Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 21
sanduta spune:
quote:
Originally posted by lixa
offf, scrisesem un mesaj luuung, da l-am trimis la < 60 sec de cel anterior, drept care mi-a resetat cotinutul [:((]
Pe scurt, dupa 3 sapt de diversificare cu legume si carnita, papam chir bine, cam 1/2 - 1 borcanel, dar musai sa aiba patrunjel radacina sau pastarnac in el, ca altfel e caaah. Deh, lui Cata ii plac piureurile aromate . La cartof + ou + putin ulei de masline + laptic de la mine a fost tot cah, dar numai cu lingurita. Cum domnu a fost foarte interesat de continutul castronului, l-am lasat sa se serveasca singur - poze incepand de aici
Eu sunt chiar multumita de cum a inceput diversificarea, intinde mana si trage lingurita in gura sa pape singur. Inca nu deschide gura anticipativ si nici nu se arata prea incantat de piure, dar nu am pretentii d-astea asa repede. Ma bucur ca totusi s-a obisnuit cu textura; am incercat si cu bucatele mai mari, dar a dat sa vomite.
Trimit acum mesajul, ca daca stau sa scriu tot ce vreau, se scoala fi-miu pana atunci.. ca a inceput sa doarma cam 1-2 ore/zi, pe langa cele 12 noaptea
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Dar baiatul tau construieste ceva acolo, eu zic ca artist se face de decorarea canapelelor se v-a ocupa sigur in urmatorii ani
lixa spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
offf, scrisesem un mesaj luuung, da l-am trimis la < 60 sec de cel anterior, drept care mi-a resetat cotinutul [:((]
Pe scurt, dupa 3 sapt de diversificare cu legume si carnita, papam chir bine, cam 1/2 - 1 borcanel, dar musai sa aiba patrunjel radacina sau pastarnac in el, ca altfel e caaah. Deh, lui Cata ii plac piureurile aromate . La cartof + ou + putin ulei de masline + laptic de la mine a fost tot cah, dar numai cu lingurita. Cum domnu a fost foarte interesat de continutul castronului, l-am lasat sa se serveasca singur - poze incepand de aici
Eu sunt chiar multumita de cum a inceput diversificarea, intinde mana si trage lingurita in gura sa pape singur. Inca nu deschide gura anticipativ si nici nu se arata prea incantat de piure, dar nu am pretentii d-astea asa repede. Ma bucur ca totusi s-a obisnuit cu textura; am incercat si cu bucatele mai mari, dar a dat sa vomite.
Trimit acum mesajul, ca daca stau sa scriu tot ce vreau, se scoala fi-miu pana atunci.. ca a inceput sa doarma cam 1-2 ore/zi, pe langa cele 12 noaptea
Dar baiatul tau construieste ceva acolo, eu zic ca artist se face de decorarea canapelelor se v-a ocupa sigur in urmatorii ani
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
Si mami de spalarea canapelelor
lixa spune:
Fug sa fac un chec rapid... Miha, mersi de microbul cu prajitureala, al meu e tare incantat
mihuta spune:
nu stiu de ce nu mi-a venit sa o las si eu pe canapea pe Sophia, ca ale mele sunt impielitate si se curata usor... Poate pentru ca desi incerc sa ma controlez imi creste un pic stresul cand vine masa (si evident si ei). Imi dau seama dupa cum respiram amndoua usurate cand inchei sesiunea...
mami de Sophia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
Fetelor, o sa-mi lipsiti muuuult... N-am vrut sa dispar ca magaru-n ceata, sa intrebti de mine etc. Am o problema personala care imi necesita ceva concentratie asupra vietii mele reale si nu voi mai intra, nu stiu cand/daca mai pot intra, ca nu stiu cum/ce va fi. Cine stie, poate e totul ok peste o saptamana, poata dureaza mai mult.
Oricum, asa ma bucur ca am fost o parte din voi, nici nu va dati seama!
PS: nu mai intru pe forum, dar internetul tot nu scapa de mine, asa ca cine vrea sa ma gaseasca, imi poate trimite si un e-mail.
Pup toti bb-ii si toate fetele, sa fiti fericite si aveti grija de comorile voastre!
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Imi pare rau sa aud ca aveti probleme!
Sa dea Dumnezeu sa rezolvi problemele cat mai repede si asa cum iti doresti!
Multi pupici si aveti grija de voi!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
quote:
Intrebarea este ce viteza ai de ai reusit sa scrii un mesaj luuung in doar 60 de secunde si sa vrei sa-l si trimiti.
Mihuta, culmea ca a mea mananca mai bine legume. Azi i-am bagat cartof si a mancat cam 60g, spre deosebire de banana cu sucul de morcov de azi de dimineata, care era chiar delicioasa.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihuta
ieri a avut sotzul proasta inspiratie sa-i dea Sophiei para (cruda) sa molfaie si iar e dermatita in floare ! Are pielea de pe piept rosie si inflamata si s-a zgariat deja de cateva ori incercand sa se scarpine. Nu stiu cat mai rezistam fara cortizon.
Ati fost la dermatolog?Poate ca nu diversificarea este principala cauza...Is o mie de cauze...Urata "boala",mama ei!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
lixa spune:
quote:
Originally posted by mihuta
nu stiu de ce nu mi-a venit sa o las si eu pe canapea pe Sophia, ca ale mele sunt impielitate si se curata usor... Poate pentru ca desi incerc sa ma controlez imi creste un pic stresul cand vine masa (si evident si ei). Imi dau seama dupa cum respiram amndoua usurate cand inchei sesiunea...
mami de Sophia
Eu am zis ca, decat sa arunc bunatate de piure, mai bine ii dau sa vada si el despre ce e vorba. Cat despre canapea, fi-miu a fost foarte curatel, ce a dat pe langa a fost pe prosopul de pe picioare Am observat ca papa mai bine daca il incurajez sa participe si el in procesul hranirii...
lixa spune:
quote:
Originally posted by adra_bellquote:
Intrebarea este ce viteza ai de ai reusit sa scrii un mesaj luuung in doar 60 de secunde si sa vrei sa-l si trimiti.
Mihuta, culmea ca a mea mananca mai bine legume. Azi i-am bagat cartof si a mancat cam 60g, spre deosebire de banana cu sucul de morcov de azi de dimineata, care era chiar delicioasa.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Ups, am nimerit la lectia de fizica Si-am uitat sa masor distanta ca sa-mi iasa formula pentru viteza
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
de la Eric somnorila...
Pupici si de la noi!
Acum m-am uitat in albumul de luna trecuta de la BebeTop si am vazut ca Eric a terminat luna pe podium. Felicitari!
Da' am o nelamurire...La locul 1 si 2 am vazut ca difera nr total de voturi.De ce?Care e criteriul de punctare? Stii?