Bucurii de sept-oct 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramo, multa sanatate sotului tau! Sper sa nu fie nimic grav, asteptam vesti bune!!
Lexi, imi pare rau ca ai o stare urata, sa-ti treaca!

Edit: Ioi, Lexi, ce chestie nasoala! Nu puteti cumva recupera banii pe bilet?

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

salutare

Ma bucur ca operatia lui Sebi a decurs cu bine...recuperare usoara si multa sanatate de acum incolo.

Eloise vrem poze cu tunsulicul

Ramo ...inca o data muuulta sanatate sotului tau...si aasa cum ti-am spus...sper sa nu fie nimic grav, decat o criza...

Cristina, bravo pt Vladut...baiat mare...Ana-Maria cred ca va plange si la 3 ani cand o vom da..dupa cate o vad eu asa atasata de noi...

Beatrix cum mai e cu lucrarea? Eric este bine?

Elenia lui ii este bine fara tine dar cum iti este tie fara cel mic? Cand il vei revedea acum?

Lexi imi pare rau...cel mai bine ar fi sa vina altcineva in locul fetei la voi...mama ei, tatal, un parinte de-al vostru...ca sa nu pierdeti acel bilet...

Noi am fost aseara cu Roxana&company...ne-am simtit f bine...Din pacate insa Lilinei i-a fost rau...si nu au mai putut ajunge...O sa sarbatorim in alta zi si cu ei. Pozele nu le-am descarcat inca...Roxana arata fff bine sa stiti...si are o burtik f frumoasa....ma uitam la ea si nu imi venea sa cred ca naste azi-maine

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Din pacate biletul nu se poate schimba si nici banii nu ti-i returneaza. Eu inca incerc, am dat de dimineata si pana acum atatea telefoane incat nici nu mai tin minte. Offf...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Lexi dar cu banii aceia...cu plicul in bancomat ati rezolvat atunci?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Itzy, da, cu banii aia am rezolvat.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Itzy, asteptam pozele Ma bucur ca v-ati intalnit si ca v-ati distrat.
Imi pare rau insa ca Lilinei i-a fost rau. Lilina, ce ai patit? Esti mai bine?
Lexi, sper sa faceti ceva cu biletul pana la urma.

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Trei ore de plimbare, hranit, culcat copilul, acum mi-am luat si eu putina pauza; vorba lui Gety, cand stai acasa ai mai multa treaba de facut decat atunci cand esti la serviciu.

Lexi, tocami spuneai si tu ieri ca te simti mai bine, iar azi o iei de la capat? Nu uita totusi ca azi copilasii nostri fac 1 an si 9 luni!... Insa de dimineata m-am enervat si eu pe Rares ca nu vroia sa stea in scaunul de masa sa pape, a luat trei lingurite si el gata, s-a saturat! Imi venea sa mor! Si l-am certat "mai copile, asta este masa? n-ai mancat nimic!" , la care el se uita la mine si incerca sa ma imite "copili, copili"! M-a bufnit rasul instantaneu si pe el la fel! Ce sa le faci? Au si ei toane! Asa si cu Maria cu somnicul, o noapte mai buna, alta mai proasta!

Elenia, felicitari pentru olita! Darius e baietel destept daca s-a supus asa repede!

Deja discutiile despre prajituri si retete le sar ca mi se face o pofta de nu mai pot!

Gety, cred ca e tare dulce Maria mergand cu papucul cu toc prin casa! Si Rares are boala sa probeze toti pantofii, si ai mei si ai lui tati sau a altor persoane care ne intra in casa!

Cristina, ma bucur pentru Vladic ca se acomodeaza la gradi! O sa te descurci si tu mai bine acum!

Andreea, refacere usoara lui Sebicut! Asteptam vesti bune de la voi!

Ramo, multa sanatate sotului tau! Dar ce diagnostic i-au pus medicii?

Alina, Roxana, ma bucur ca v-ati simtit bine la petrecere! Astept sa vad pozele!

Lilina, te simti mai bine azi?

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by princess

Imi venea sa mor! Si l-am certat "mai copile, asta este masa? n-ai mancat nimic!" , la care el se uita la mine si incerca sa ma imite "copili, copili"! M-a bufnit rasul instantaneu si pe el la fel!

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by princess

Lexi, tocami spuneai si tu ieri ca te simti mai bine, iar azi o iei de la capat? Nu uita totusi ca azi copilasii nostri fac 1 an si 9 luni!...

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Pai da, se pare ca de fiecare data cand o laud sau cand spun ca mi-e mai bine, trebuie sa-mi aduca ea aminte ce copil am... Nu-mi mai trebuie altul, frate, nici daca ma impusca cineva. Poate doar sa infiez si sa aiba copilul cel putin 3 ani. Dar nici asa nu cred...
Pe cuvant ca daca nu-mi aminteai tu, eu uitam complet ca azi e 20 si face fii-mea 1 an si 9 luni...Ufff, mai am inca o data pe-atat pana se cuminteste (SPER!). Mult mai e, Doamneee!
Hai sa ne traiasca urmasii!

Mergi la inceput

Lexi ...chiar aseara radeam cu Roxana si sotul ei ca incercau sa ne convinga sa mai facem un bb..cat de curand...dar eu sunt inca marcata de primele luni de nesomn ale ei...si am impresia ca doar ce am vazut-o maricica, doarme noaptea merge in picioare...s-o iau de la capat parca nu imi vine...cel putin nu inca . Jos palaria pt curajoase insa...

Despre incaltatul pantofii/sandalele nostri...ale mele in special, cu toc si papushica e fan mare...cum nu suntem un pic atenti si nu ii bagam in incaltator...sunt la ea in picioare...
Adevarul e ca si eu imi amintesc cu ce placere mai incaltam si eu si sora-mea pantofii mamei cand era la serviciu...faceam parada modei prin casa...si i-am descleiat o gramada de tocuri...i le-am dat peste cap...ce ne mai certa cand vedea...dar si acum eu prefer incaltamintea cu toc ...si in sarcina am purtat pana pe la 8-9 luni...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput