Anticonceptionalele ingrasa - mit sau adevar?
Raspunsuri - Pagina 4
dooku3 spune:
No offense acum dar Xio are dreptate-citirea prospectului nu e facultativa cand se ia decizia de a folosi anticonceptionale.Nu ingrasa.In cel mai rau caz,ceea ce se poate percepe ca o ingrasare este,de fapt,retentia de lichide in tesut.Eu le folosesc de 11 ani:8 ani de Diane si 3 de Logest si nu m-am ingrasat.De la Diane chiar am avut o surpriza sa spunem placuta..am "castigat" o cupa in plus la sutien:-)Bineanteles ca atunci cand sunt folosite pe termen atat de lung cum fac eu,in fiecare an se face o pauza de min.2 luni in care se verifica markeri hepatici,coagularea,etc.
adrianaloy spune:
Eu sunt obsedata de ideea de a ma ingrasa (mai ales ca pe aici lumea e mai dolofana spre obeza). Pana si multivitaminele imi provoaca pofta de mancare si ca urmare refuz sa le iau.
Eu am luat anticonceptionale 6 ani inainte de a avea copii. Am fost foarte multumita de rezultate si efectele adiacente. Dar dupa ce am nascut si am deschis subiectul contraceptie, doctorul meu- care nu m-a dezamagit niciodata- mi-a recomandat steriletul spunand ca pilulele ingrasa dupa nastere. Avand in vedere fobia mea cu greutatea, am agreat imediat idea cu steriletul. M-am inteles f. bine cu acest "intrus", l-am scos dupa 4 ani pentru bebe2 si acum am altul nou.
Deja mi-am zis ca trebuie sa vin din 5 in 5 ani in tara ca sa-mi schimb steriletul- ca pe aici nu am gasit acest model(nemtesc si cu minim de parti metalice!).
Asa ca faza cu ingrasatul de la contraceptive poate fi mit sau adevar...totul depinde de cat de mult sunteti dispuse sa incercati pe pielea voastra.
Mai stiti poanta cu cel mai bun anticonceptional? Aspirina! Pe care o tii strans intre genunchi!
mihaellas spune:
eu cred ca depinde de organism. am luat, bineinteles dupa consult medical, diane 35 si in 4 luni luasem 10 kg. si nu mancam mai mult decat inainte. ba chiar renuntasem si la paine. dupa ce am incetat sa le iau, am slabit fara niciun efort.