noi sagetatoarele (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Da, draga mea uite acusica beau linistita cafelutza , florile le-a udat sotziorul meu .

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Buna ziua! Pana am terminat de gatit, de trebaluit prin casa s-a facut deja 13... Acum am baut si ultima inghititura de cafea...
Nu m-am ascuns nicaieri, insa mai am ceva treburi de rezolvat in zilele astea libere pe care le am, zile care fug repede repejor de nici nu-mi vine sa cred, si nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta caci simt cum intru-n panica, simt cum ma coplesesc maruntelele probleme, le simt cum se amplifica si ma fac sa-mi pierd cumpatul...
Asta-i.
Roxana mea va urma in urmatorii 3 ani literele, ramura engleza-germana, cu probabilitate foarte mare de a termina-o cu specializare traducator-interpret-terminolog (optiunea a doua ar fi profesor si asta cred ca-i picata de pe acum).
Insa o sa o mai inscriem la inca ...ceva... Si aici e buba ptr ca nu ne-am hotarat. CIG, jurnalism, management? Ramane sa vedem ptr ca inscrierile le putem face pana-n septembrie (la Spiru Haret).
Poate mai vine cineva cu o idee, cu un sfat, o parere, ca am capul patrat.
Pupici si numai bine la toate sagetile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor daca mai aveti loc mai primiti o Sagetatoare, eu sunt Andreea, sunt nascuta pe 7.12.1982 si sunt aspiranta la titlul de .

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

bine ai venit sinziana-asa e denumita in moldova dragaica!si sa-ti dea DD un copil sanatos si frumos!te asteptam la povesti !nico te trece la listuta numaidecit,ea e sefa sagetilor!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna seara gagici!!!!!!!
Andreea , bine ai venit in gasca noastra.
la toate in ordinea alfabetica.

gyongyi

Mergi la inceput

gooood morning!la ,/vine cineva?/ca de nu,/compun un haiku,/si va dojenesc /caci cam...singuresc!gata ,v-am spus si o poezie,e prospata s-a creat in virful degetelor ,pe taste...ce faceti?ce program aveti azi?ce planuri aveti pt. week-end?unde plecati?noi nu stim inca... toate pa,va astept!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

si o sugestie pt. nemhi,sa nu uit!eu asa alege jurnalism !

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Andreea bine ai venit. Acusica te trec in listuta ca sa fi cu acte in regula la noi.

Eu inca mai lucrez. Astazi termin acel deviz. A fost tare mult de lucru la el. Dupa ma apuc de acte caci azi avem control de la protectia muncii, maine sper sa am timp sa fac bagaje si apoi fuguta la mare.
Sper sa reusesc maine sa beau cafeaua cu voi.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello, helloo! Eu vin cu ceai de menta si afine ca mi-s deranjata...
Nico, thank god, spor cu actele, bine ca mergi la mare, sper ca acolo nu iei de lucru dupa tine...
Nemhi, felicitari studentzelei....mai bine traducator decat prof, mai putin stres si mai multi bani. Demersul de acordare de certif de traducator deocamdata dureaza mai mult, pana la 1 an, dar sigur pana peste 3ani se schimba. Grija mare cu Spiru Haret, nu prea are acreditari. Stiu sigur! Mai intreaba in stanga-dreapta (nu la secretariat ca n-o sa-ti spuna niciodata) poate mai afli cate ceva, inca este timp pana-n toamna.
Dragaica, bun venit!
Pupici si lui Alison si Gyongyi si Crisa-ce mai face Andrei?

19+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Buna dimineata!
Deci... Limba si literatura straina - engleza si germana (a terminat liceul pe profil bilingv si are atestatul luat pe germana) si jurnalism vrea si ea.
Acreditari la Spiru Haret este adevarat ca nu au la toate facultatile insa la o mare parte dintre ele au.

Nasa mea e profesor de matematica la Universitatea din Craiova iar fiica este tot profesor de matematica dar la Spiru. Asa ca m-am interesat temeinic din punctul asta de vedere. Oricum au obligatia sa afiseze pe site-urile facultatilor ptr ce au acreditare si ptr ce au numai autorizare.

Mergi la inceput