Bucurii de sept-oct 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 15
itzy-bitzy spune:
Mamilili...adevarul ca unii clowni sunt de-a dreptul infricosatori...bietul copil...Auzi dar astia chiar au adus si rechini la circ?
Adriana am uitat sa zic ca am vazut si pozele voastre de la ZOO. Cam putine insa...noroc ca ne vedem des prin parc...altfel te puneam sa postezi mai multe
. O sa mergem intr-un WE cum ziceam...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
xandrutza_76 spune:
Alexutza, ma bucur ca esti bine.
Eu ma mai ascund prin casa ca nu-mi face bine caldura; in rest ma lupt cu arsurile.
Lilina, ori era tiramisu, ori o prajitura cu foi (se umplu cu gem si crema cu gris).
Itzy, banuiesc ca Lilina merge la shoping dupa ingrediente ![]()
Alexandrina
25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Auzi dar astia chiar au adus si rechini la circ?![]()
Itzy-Bitzy
cu
Itzy, circul asta se intitula Circul acvatic
Alexandrina
25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe
beatrix spune:
gata, revenit!
mi-am facut update-ul la poze! care mai de care mai frumoase, nu mai zic de protagonisti ca-s niste scumpi toti si mai ales ma uitam si nu-mi venea sa cred cat au crescuuutttttttt!
nu nominalizes sa nu sar vreo bucurie dar absolut toate pozele de la capitolul asta le-am vazut!
Itzy, sar-mana de tratatie!
Roxana, daca nu mai apuc sa intru, nastere usoara si un bebe sanatos tun, mancacios si cuminte! insanatosire grabnica Dariei si sa nu fie nimic grav! daca e de la masele, sper sa-i iasa cat mai usor si fara dureri!
xandrutza, merci de reteta! am notat-o si eu! imi plac retele tale ca nu sunt foarte grele! eu strang de zor retete, numai cu timpul asta stau prost de tot! daca s-ar gasi de cumparat ce bine ar fi!
noutati despre noi, Eric deschide si inchide usile! m-am dus si eu ca omu la baie si cand am iesit el cobora scarile blocului! intrerupatoarele unde stam acum sun puse la mijlocul peretelui si a invatat sa aprinda lumina! eu i-l pun la somn, abia asteapta sa inchid usa, se ridica, isi aprinde lumina si se joaca! asa ca la somnul de amiaza desfac becul! se duce sa aprinda lumina si i-l aud cum se cearta cu intrerupatorul!
saptamana asta ne-a vizitat si enterocolita! suntem pe drumul cel bun ca ieri doar de 4 ori a facut kk nu de 10 ori ca deja intrasem in panica! asa ca suntem la regim!
mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce!
va pup pe toate!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
beatrix spune:
...hai ca mi-am amintit!
Lili si Eric s-a speriat de clovn dar cu animalele e prieten! ii plac foarte mult!
si de data trecuta, Adina, concediu placut si cat mai odihnitor! Sandra, drum bun si distractie faina la Roman!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
GETY spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Lilina un'te duci bre la shopping? ca n-ai timp azi!
Itzy-Bitzy
cu
Mai, ce cuscra bine informata o sa ai Lilina, daca lasa pana la urma Itzy puscociul jos!
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Sa moara dusmanii daca n-ai mai mult de treaba cand stai acasa, decat cand te duci la servici! Nu se mai termina! 
Abia acum imi beau cafeaua.
Xandrutza, multumim ca ai intrebat de noi. Am fost de-am platit curentu', am trecut prin piata, apoi pe la Kaufland, am ajuns acasa si am inceput sa fac de mancare.
Copii si ultima reteta pe care ai postat-o. Nu se stie niciodata cand mi-o trebui.
Mexxa, sper ca a iesit Sebicu din operatie si sunteti bine.
Eloise, bine ai revenit cu vesti despre voi. Astept pozici si eu.
Elenia, bravo baietelului tau ca se cere la oala.
Maria mea n-o uda aproape deloc.
Si noutati despre noi. Nu ciripim mai nimic, asteptam si momentele astea, in schimb se incalta cu un papuc cu toc si merge cu el prin casa. Si s-a mai invatat sa potriveasca piesele la puzzle-ul cu animalute. In sfarsit! Noi suntem tare mandra de ea!
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Beatrix, bine ca ati scapat de enterocolita. Si Mari s-a chinuit cam o saptamana cu ea. Mai grau era sa-i dau Smecta, cu forta, ca nu o amestecam cu lapte, ca-i stricam gustul.
MamiLili, ce patanie!
Asa creste Maria Diana
alinamoro spune:
Itzy, Lilina, Roxana,
La multi ani
, sa fiti fericiti in continuare alaturi de copilasii vostri scumpi.
Multumim pentru tratatie si atatea bunatati! 
Sa va distrati bine, asteptam poze!
N-am vazut pozele anuntate, dar recuperez eu.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
eloise spune:
Vesti de la Andreea: operatia a decurs bine, in timpul interventiei se pare ca s-au mai descoperit niste probleme; Sebi inca nu-si revenise din anestezie atunci cand mi-a scris Andreea. Sper sa primim in curand vesti bune!
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~