noi sagetatoarele (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Anca ai dreptateeeee , , .
O duminica placuta tuturor.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

hi!vad ca nici dumunica nu va potoliti sagetute-harnicute!
anca,ai dreptate ,nici eu nu pot ,sezind ,sa duc la capat vreo treaba.asa ca iau pastile,dar tot in picere stau(iau ceva pt. circulatia venoasa.)
atelocin,banuiam eu ca esti mare gospodina,ce idei noi ne dai in gatit?si la voi e cu ploi?chiar si aku iar tuna...
nico oare a ajuns la mare?
dragaica,noi mai bem coffee si dupa amiaza,nu-ti fa griji,ne vom intersecta!
toate,eu ma preg. sa plec la munci in asta seara si sa ma intorc miine dupa amiaza,asa ca ...pe miine!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

'Neata, asa suntem noi harnicute vai sper sa termin pana diseara. Am o pofta nebuna de ciorbita radauteana fug sa fac de papica, va pup cu drag

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

dragaica,spor la treburi!sigur le termini tu ,n-avea grija!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Noapte buna , fetelorrrrrrrrrrrrr . Somn pufos.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Buna dimineata! Sunt singurica azi la ?

Cum a fost in weekend? La noi urat. Sambata a plouat de mama focului iar acum a inceput iarasi ploaia. Noi oricum am avut sambata pomana ptr. tata-socru de 1 an si am stat in casa, insa a fost tare, tare urat.
M-am infiorat de ceea ce se intampla in Moldova si Maramures, mi-au dat si lacrimile ieri dupa amiaza la stiri...

Mergi la inceput

Nemhi,si eu tot singurica la cafea , dar daca vrei mai bei o cafeluta cu mine pe la 3. Spor la munca fetelor, o zi buna si sper ca vremea in tara sa-si revina, acum 3 ani a fost cumplit in Vrancea.Sper ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de noi.
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Fetelor am pus ceva poze la semnatura , cine vrea sa le vada ????
Titlurile pozelor nu corespund , sint luate din diferite albume si nu am avut timpsa le schimb.

gyongyi
http://community.webshots.com/user/marko_loli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Dragaica, spune repede reteta de ciorbita radauteana, m-ai facut curioasa
Da fetelor, mi-e mila si mie de sarmanii oameni, ma pun doar in situatia de-a-mi lasa casa si-a pleca doar cu actele si bijuteriile
Nemhi, D-zeu sa-l odihneasca!
Si sa vin si cu alt fel de vesti....azi am fost la gine..si...... Fetita s-a aratat in toata splendoarea, parca vroia sa-i arate lui tati, spre dezamagirea lui, tot ce are. Mda, el isi dorea fte mult baiat, in cabinet s-a facut liniste, medicul care e prieten vechi de-al sotului incerca sa animeze atmosfera...n-a reusit decat cu `un motiv in plus sa mai faceti un copil`. In drum spre casa ma intreaba `la cate luni dupa ce nasti poti ramane din nou gravida?`...si uite-asa m-am transformat in uzina de produs copii
Ai vostri sotziori cum au reactionat cand au aflat?

20+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Anca iaca si reteta de cirbita radauteana:se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l (sau cat vrei tu)apa,pieptul de pui, legumele (ceapa , morcov , radacina de patrunjel),cateva boabe de piper negru, o lingura de sare sau condimente de tip Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea se taie in bucati mici si se pun inapoi in supa la fiert(unele bucatarese paseaza morcovul si-l pun inapoi in ciorba). Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu, eu mai pun si o lingura de laptic dezlegat cu lapte cald. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.Gata ciorbita
Este cam aceeasi reteta ca ciorba de burta, sotul meu nu suporta mirosul de la burta asa ca am invatat de la familia lui (sunt bucovineni din Siret, respectiv Radauti) sa gatesc ciorba radauteana , eu am papat prima data tipul asta de ciorbita acum 5 ani(mare pierdere) Eu fac o oala mare de 10l, am multi amici veniti singuri in Canada si....na....ca barbatii...nu gatesc dar le place mancareaAsa ca...nu-mi ramane decat sa chem toata gasca si sa dam gata oala cu ciorbita.
Sper sa-ti placa, va pupicesc

Mergi la inceput