Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana01 spune:
Buna, fetelor,
lili, sa stii ca ne-ai lipsit la intalnire! sotul meu chiar isi dorea sa se intalneasca cu sotul tau, sa mai depene amintiri din copilarie... dar ma bucur ca ne-am simtit foarte bine, Itzy& sotul sunt adorabili. daca erati acolo vedeati ce-a mai pledat sotul meu sa mai faca itzy un copil... din nefericire pt el, Itzy i-a tinut piept. Sper ca nu mai ti-e rau, eu zic oricum sa faci niste analize, ca daca e de la rinichi nu-i de gluma. bei apa destula pe zi?
Sephora, multa sanatate! am avut si eu cand eram insarcinata cu daria colica renala si stiu ce dureri ingrozitoare sunt. ginecologul mi-a spus atunci ca daca rezist la durerile alea nasterea o sa para floare la ureche (eu nu puteam sa iau nici calmante atunci, fiind insarcinata.
Lexi, imi pare rau de ce vi se inampla cu somnul. zau, nu stiu cum rezistati. plus ca toata situatia asta creeaza o incordare crescanda care nu face bine. dar stiu si eu ca obosirea excesiva a copilului este contraindicata. se culca foarte obosit si se agita si in somn, ceea ce creste posibilitatea de a se trezi. stiu ca exista o posibilitate mica sa mearga ce te sfatuiesc eu, dar poate incerci inainte cu o ora de a o adormi sa stati toti numai in camera ei, in timp ce in surdina sa fie o muzica linistitoare, poate clasica, sa va jucati acolo, fara tv, jocuri mai linistite, dupa o baitza sau un dus, vorbit foarte calm si cu voce inceata, biberonul si la culcare. noi asa procedam cu daria si doarme de la 9 seara la 7 dimineata. sper sa nu te supere ca ti-am dat exemplul nostru.
va multumesc celor care deja au inceput galeria. dragelor MAINE DIMINEATA LA 7.30 TREBUIE SA FIU LA SPITAL, SA-MI PUNA PERFUZIA SI SA-MI PROVOACE NASTEREA!!!! DOAMNE AJUTA, TOTUL SA MEARGA BINE SI REPEDE SI SA AM UN VICTORAS SANATOS SI CUMINTE!!! va dau de veste prin fetele al caror nr de tel il am cum a mers totul.
va pupam si tineti-ne pumnii!!!
Roxana, +40 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)
xandrutza_76 spune:
Roxana, Doamne ajuta! Nastere usoara! Astept vesti de la voi. Va pupam cu drag!
Alexandrina
25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Roxana, Doamne ajuta! Nastere usoara, un Victoras sanatos, papacios si cuminte iar tie refacere usoara!
Iti multumesc mult pentru sfaturi, de ce sa ma supar? Orice sugestie e binevenita pentru ca eu, cel putin, sunt disperata. Am sa incerc si metoda voastra.
Xandrutza, pai cum s-o determin sa doarma? Eu ma gandeam ca daca oboseste, e bine. Pls, un sfat, tu ce faci in situatii din astea?
Aseara a adormit Maria pe la 23.30. In timpul noptii s-a trezit de vreo 2-3 ori dar am reusit s-o adormim. Pe la 7.30 dimineata era in picioare la marginea patutului. Am incercat s-o adorm din nou dar n-am mai reusit. Asa ca a pus-o intre noi. S-a foit ea ce s-a foit si pana la urma s-a dat jos din pat si a inceput sa se joace. Noi am adormit si cred ca atunci cand a vazut ea cum sta treaba, s-a bagat din nou in pat langa noi si a adormit. Cert e ca eu m-am trezit de vreo 20 de minute iar Cristi si Maria inca mai dorm. Ma simt tare bine. Sper sa fie la fel si noaptea asta.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Roxana,sa ai o nastere usoara si un Victoras papacios si voinic.
Lexi, ca mama greu incercata in ale somnului copilului (daca iti amintesti ma plangeam mereu cu somnul lui Rares cu treziri din 10 in 10 min, clacasem si fizic si psihic, ajunsesem sa tip la el si chiar sa il ating la fundulet de nervi ca el nu dormea niciodata) imi permit sa iti dau cateva sfaturi, sau mai bine spus sa iti povestesc cum am trecut noi de acest cosmar al somnului. In primul rand am inceput sa beau Magneziu efervescent ca sa ma linistesc eu si ii dadeam si Lui Rares din el, eu luam magneziu de la aditiva, este bun si ptr copii, lui ii dadeam cam un sfert restul il beam eu, in paralel luam si vitamine care contineau si magneziu. Deci magneziu la greu si eu si el. Apoi am incercat si cu niste ceai de tei (nu prea am avut succes ca Rares nu bea ceai, iar atunci nu prea vroia nici biberonul). In paralel am facut un tratam preventiv (ptr ca la analize nu a iesit nimic desi am repetat de 3 ori) cu helmiflores ptr viermisori. Tind sa cred ca atat magneziul cat si helmifloresul (care este 100% din plante) au avut efect. I-am dat la indicatia medicului cate 10 pic pe zi, 7 zile, apoi 10 zile pauza si iar 7 zile. S-a vazut efectul in max o luna de zile, s-a linistit mult pe timpul noptii, desi ziua nu doarme nici acum mai mult de 1-1.5 ore, noaptea doarme neintors 9-10 ore ceea ce ptr mine e un progres. In privinta ex coproparazitologic, dr mi-a spu ca de cele mai multe ori la copii sub 3 ani iese pozitiv, de aceea mi-a si indicat sa ii fac tratam preventiv. Nu stiu daca a avut giardia sau nu, cert este ca tratam l-a linistit. Mult succes in gasirea solutiei de linistire. Daca Puiuta ta nu bea ceai, poti sa ii pui in lapte in loc de apa daca ii dai lapte praf jumatate ceai, jumatate apa sa nu ii simta gustul.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)