Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Eu mai sunt prin zona, sunt la servici...Stie careva scorul la meci?

Am uitat sa va zic, am facut ardei umpluti in weekend...au fost super...cu smantana si mamaliguta...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am luat bataie 2-0. Italienii au batut francezii cu 2-0, parca. Merg mai departe Olanda si Italia.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutare fetelor!! Cand vin eu la schimbul 3... nu mai e nimeni... Vra-sa zica am pierdut cu OLanda...

Michelle, imi pare rau sa citesc ca te simti rau... Ai mare grija de tine! Ca sa-l linistesti si pe tati, poate ar trebui sa intrebi la nenea dr...

Aryia, iti doresc multa, multa putere in continuare!! Cand vor vedea mogaldeata, sigur isi vor schimba parerea...

Anca_, vreau si io... ardei umpluti cu mamaliga... si smantana...

5+

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

cred ca nu e o surpriza asa mare ca am luat bataie, ar fi fost o surpriza daca castigam meciul..

yashy, am stat o sapt cu gandul la ardei umpluti..si nu aveam cum sa-i fac...ajung pe la 6 seara acasa de la servici si cam pe la 5 ma ia o greata si o durere de cap de numai de gatit nu-mi arde...dar am reusit sa-i fac sambata dimineata..mai am cativa ramasi, daca vrei ti-i pun la pachet

8+

Mergi la inceput

am vazut ca s-a deschis subiectul legat de recoltarea de celule stem...eu inca nu am aprofundat problema..sincer nu ma prea tenteaza, am vazut ca e destul de scump si inca nu e demonstrat ca ar putea intr-adevar ajuta in caz de probleme...dar am sa vad ce zice doctorita...cine stie..

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Anca_, multumesc tare frumos... Dar cre-ca ar trebui sa-mi pun osu` la treaba si sa-mi fac si eu. Cu toate ca sotu` si copchilu` nu prea savureaza cu placere mancarea romaneasca... Da` ci ma intereseaza pi mini??...
Voi aveti, ati avut pofte in saptamanile mici? Eu in toata sarcina cu Luka, nu cred sa fi avut pofte... doar il minteam pe tati ca sa ma scoata noaptea la `seven eleven` sa-mi iau inghetata. Dar nu era pofta... doar placerea de-a face noaptea plimbarica.

5+

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Eu nu cred ca am pofte mai mult decat cand nu eram insarcinata ...si inainte daca pomenea cineva de ardei umpluti sigur mi se facea pofta, mai ales ca nu am mancat ardei umpluti de mult..

Si cand am fost insarcinata cu Alex nu am avut pofte...mai aveam niste pofte inventate de mine: stateam si ma gandeam oare ce am chef sa mananc pana imi venea o idee si dupa aia ziceam ca nu mai pot de pofta....dar nu am simtit nicioadata ca nu mai pot daca nu mananc un anumit lucru...

8+

Mergi la inceput

simt niste dureri ciudate in burta, mai jos...e greu de explicat cum sunt..nu sunt crampe si nici intepaturi...e asa oarecum incomod si o oarecare presiune...nu stiu cum sa decriu..inca nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez sau nu..mai astept sa vedem daca persista..vi s-a intamplat sa aveti asa niste dureri in zona burticii? (nici nu sunt chiar dureri, e ciudat)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am inteles ca este normal, se mareste uterul si de aici senzatia de pressure pe care o simti. Atata timp cat nu ai crampe si sangerari e OK.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

'neata.
M-am trezit c-o greata,dar vad ca mi-a trecut.
anca dureri mai am si eu prin burtica,ceva mai jos..ba intr-o parte,ba in alta..ba in mijloc..la mine difera,uneori sunt ca niste intepaturi/junghiuri,alteori ca ceva ce pulseaza acolo..o tensiune..nu stiu sa explic sincer...Asa ca iau no-spa la greu si linistita in pat la orizontala.
Imi fac multe griji...la orice chestie ma intreb..o fi bine..ce-i asta..
Off,abia astept sa vina decembrie,atunci va fi safe...si poate atunci ma mai linistesc si eu....nu mint,o sa fiu linistita abia dupa ce-mi tin puiul sanatos in brate

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput