Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Daiopri, imi pare rau de raceala, dar trece si asta ...ai luat vreun medicament pentru raceala sau astepti sa treaca fara?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, testul consta intr-o ecografie in care doctorul masoara a "fluid filled space at the back of your baby's neck (nuchal tranlucency) and nasal bone" si doua teste de sange in care se masoara nivelul a doua proteine din sangele mamei (freeBeta hCG and PAPP_A). Testul estimeaza riscul ca bebe sa aiba probleme, dar nu da un diagnostic cum se intampla la CVS test ori amniocenteza.
Asta am inteles eu ca se intampla la acest test, iti spun ce mi-a spus si mie doctorul.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

ariya, probabil si mama sau reactionat asta pentru ca a fost ceva neasteptat pentru ei..cred ca le trebuie ceva timp sa se obisnuiasca cu ideea si sa o sa isi schimbe atitudinea...pacat ca nu se gandesc mai mult la ce vrei tu si cum te simti tu acum, dar fii tare pe pozitie si ai sa vezi ca si atitudinea lor se va schimba

8+

Mergi la inceput

Michelle81, abia astept sa vii sa ne spui ca nu mai ai greturi si ca te simti minunat...ca sa putem spera si noi ca se termina greturile la 12 sapt

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Nu am luat nimic de raceala, si astept sa treaca asa. Desi aseara ma durea capul teribil, dar macar am reusit sa adorm.
Si am uitat sa zic ca pe mine ma ia dimineata cu lesin. Nu mai stiu cine zicea ca aproape a lesinat, si eu cred ca e de la tensiunea mica. Ca daca beau putina cafea parca mai am ceva vlaga in mine.
Ariya, mama ta probabil ca se gandeste ca iti va fi greu sa o iei iar de la capat. Lasa-i si tu sa vorbeasca si gata.
Michelle, hai ca poate de spatamana viitoare te simti mai bine.
Alina 1976 tu cum mai esti? (asta ca sa mai imi exersez memoria din cand in cand:)))
Miereamara, stomacul poate te doare ca nu mananci suficient. Sa nu iei tu nici un gram, tztztzt:))))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Buna mamici!N-am mai intrat azi pentru ca am mult de invatat pt ultimele examene, nu mai termin si eu. Stiti vreun remediu natural pentru constipatie?De trei zile nu ies afara, si am incercat de toate,fructe cu lapte, iaurt activia, salata de varza, oua.Nimic nu ma ajuta.Or fi de vina cerealale integrale?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Angellique

Buna mamici!N-am mai intrat azi pentru ca am mult de invatat pt ultimele examene, nu mai termin si eu. Stiti vreun remediu natural pentru constipatie?De trei zile nu ies afara, si am incercat de toate,fructe cu lapte, iaurt activia, salata de varza, oua.Nimic nu ma ajuta.Or fi de vina cerealale integrale?

11+

De vina e sarcina
Incearca prune.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200510+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Michelle, eu am luat cu aproximativ o luna inainte de conceperea copilului. Am luat pastila de 1 mg, la nici o ora dupa, mi s-a facut rau. Am zis ca o fi de la mancare, oboseala. Pisici, aceeasi chestie si a doua zi, si tot dupa ce am luat pastila. Eu oricum sunt mai sensibila, si cu mancarea, carne nu mananc de mai bine de doi ani, m-am intoxicat de la ea de nu mi-a mai trebuit nimic. Si la oua stiam ca sunt alergica, nu ca nu-mi plac, dar cum mananc, cum ma umplu de bube rosii pe fata.

Aceeasi senzatie am avut si acum cativa ani, cand medicul mi-a prescris Marcofen pentru dureri menstruale. Nu l-am putut lua, pentru ca imi dadea stari de greata.

Vineri am intalnire cu ginecologul, o sa vorbesc cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

pt constipatie miere pe stomacul gol,kiwi sau prune uscate...
...si pentru mine a fost un soc,dar un soc minunat...mai ales ca mama stia cat am suferit cand mi s-a spus ca n-o sa mai pot avea bebei....eu am vrut intotdeauna sa am trei copii,era visul meu...Dumnezeu mi l-a dat pe copilasul asta si m-a facut cea mai fericita mama din lume....chiar nu e greu sa cresti copiii daca ii iubesti si,mai ales,daca inveti sa ii pui inainte de orice dorinta de a ta....eu asa am facut si sunt foarte fericita...seara ,cand ii culc si ,dupa aceea ,cand ii controlez sa vad daca sunt inveliti,si le vad fatzucile de ingerasi,ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bucuria de a fi mama...

10,7,5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Am mancat corcoduse, caise verzi si degeaba

11+

Mergi la inceput