Bucurii de sept-oct 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lilina iar ti se puse capsa bre?
hai mey ca e numai o luna si gata.... dar abia a inceput

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by lilina

.....eu ma consider mult mai importanta si mai interesanta....pacat ca numai EU

Pai tu te pui in balanta cu un campionat de fotbal? Maaaare greseala soro...hai cu un meci ma mai pun si eu dar cu un campionat nu..e damblaua lor ce vrei...si ei ai nostri

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mephala - hai detaliaza si tu despre regimul minune cu care ai slabit, ca vreau si euuuuu! numai te rog fara codificari geni carbohidrati, proteine...spune clar, carne, paine, fructe, legume, lactate.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Itzy mama, tu nu mai vorbi, ca tu eshti printre "alea fericite" cu un asa sot
asta mi-am ales, imi duc crucea
nu ma pun in competite cu un campionat ci cu celelate preocupari ale consoartei (care nu au legatura cu "moi")

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Itzy, saru-mana pentru oferta de ajutor dar eu zic ca m-am descurcat.
Testul a fost mai greu decat cel intermediar, initial am avut ambitia sa iau maximul de puncte (60) dar acum nu mai sunt asa de sigura. Oricum ramane de vazut. Peste 2 saptamani primesc rezultatele.
Am vazut o multime de poze superbe cu itzy, lilina si Bucuriile la mare, cu Cosminuta, Daria si Roxana cu burtica, cu Ruxa si Matteo, cu Dudu...Ce mai, m-am delectat!
Monique, fiica-ta nu inceteaza sa ma uimeasca, pe bune! Ce bine vorbeste!!! Maria mea desi a inceput relativ devreme sa vorbeasca, inca vorbeste foarte mult pe limba ei si destul de rar pe limba noastra iar atunci cand o face nu pronunta foarte corect. Nici numele ei nu stie sa si-l spuna, zice Mia si asta numai daca-i spui tu, daca o intrebi cum o cheama, nu spune decat numele de familie. Dar nu mai vreau s-o mai compar, o sa-si dea ea drumul. A avut o perioada cand spunea orice, acum nu mai e asa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, ce ma amuzi! La noi e bine ca suntem amandoi microbisti. Doar cand sunt meciuri din campionatul intern avem discutii ca eu sunt stelista si el dinamovist.
Si cu riscul ca va supar, pe tine si pe itzy(si-mi cer scuze daca e asa ), vreau sa strig in gura mare: DISEARA VREM SUC DE PORTOCALEEEEEEEE!!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare....

Suntem tare suparati...ne asteptam ca va trebui sa vina si ziua aceasta dar parca tot nu sunt pregatita...
Am fost azi si am vorbit cu medicii....situatia sa agravat foarte mult in ultima saptamana.
Joi ne internam in spital pentru operatie.
OFF...cel mai urat cadou de ziua mea...suferinta piului meu.Simt ca pamantul imi fuge de sub picioare....parca cand ma gandesc ce ma asteapta nu mai am curaj sa lupt, sa sper ca va fi bine.

Nu imi mai doresc nimic...daca altii isi doresc case, bani si altele...eu imi doresc copilul sanatos, sa poata fi fericit...fara sa planga noapte, sa nu mai aud de spitale si medici.....

Nu vreau sa va mai intristez...scuzati pentru acest mesaj...dar nu mai pot, nu am cui sa ma plang, simt ca prapastia este la picioarele noastre si nu stiu cum sa facem sa mergem fara sa cadem.

Va pup si sper sa mai intru diseara.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa mamica si puiul greu incercati si ma rog sa treaca toate necazurile si sa va intoarceti sanatosi si voiosi acasa

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Natzionala striveste portocala!!!

Mamaliga rulzzz tonight!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ascultati acest www.220.ro/Catalin_Josan_Veronika_demonika_live-74598.html" target="_blank">cantishel. E absolut demential!

Mexxa, imi pare rau ca vestile nu-s bune, sper din suflet in continuare ca se va gasi o cale de a-i rezolva problema de sanatate Sebicului.

Am vazut pozele de la mare ale Titaneselor si-ale Ruxei in voiaj. Abia astept sa va revad.

Microbelu', daca vii la Roman n-o iei pe cuscra de-o aripa si amandoua pan' la mine? Sunt doar 110 km. As prefera intr-o sambata sau duminica, daca puteti.

Mergi la inceput