Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 20
Donia spune:
quote:
Originally posted by chinico
normal ca editez.
donia ia latura pozitiva ....de acum inainte nu va mai mutati, asta in primul rand, apoi daca v-ati tot mutat inseamna ca aveti foarte foarte multi prieteni, chiar daca imprastiati...
roxanica o sa uite de durerea ei cand incepeti cu activitatile de vacanta din judetul niagara:) si o sa se integreze foarte bine intre noii colegi la toamna, tocmai pentru ca are exercitiu.
Da, ai dreptate cu argumentele, incerc cu pozitivismu' si merge vreo ora si apoi iar plang... cred ca-s dusa azi... varza... m-au sunat ca o sa-i dea un premiu marti si m-au invitat sa merg acolo... normal ca iar plang, in avanpremierea, si ce-o sa mai plang acolo, aualeeeeeu!
In alta ordine de idei, bine ca ai sosit acasa in one piece, mai putin piesele lipsa... dar la o prima vedere pari intreaga
Bamboletta, am vazut pe net un fel de... sfoara, cum sa-i zic... ma rog, nu e sfoara, arata bine... cu care se leaga ochelarii copiilor mici la spate, la ceafa cumva, incearca sa intrebi acolo unde ii face.
Uite www.getsafensound.com/Products.0.html" target="_blank">aici ca sa te inspiri, sunt vreo 2 modele, atat pentru ochelari, cat si pentru aparat auditiv.
mamaana, cu rezervare sau nu, sfatul meu e sa mergi devreme la imbarcare, ca bazineturile se dau in ordinea sosirii. Noi n-am avut rezervare ca n-au vrut sa ne faca, ziceau ca deja Cristi era prea mare (la 7 luni!), insa la imbarcare ne-au dat. Si poate cineva cu rezervare a ramas fara... cine stie?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bamboletta spune:
Buna fetele
Azi am fost in mall la spatiu de joaca,abia ma tineam dupa antonia
fugea dintr-o parte in alta,a sarit pe trambulina,topogan
nu vroia sa mai plecam de acolo
parca era bagata in priza 
am reusit si am reparat ochelarii,acum stau mai bine ![]()
multa sanatate fulguletilor bolnaviori 
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Donia
Bamboletta, am vazut pe net un fel de... sfoara, cum sa-i zic... ma rog, nu e sfoara, arata bine... cu care se leaga ochelarii copiilor mici la spate, la ceafa cumva, incearca sa intrebi acolo unde ii face.
Uite www.getsafensound.com/Products.0.html" target="_blank">aici ca sa te inspiri, sunt vreo 2 modele, atat pentru ochelari, cat si pentru aparat auditiv.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
am incercat sa-i legam,trage de ei pana ii scoate
deocamdata nu avem ce face,ii tine pana se enerveaza o las sa se calmeze ii punem iar si tot asa....
Bamboletta
bamboletta spune:
Bamboletta