oligospermie - putini dar (ne)buni! - 30
Raspunsuri - Pagina 10
yuby1 spune:
ella28 buna, pe sotul meu l-a operat dr.Turcu (chirurg) in echipa cu dr. urolog Arabagiu.Trebuie sa ajungem la un control luna aceasta; au trecut cam 5 luni de atunci si suntem curiosi de rezultate. De 3 sapt. urmeaza un tr. naturist cu napraznic, un compex de vitamine(sunt incluse toate),multi gland caps(daca a mai urmat cineva cu aceste pastile sa-mi spuna daca au vreun efect)si un regim alimentar mai sever.De luni mai adaugam si potent power.
Speram si ne legam de orice sansa ![]()
ella28 spune:
Yuby, bafta multa, eu stiam ca poti repeta spermograma si dupa 3 luni. Ai avut o rabdare...Eu iti recomand Multi Maca de la Forever Living Products si L- Carnitina de la Redis(pliculete) sau de la Hofigal(pastile), asta ii dau si eu sotului meu.
Napraznicul e bun si el. Poti sa-i mai dai Omega3.
Bafta multa si astept sa ne scrii despre rezultate!
iaura21 spune:
buna fetelor ,ma primiti si pe mine la voi?
tocmai am primit un dg.nasol: oligozoospermie si teratozoospermie ,dar cu valori bune pt inseminare, ceea ce vreau eu sa fac, va dau rezultatul ca voi va pricepeti mai bine :
conc. 19 mil.
motilitate tip a 0%, tip b 53%
morfologie 22%
celelalte in limita normala
nu este chiar asa dramatic, o sa spuneti dar anul trecut aveam normospermie cu 80 mil...dar in ultimele luni la inseminari am avut in ordine descresc. de la 50 mil pana la 10 mil acum 2 luni
am intrebat dr. dak nu se poate da ceva pt a-i trezi putin pe
dar a zis ca nu este nimik ... dar eu i-am dat deja sotului 2 luni napraznic, vit e si zn.si intentionez sa-i mai dau probabil l carnitin sau ce ma sfatuiti voi...
la toate
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
evanescence spune:
IAURA Tocmai ti-am scris la SUB.IAD am vrut sa stiu cati sperm are sotul tau.....stati binisor la nr. pt mobilitate e foarte buna L-carnitina pliculete sau mai bine pastile pt sportivi sunt foarte concentrate poti sa faci comanda pe net ...in loc de vit.E e mai buna Omega3 + vit.E (omega e bun pt volum)de la DOPPELHERZ si Multi Maca de la FLP. Mai intreaba si pe miki-miki la AZOO ea se pricepe foarte bine.
Va doresc mult succes sigur reusiti la IA
Noi avem doar 5 mil si medicii ne-au spus ca nu avem sanse sa reusim cu inseminare 
"Asteptand un ingeras''
bytzi spune:
eva nu dispera poate ramai natural,au fost atatea cazuri la Azoo este anescare avea o sperm de 4 mil daca nu ma ansel si a ramas natural,estepisik la ea chiar o minune s-a antamplat,bubulina ...,doar stii ca si tu intri acolo....mult succes si crede an sansa ta
evanescence spune:
Bytzi
merci pt incurajare...normal ca sper si eu la o minune ![]()
Iti doresc mult succes la Sibiu....
.
"Asteptand un ingeras''
iazminn spune:
Buna fetelor. Sunt f dezamagita. De ce? Imi pusesem mari sperante ca spermograma sotului sa se imbunatateasca in urma folosirii de MULTI MACA de la FLP. Acceasi spermograma proasta dupa 3 luni de tratament. Nu stiu ce sa mai fac. Nici un fel de tratament nu functioneaza in cazul lui in ciuda faptului ca toate analizele sunt OK. Pe langa asta nici eu nu stau bine, tocmai am avut o punctie alba, dar ce sa-i faci mergem mai departe. Nu vreau sa va descurajez ci am vrut sa arat ca nu in toate cazurile acest tratam da rezultate. Pupici!
impatience spune:
buna fetelor. Scriu prima data la acest topic, dar va citesc de ceva timp. Si Sotul meu are oligoseprmie. a luat de ...aproape 2 ani, aproape zilnic Vitamina E, Zn, acid foloc, detralex si venuroton. Acum i s-a recomandat sa ia spermotrend. Ni ne am gandit ca trebuie sa inceteze sa ia celalalte mdeicamente. Stie cinea ceva de toaate aceste medicamente? a MAi luat cineva, mai ales Spermotrend? de 2 zile, de cand le ia, sotul meu are dureri de cap si nu stim daca e de la medicament sau din alta cauza. Multumesc
impatience spune:
Fetelor, ma ajuta si pe mine cineva/ ce are sotul meu, oligodpermie sau asteospermie? spermogramele arata asa:
prima:
volum 2, 80 ml
timp de fluidificare completa 26,00
ph 7,5
nr spermatozoizi 15 milioane/ml
nr spermatozoizi cu mobilitate normala: 50%
spermatozoizi cu aspect normal:68%
a 2 a:
volum 3, 80 ml
timp de lichefiere: 15 min
ph 7,8
concentratie: 1o milioane/ml
Mobilitate: A 0%; B 40%; C 10%; D 50%
Morfologie: 20% f tipice
Leucocite: <1 mil/ml
diagnostic oligoasternoteratospermie- ce e asta??????????
a 3 a;
volum 3, 20 ml
timp de lichefiere: 10 min
ph 7,8
concentratie: 54 milioane/ml
Mobilitate: A 15%; B 30%; C 11%; D 44%
Morfologie: 30% f tipice
Leucocite: <1 mil/ml
diagnostic: astenospermie usoara- ce frumso suna "usoara", pacat ca e spermograma veche 

multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!