Minunatele Scorpiute (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna minunatelor,
Poftiti la si ,
Monica sa-si revina repede,

Fetelor si eu as vrea sa povestesc zilnic despre Bogdi,dar progresele nu apar asa...
El este bine dupa cum v-am mai spus am scapat de scutece deja avem 3 saptamani,cu un singur mic accident in perioada in care a avut febra.Mai bine zis1/2 de accident caci si-a dat seama ce face si doar si-a udat chilotei si restul l-a facut la olita.Nu vrea sa faca in picioare pipi ,cand suntem in oras imi spune ca are nevoie dar nu face se tine pana acasa.
In rest facem reflexo si masaj de 2 ori pe saptamana si se vad rezultate bune,o mobilitate mai mare a talpitelor,chiar vrea sa alerge si pe strada.Si logopedie o data pe saptamana.
Repeta dupa mine aproape toate cuvintele ,stalcite fiind cele carea au in compunerea lor:r,f,h,z,c,.(Ex:caca=tata,iar taica-su este tati sau Dane).In fiecare seara vine cu "cutia cu maimute"=materialele cu puzzle,incastre,colorat,plastelina in fct de dispozitia lui si lucram.A inceput sa-i placa sa nu mai simta ca-i obligat ci ca-i baiat mare .
Cand ne mai certam cea mai mare pedeapsa a lui e sa nu vorbesc cu el;vine ma pupa si zice" nu mai at"=nu mai fac si-o dam la pace.Mi-e drag si-s fericita caci recupereaza,incet dar recupereaza.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dodo, ma bucur tare mult pentru proglresele voastre si va imbratisez cu drag

noi suntem tot asa...alex recuperat dar ruxi calca incet dar sigur pe urmele lui alex..a inceput si ea sa vomite..(deja de 5 ori) sa speram ca scapam rapid

pe toate scorpiutele

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

dodo, ma bucur din suflet pentru progresele voastre si va imbratisez cu drag

noi suntem inca bolnaviori
alex este recuperat dar ruxi calca incet pe "urmele" lui...vomita si ea de azi dimineata(deja de 5 ori)...speram sa scapam rapid

va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Buna minunatelor,

O duminica frumoasa va doresc si tot binele din lume;

Monica si

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

pe toate sa aveti o saptamana buna

de azi m-a luat pe mine ...copilashii sunt bine...eu sunt mare...ma descurc

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare minunatelor,

Vineri seara am sosit si noi la Timisoara...inca nu mi-am revenit din preumblari,as mai vrea putin...insa una peste alta a fost foarte frumos.
Inca sunt acasa,pana la 1 august,cand merg prima zi la lucru.
In rest suntem ok.Poze nu am postat inca,dar am sa va pun sa vedeti...curand.
Va pup cu drag si sa aveti o saptamana excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Buna dimineata minunate "scorpii"

Dodo- am citit ca faci anumite exercitii cu puiutul tau ,mai ales de puzzle...am unul super ... si nu vreau sa te jignesc ,dar vreau eu sa ti-l trimit ptr puiul tau cel scump.Ca te vei juca tu... asta e - e o glumita asta cu jucatul tau,scz daca te-am suparat....
De ce-l chinui pe puiut cu logopedia?Ca m-au chinuit si ai mei pe mine- nu puteam sa-l spun pe sh...mi se ducea gura la ureche si tot s ssssssssssssssssssss iesea..acum e un amestec de sh cu sss.
Monica, ma bagi in pacat cu retetele tale....of,of,of,....Copiii sunt bine?!
Mira...matza..ai gasit-o? sau ai dresat-o s-o caute pe Elodia?
Celelalte doamne ce fac?

Va doresc o saptamana frumoasa si plina de bucurii.Eu intru mai rarut ptr ca am cam multa treaba si nu stiu de ce,dar mi-e somn mereu...Practic ma trezesc obosita desi dorm cu tot cu pat.

