Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 19
anangel_lexi spune:
Neata. O cafea in miez de noapte poftiti?
Cred ca nu mai trebuie sa spun de ce sunt treaza la ora asta, nu? Maria s-a culcat la ora 23 si s-a trezit la ora 2.30 noaptea. Am incercat s-o adormim, nu am reusit asa ca suntem toti treji. Eu m-am apucat sa fac o mancare de castraveti murati iar sotul meu se uita la un film pe HBO impreuna cu fii-mea. Nu m-as fi apucat sa intru pe forum dar a deschis fii-mea computerul. Greu ma abtin sa n-o iau razna. Si nu-mi spuneti sa fiu recunoascatoare ca macar e sanatoasa ca un lucru e foarte clar: copilul meu NU e sanatos. Niciun copil sanatos nu face ce face ea.

Macar de-as sti ce are...Dar nu se plange de absolut nimic, e vesela si vorbeste de parca ar fi cel mai normal lucru sa fie treaza la ora asta.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
CristinaGoji spune:
Neatza! Lexi , saru'mana de
ce sa zic despre trezitul Mariei...poate viseaza ceva si se trezeste si dupa aia ii sare somnul...nu stiu...Si Vladic saptamana asta a avut 2 nopti in care s-a trezit la 4 si nu a mai adormit la loc decat pe la 10-11. Si tot asa cum zici tu, cu chef de joaca si povesti. Si inca vreo 2 nopti in care se trezea urland si greu mai adormea la loc. Eu suspectez caninul, dar cine stie...Azi macar e duminica, asa ca incercati sa va odihniti si voi cu ea la amiaza. 
Princess - se haios a fost Rares
Vladut de cand cu caninii mananca tare prost, a si slabit, si dupa cateva lingurite urca pe scaun in picioare, dupa aia pe masa, dupa - pe pervaz, dupa - pe alt sc aun, si iar pe masa si iar pe pervaz
. Si educatoarele de la gradi au spus ca face acelasi lucru la masa. Nu stiu ce sa-i fac sa-l tin in scaun.
Beatrix - LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!!
Itzy si Roxana si Lilina - si voua LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!
rev in, s-a trezit Daria
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Lexi, pupam Maria, imi pare rau ca nu v-ati odihnit. Poate isi va regla si ea programul de somn pana la urma...
Cristina, si Narcisa mai are probleme cu statul in scaun, sper s-o rezolvam pana la urma. Ce-i drept nu tot timpul se bataie/catara, dar o si apuca din cand in cand.
Lilina, sper sa te simti mai bine.
Tanima, sper sa rezolvi cu pregnyl-ul.
Si noi cu pantofii.. Ce sa ma mir, si eu cand eram mica purtam papucii maica-mii; Narcisa nu are preferinte, doar sa fie mari pantofii, sa inoate in ei.
V-ati uitat careva la meci aseara? Iar au comis-o turcii, numai noi nu am fost in stare... 
Alexandrina
25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
beatrix spune:

Bucurii, mamici si tatici de bucurii, poftiti la o felie de tort si un pahar de sampanie!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
GETY spune:
Beatrix, multi ani fericiti impreuna sa petreceti si de acum inainte!
Lexi, of, ce greu trebuie sa va fie! Maria doarme noaptea, de pe la 22,30 pana pe la 8, dar pe la 2 bea apa cu suc si pe la 5 bea lapte. De asta n-am scapat.
Asa creste Maria Diana
Sephora spune:
Va pup fetelor
Scuzati-ma am intrat abia acum sa va spun LA MULTI ANI! celor care s-au sarbatorit,Mexxei am apucat sa-i dau un mesaj.
Sper ca Sebicu sa fie ok si sa scape de toate problemele cat mai repede.
Eu de 3 zile ma chinui cu o colica renala super nesimtita,la 2 noaptea m-am sculat in dureri groaznice si am plecat spre urgenta,unde mi-au pus o perfuzie cu calmante si mi-au zis sa ma duc de dimineata sa ma vada un dr cu toate ca ei nu erau pana luni ,sunt plecati la nu stiu ce conferinta.De 3 zile stau in perfuzii si calmante,am reusit sa fac o eco si mi-au zis ca pietricica faimoasa a plecat si e pe drum sa iasa,io o astept dar nik,ma chinuie ingrozitor.
Azi in timp ce eram intr-o criza si bunicamea imi facea un calmant baiatul mami cel scump a facut asta www.youtube.com/watch?v=3dj2m6WbqmA" target="_blank">adika s-a uns cu oja rosie,abia l-am sters cu acetona,mai are niste semne.
o sa mai pun un filmulet sa-l vedeti cum se cheama el adica Matteo Mazugini,in loc de Mosangini,dar tre sa gasesc incarcatorul la telefon.
scumpik_lui spune:
Buna seara!
In primul rand vreau sa-i spun Mexxei ca ma bucur pt ea si Sebicu ca a decurs bine operatia, multa putere in continuare si multa sanatate.
Itzy, Lilina, Roxana si Beatrix LA MULTI ANI!!! si multa, multa fericire!
Sephora multa sanatate, l-am vazut si pe Matti murdar pe frunte cu oja, e tare haios
Noi suntem bine, toata ziua pe drumuri la plimbarica, asta cand ne permite vremea. Va servesc cu o bucatica de Farmec Feminin ca eu nu prea v-am servit cu ceva facut de mine.
Am plecat sa culc copilutu. Noapte buna!
Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
anangel_lexi spune:
Azi am incercat s-o obosim pe Maria cat se poate de mult, adica la amiaza n-am lasat-o sa doarma decat o ora in loc de 3 si pe la 22.15 am vrut s-o culc, convinsa fiind ca va adormi repede, mai ales ca era maraita si cerea "nani". Mare proasta mai sunt!
Pentru ca sotul meu se chinuie si acum s-o adoarma...Eu am clacat. Am plans azi cat n-am mai plans demult. Efectiv nu mai am niciun strop de forta sau de rabdare...
Ah, am uitat sa va spun. Azi de dimineata ne-am culcat cand incepea sa se lumineze afara. Credeti ca a adormit imediat? De unde...cel putin inca o jumatate de ora a stat treaza, dar macar a stat cuminte ca am pus-o intre noi. La 9 si 8 minute era din nou treaza.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Beatrix, multumim pentru tratatie! Multa sanatate si fericire va doresc!!
Sephora, multa sanatate! Sper sa rezolvi colica asta nenorocita. L-am vazut pe Matti cel nazdravan, uns cu oja.
Anca, super prajitura! Reteta, te rog! Cand ai timp.
Lexi, din cate stiu eu, nu e o solutie s-o obositi pe Maria, tot greu va adormi. Tare greu va este, of, cand ma gandesc... Probabil orele ei de somn coincid cu orele voastre de activitate, cred ca sunteti super obositi. Oare ce o deranjeaza?
Alexandrina
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Va doresc o duminica placuta!
Alexandrina
poze cu noi
Bebe