag in seama. Daca rezist pana la pranz ma consider fericita.
abia astept sa le duc fetele la cresa, si tata-su deasemenea. chiar daca va lucra sau nu mai mult sotul va fi mult mai bine, va avea si David linistea lui si ne vom putea ocupa putin de el.....zic eu.
...........eu zic ca e si caldura de vina, las ca plecati in vacanta si va recreeati.
adriana felicitari sotului tau pentru reusita......Razvan ce mai zice??

..........v-am pupat fetelor ca nu mai pot scrie.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

mira, parca-l si vad pe davidutz arbitru intre cele doua printese pe toti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, multumesc din suflet ca nu m-ati uitat.
mira, razvan creste pe zi ce trece, turuie intr-una.cat am fost noi singuri ne-am inteles relativ bine, desi au mai fost scandaluri intre noi ca deh, 2 scorpioni.cand venea ta-su acasa in we si-o lua in cap, se ducea toata munca mea din cursul saptamanii.de sambata intram si noi la plaja.o singura data am fost dar eram racita si nu am facut baie.razvan a stat numai in apa si nici nu ne baga in seama, noroc ca ne uitam noi dupa el, ca altfel ziceai ca a venit singur la plaja.in rest muncesc de-mi ies ochii din cap si nu reusesc deloc sa-mi fac putin timp liber.mi-a fost foarte greu singura dar a trecut.nici nu vreau sa ma mai gandesc.
va pup pe toate.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

buna scorpiutelor pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela6 spune:

paiiiiiiiii, am umblat nu gluma.
de dormit si mancat , la cap aurora.inainte sa aleg am cautat pe net si am avut impresia ca e super fain. nu a fost rau, numai ca.......plaja e ...ca pe malul unui rau.
asa ca..am facut plaja la jupiter, venus neptun si.....vama veche. aici chiar mi-a placut. poate si pt ca sunt si eu o mica artista. nu stiu...e atipic pt romania.am fost si in constanta. am hoinarit o zi. am vizitat portul(pe langa)acvariu si am fotografiat pestii. am luat-o aiurea pe strazile din cartierul vechi si am vizitat moscheea, sinagoga, muzeul de istorie, am vazut muzeul de arta poulara...intr-un tarziu am ajuns si la tomis mall. mi-am luat un parfumel:"cerisier(cherry) de la l'occitane.
fetele am facut sute de foto dar nu stiu cum sa le pun!chiar cum?

Mergi la inceput