Pupic la fete si copii.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetele mele dragi !
Ana, bine ai revenit acasa ! Cum te simti ? Cu bateriile incarcate, ca si noi, cele ce am revenit din concediu, nu de mult ? Te asteptam cu povesti si poze !
Tu revi, iar Laura, pleaca in concediu ! Pe unde mergeti, frumoaselor ?
Ce gasca de fetite are Teo, tot una si una ! Iar tu, ca si Lory, arati bestial !
Mira, ma bucur ca, in ciuda vremii, v-ati simtiti si voi bine, in concediu ! Important este ca v-ati petrecut timpul impreuna, cu totul altundeva decat acasa.
Aveti poze superbe, mai ales protagonistii !
Felicitari pentru noul job ! Cred ca ai facut o alegere buna !
Numai la timpul castigat, fiind mai aproape si e minunat !
Monica, insanatosire grabnica !
Cum mai sunteti ?
Nu ma mir ce vreme aveti, ca am vazut la stiri, intr-o seara, ca a nins la Sidney, dupa 170 de ani de la ultima ninsoare.
Gabi, bravo si felicitari pentru progresele voastre !
Ma bucur mult pentru voi !
Tu, cum esti, cum te simti ?
Gabriella, spor la treaba ! Si uite o pentru tine si pentru toate scorpiutzele minunate de aici, !
Poate ai nevoie de un concediu si tu !
Eu, inca ma simt bine, mai ales ca am casa plina, fiind si fratele meu cu bebelina lui de 7 luni si jumatate, acasa.
In weekend am sarbatorit-o pe Patricia, nepotica mai mica, la cei 9 ani ai ei.
Iar acum, asteptam cu nerabdare, zilele orasului, care sunt gata sa inceapa peste 2 zile. Ne vom indulci din nou cu vata de zahar si kurtos, fetitele isi vor picta fetisoarele, iar cine vrea...se va da in masinute si leagane. Distractie, numai bani sa fie !
Esme, Adriana, Georgi(africana), Pisicuta, Vanina(ti-ai reluat serviciul ?), voi ce mai faceti, pe unde sunteti ? Asteptam vesti de la voi !
O zi cat mai faina, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna ziua,minunatelor!a trecut ceva vreme,de cand nu v-am mai dat binete,din motive bine intemeiate,dar v-am citit mai tot timpul...sper sa ma iertati....despre noi?iaca-ta ne-am intors in tara ca nu ne-am putut acomoda de nici o culoare cu strainatatea,asa ca am revenit cu drag acasa,unde toata familia este multumita si fericita,ne pare rau ca nu am ramas macar pt mihaita,dar era trecut pe o lista de asteptare,si daca s-ar fi eliberat un loc,poate ar fi fost in septembrie primit in acel cntru,dar trecea timpul si nu puteam sta pe loc;asa ca la intoarcere,ne-am apucat de treaba,logopedie,psihoterapie...andreea si-a reluat scoala,e multumita ca s-a intors la colegii ei,iar acum se pregateste sa plece in tabara,in judetul bihor;sotul si-a reluat serviciul,iar eu ,sunt multumita ca stau in casa mea si nu pe usile altora!
va pupaces pe toate,si promit sa intru mai des sa va tin la curent!
celor care plecati in concedii,va doresc sa veti zile frumoase si senine,iar bolnaviorilor multa sanatate(monica-elizabet)

mihaela

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gabriella1

Dodo- am citit ca faci anumite exercitii cu puiutul tau ,mai ales de puzzle...am unul super ... si nu vreau sa te jignesc ,dar vreau eu sa ti-l trimit ptr puiul tau cel scump.Ca te vei juca tu... asta e - e o glumita asta cu jucatul tau,scz daca te-am suparat....
De ce-l chinui pe puiut cu logopedia?Ca m-au chinuit si ai mei pe mine- nu puteam sa-l spun pe sh...mi se ducea gura la ureche si tot s ssssssssssssssssssss iesea..acum e un amestec de sh cu sss.

Motivul"chinuirii"il gasesti aici;si tot ce consideri ca vrei sa stii;

Gabi, bravo si felicitari pentru progresele voastre !
Ma bucur mult pentru voi !
Tu, cum esti, cum te simti ?

Nina ...sincer sunt obosita(asa cel putin ma simt azi);si mandra foc (ca am scapat de scutece si ca stie ce vrea si cum sa se impuna).Ceea ce inca functioneaza si devine instant puiul corect-sa nu care-cumva sa nu vorbesc cu el;asta nu suporta si se supara pe el,apoi incearca sa repare cat mai repude ceea ce a gresit.

Mihaela

Anabine v-ati intors,asteptam povestirlie

Monica insanatosire grabnica;

Blogul lui Bogdan-Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput