Anticonceptionalele ingrasa - mit sau adevar?
Raspunsuri - Pagina 2
ANKA-iasi spune:
eu am luat cativa ani Rigevidon,m-am ingrasat doar cand am abuzat de mancare,am avut si perioade cand eram destul de slaba.cred si eu ca tine de obiceiurile alimentare,pofta de mancare este dar nu cred ca ingrasa numai pastilele in sine.acum,dupa ce am nascut,am fost la medic si mi-a recomandat Jasmine,dar,sincer,a aruncat doar o ocheada peste analizele mele...nu cred ca a vazut nimic.si eu care ma agitasem dupa analize,stiind ca astea conteaza!!acum nu stiu daca sa ii urmez sfatul sau sa revin la Rigevidon
jenn spune:
Rigevidon e un produs tare vechi,eu una nu l-as mai lua!Are cantitati mai mari de hormoni in el decit cele mai noi.Mergi pe mina doctorului si incearca ce ti-a recomandat!
ANKA-iasi spune:
multumesc de sfatasa o sa fac...desi sotu vrea rapid un fratior pt bb,eu nu ma grabescsi ideea steriletului nu ma incanta nici pe mine deloc,asa ca....
crisu79 spune:
Eu am folosit 6 ani jumate Microginon fara sa am nici o problema.Din contra numai avantaje am avut de pe urma lor (ciclu ceas, fara dureri, piele frumoasa etc).Le-am intrerupt cand am vrut un bebe si din toamna planuiesc sa le reiau.
Am avut perioade cand m-am ingrasat in astia 6 ani, dar bineinteles ca din cauza poftelor mele , dar am slabit fara nici o problema.Deci nici o legatura cu ele...
Crisu, mami de Alex22.07.07
rall spune:
Iau de ~ 6 luni Logest si nici nu m-am ingrasat, nici nu am observat modificari ale apetitului.
cait spune:
Eu una de la harmonet m-am ingrasat cu toate ca are o concentratie f f mica de hormoni.De asta iau 3-4 luni apoi fac o pauza de cateva luni, macar organismul are timp sa mai respire un pic.
Interesanta metoda lui Anky dar chiar e eficienta?
Cait
Home is where heart is...
nona_denis spune:
Eu sunt slabanoaga din fire, asa ca daca existau anticonceptionale care sa ingrase, luam cate doua pe zi.
Glumesc! Fiecare reactioneaza in felul sau la anticonceptionale. Eu nu m-am ingrasat nici macar un kilogram. Numai ca in afara de problema cu ingrasatul, ar mai trebui sa tii cont si de altele.
Mami de Denisache
tierry spune:
Cumva off-topic, insa cred ca mult mai esential decat problema kilogramelor in plus legate de anticonceptionale, a fost problema ridicata de un doctor catre mine acum cateva zile, cand ma plangeam de ovare polichistice, mastoza si alte alea si de faptul ca toti medicii recomanda anticonceptionale ca pe bomboane...S-a uitat asa la mine si mi-a zis "Don'soara, da de unde crezi matale ca e explozia asta de cancere mamare? Toate sunt efecte adverse la hormonii de sinteza, si medicii recomanda in nestire AC pentru ca atata stiu...". Desi nu mai iau demult AC, pentru ca numai belele mi-au adus, stiu clar ca nu voi mai lua de acum incolo...Asa ca aveti grija totusi si nu le luati asa dupa ureche...
dalina2x2 spune:
Si eu am luat (cu reteta!) Marvelon si m-am ingrasat un pic la inceput, dupa care (in vreo trei luni) am inceput sa-mi revin la kg initiale si nu m-am mai ingrasat pe urma.
Acum insa nu mai iau nimic. Am renuntat cu mult inainte sa raman insarcinata. Am noroc de un sot pe care nu-l deranjeaza deloc "caciulita".
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
anky spune:
quote:
Originally posted by cait
Eu una de la harmonet m-am ingrasat cu toate ca are o concentratie f f mica de hormoni.De asta iau 3-4 luni apoi fac o pauza de cateva luni, macar organismul are timp sa mai respire un pic.
Interesanta metoda lui Anky dar chiar e eficienta?
Cait
Home is where heart is...
Da,este eficienta,sint super multumita.
Anca, mami de Bianca si Cris