Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adina si mie o sa-mi lipsesti si cred ca tuturor fetelor de aici. Iti urez succes in rezolvarea problemei presonale si te inteleg, si eu am ajuns cateodata sa simt ca traiesc mai mult virtual decat real. Asa ca un reality-check e util din cand in cand.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ank-ule ai dreptate sa nu te grabesti cu carutul de 2 bebei, se prea poate ca Raul odata ce da de mersul pe jos sa nu mai vrea in carut (bine, Sophia mea nici acum nu e fan...)

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

am dat spooky pe google...si am dat de o poza da am crezut ca pic jos de pe scaun ...A doua din imaginile care apare fara sa dai cautare imagini

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Hellou!!! si de la noi
Adina imi pare rau sa aud asta.... si asteptam sa iti rezolvi problemele si sa revii sigur
Aralia din cate mai stiu eu ....visul nu e de rau.... se zice ca daca visezi pe cineva ca moare ..mai are multe vise de trait.... Oricum e cam spooky visul tau ...
Am tot cautat pe net dupa carucioare pt copii de varste apropiate...dar ma mai gandesc daca iau...sa vad in ce stadiu va fi Raul cu mersul atunci aproape de nascare... sa nu il iau si sa il folosesc doar o luna sau 2

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Acum nu vreau sa speriu pe nimeni, dar in dimineata in care bunicul meu murea, eu am visat acest lucru. Ma trezit telefonul mamei mele care ma anunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Ank-ule ai dreptate sa nu te grabesti cu carutul de 2 bebei, se prea poate ca Raul odata ce da de mersul pe jos sa nu mai vrea in carut (bine, Sophia mea nici acum nu e fan...)

mami de Sophia

lui raul ii place in carut ..plimbat /...dar ma gandesc ca poate ai dreptate si ma voi plimba cu carucior cu 2 locuri si cu doar un locatar in el

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

E facatura, parerea mea.
Noi avem un carucior sport Hauck, are 6.5kg, dar e fulg in comparatie cu ala pe care il aveam inainte, dar tot imi rupe cocoasa sa cobor si sa urc 3 etaje, cu afat in el, adica in jur de 15-16kg
Ramonica, mixandra e cuvantul.
Adina, te asteptam cand vei avea din nou dispozitie si timp. Pup mamica si copilasii frumosi.

quote:
Originally posted by Ank83

am dat spooky pe google...si am dat de o poza da am crezut ca pic jos de pe scaun ...A doua din imaginile care apare fara sa dai cautare imagini

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by adinag

Fetelor, o sa-mi lipsiti muuuult... N-am vrut sa dispar ca magaru-n ceata, sa intrebti de mine etc. Am o problema personala care imi necesita ceva concentratie asupra vietii mele reale si nu voi mai intra, nu stiu cand/daca mai pot intra, ca nu stiu cum/ce va fi. Cine stie, poate e totul ok peste o saptamana, poata dureaza mai mult.

Oricum, asa ma bucur ca am fost o parte din voi, nici nu va dati seama!

PS: nu mai intru pe forum, dar internetul tot nu scapa de mine, asa ca cine vrea sa ma gaseasca, imi poate trimite si un e-mail.

Pup toti bb-ii si toate fetele, sa fiti fericite si aveti grija de comorile voastre!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina, doamne ajuta sa iasa bine ceea ce trebuie rezolvat.. ai grija de tine si de puiutii tai...

pupici multi si de la noi

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

salut fetelor.am reusit sa intru bsi eu azi.i-am dat ieri paulei suc de cirese in ciuda soacrei care zice ca de la ele facekk imprastiat.si nu a avut absolutamente niente.ba din contra putin cam tare.
nu stiu care din voi zicea ca de la para a facut bb-lul dermatita.eu asta voiam sa-i dau sa i-o coc mai bine?.ce ziceti?
ne lovim de alta problema acum:nu mai scapam de afte.am dat-o cu glicerina,nistatina ce sa mai incerc?

paula mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

salut fetelor.am reusit sa intru bsi eu azi.i-am dat ieri paulei suc de cirese in ciuda soacrei care zice ca de la ele facekk imprastiat.si nu a avut absolutamente niente.ba din contra putin cam tare.
nu stiu care din voi zicea ca de la para a facut bb-lul dermatita.eu asta voiam sa-i dau sa i-o coc mai bine?.ce ziceti?
ne lovim de alta problema acum:nu mai scapam de afte.am dat-o cu glicerina,nistatina ce sa mai incerc?

paula mica

eu zic sa insisti cu glicerina, dupa fiecare supt/masa de lapte.. o sa treaca...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna dimineata!
Adina, nu ne parasiii!
Merg sa pu niste poze.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Aici va rugam frumos sa ne votati! http://www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
( stergeti spatiul de dupa nascuti) Multumim!

Mergi la inceput