Clubul moldovencelor de peste Prut (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

La multi ani Nati!!!
Multa fericire, caldura, pace, armonie in famila ta, si multa sanatate!!! Felicitari si pentru Vladutz! Sa-ti fie sanatosi ambii copilasi, si parintii impreuna cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut!

Tania, noi am fost la Poiana Brasov, era destul de liber, sa vezi ce liniste la 8-9-10 dimineata, noi am stat la o vila/hotel, de fapt acolo nu prea am vazut cabane. Noi am stat la un jr.suite, Alex a dormit in sufragerie pe canapea, si noi in dormitor, toti 3. Micul dejun inclus, mananci cat poti duce! Am gasit mai multe locuri de plimbare, dar le-am descoperit tarziu, data viitoare ne vom plimba mai mult.
Acum vrem sa vedem si marea, poate ne oprim la Mamaia, pana acum ne duceam la Costinesti. Sincer, mai mult prefer muntele, dar si marea e buna.

Zilele astea trebuie sa-mi caut costum de baie de balena cu slanina!Sper ca voi gasi ce caut!

In rest, maine mergem sa-i facem Oliviei vaccin de 4 luni, sper ca totul va fi bine, si nu va avea urmari negative.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari!! Ma simt intr-adevar speciala astazi, datorita voua!

Alina, Tanya, ma faceti sa rosesc, tortul a fost ornat in mare graba, cu acompaniamentul sonor remarcabil al Vandei, si cu asistenta obligatorie a lui Vlad, dindu-mi sfaturi si punindu-mi o mie de intrebari asta ca sa va dati seama de atmosfera. Nu sint deloc multumita de calitatea ornarii, imperfectiunile se vad mai bine cind maresti poza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

LA MULTI ANI NATALIA !!!

Multa sanatate, spor in toate, bucurii de la copii, liniste in suflet si bunastare in familie! Eu ma bucur sa te am in preajma ca un bun povatuitor, izvor de calmitate si intelepciune! Fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Fetelor,

Va multumesc din suflet pentru toate felicitarile si urarile voastre! Va doresc sa vi se intoarca inzecit aceste urari, sa va calauzeasca norocul si binele.

Noi am sarbatorit in liniste si pace la Snagov (un complex de odihna cu padure si lac). Iar ieri am continuat la servici cu tort si alte bunatati. Asa ca inca nu declar oficial inchiderea "zilei de nastere"...Lilia anul trecut s-a serbat vreo luna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Fetele cui i-i interesant - http://www.facebook.com/album.php?aid=24969&l=08c38&id=721598769 poze de la rafting.

Eu saptamina asta cam molesita de calduri, ma gindesc ce sa fac w/e-ul viitor ca iar avem 3 zile de odihna. Aici e ziua constitutiei.

M-am mai uitat la pozele din contul comun. E frumos si la munte in Poiana Brasov, de mult timp nu am fost acolo Bravo pentru Alinka si familia ca plecati pe la munte si mare. Nici mie nu mi-i a sta in oras la sfirsit de saptamina, prea putin aer, la natura e mult mai interesant!

Vladut a lui Nati e tare dulce si frumos cu fata pictata de ziua lui

Mergi la inceput

Va multumesc mult de tot, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani draga Natalia !Iti doresc din toata inima multa sanatate,sa fii mereu frumoasa si tinara in suflet,sa fii iubita,si sa ti se impluneasca toate dorintele si desigur multe bucurii de copilasii dragalasi pe care ii ai.

Nu stiu de ce imperfectiuni vorbesti la tort dar cum s-a asezat icingul pe blat nu se vede nici un defect ,felicitari.As minca si eu o felie de tort dar pina simbata is la dieta

Mergi la inceput

Alina, iti multumesc si tie pentru urarile frumoase!

La multi ani pentru Delia Rodicai! Sa creasca frumoasa, sanatoasa si cu mult noroc in viata! Sa se impace bine cu surioara si sa aduca multe bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

!!!!!!LA MULTI ANI MICUTA DELIA, PTR PRIMUL ANISOR DIN VIATA!!!!!!!
Rodica, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, voinica, frumoasa, desteapta si fericta!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput