Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 17
dandusa spune:
Dia,
sa dea domnul sa va faceti bine si sa peteceti utimele 3 zile,va asteptam cu drag acasa
Donia,
felicitariiii
Crinuta a recunoscut masina noastra...,a vazut una pe strada care semana cu a noastra,culoare/model...si a strigat "tata,brrruummmm"
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
iulia-stefy spune:
Laura, Flore, multumim ca va ganditi la noi. 
Fetele, eu nu vreau sa va schimbati planurile voastre cu cresa/gradinita. Stefy nu stiu daca de la cresa a luat microbul. E foarte posibil sa-l fi luat din supermarket sau din parc, cum a luat si varicela la 9 luni, cand nu mergea la cresa. Eu nu acuz pe nimeni ca nu am motiv. Acum nu merge la cresa doua saptamani, pentru ca sistemul de imunitate e slabit si daca va mai face vreo boala, in urmatoarele doua saptamani nu-i mai pot da antibiotic. Dar nu are voie nicaieri unde e aglomerat, nu numai la cresa. Deci imi cer iertare daca s-a inteles altceva in legatura cu cresa. Peste doua saptamani daca e bine, Stefy va merge iar, ca ea plange cand trecem pe langa cresa ca vrea la copii. Dar sa vedem cum va fi.
Multa sanatate la toti fulguletii bolnavioari.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianav spune:
Buna dimineata!
Ktrinel De 3 ori am tuns-o fara insa a ajunge la un final deoarece plangea de mama focului. De fiecare data am vrut sa o tund zero insa nu am reusit decat o tunsoare neuniforma....nu-i bai, o sa aiba si ea par.
Off Diasper sa fiti bine si fare alte evenimente majore. Din motivul asta, adica de teama complicatiilor, am ales concediu de baie de mare si soare in Bulgaria, sa pot ajunge acasa repede cu masina.Voi cum stati in Timisoara, mai bine la turci cu avionul.
Nici a mea nu vrea sa se spele pe dinti, tine periuta in dreptul guritei inclestate si atat. Nu vorbeste decat pe limba ei, doar vreo 10 cuvinte clare si cu semnificatie. Si Oana alterneaza picioarele la urcatul pe scari dintotdeauna. I-am cumparat niste slipi si e tare haioasa in ei, ii sunt cam mici cei de 1 an jumate si le-am taiat un pic elasticul.
Trebuie sa inchid, mai revin
acs spune:
Lacramioara, ca tot spui de cresa. Parerea mea e ca le prinde foarte bine copiilor mersul la cresa / gradinita. Prietena mea din Belgia a fost nevoita sa-si dea fetita la cresa de la cateva luni si nu regreta deloc, in pofida bolilor si a temerilor initiale. Plus ca in timp nu se mai imbolnavesc asa de des. Nici nu mai zic de copii care stau acasa cu parintii si tot se imbolnavesc. Insa in cazul in care mai e un bebe mic pe drum, as fi de parere ca pentru puiutul mai mare sa se amane gradinita. Eu n-am facut asa. Nu pot spune ca-mi pare rau, dar am tras ceva cu Victorila anul trecut.
Stefy
Dandusa, Crinuta promite! Stie si masina! Bravo!
Cat despre cirese, am renuntat sa mai caut viermi, ca imi stricam placerea :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Raluca_u spune:
Buna fetele
intors din vacanta programata de o sapt si transformata la fata locului in 10 zile. a fost tare bine.
azi la birou in treburi administrative cu sute de mail-uri. nu am reusit sa citesc nimic, am impresia ca am vazut ceva de copilasi bolnaviori. ii pupam daca e asa sa treaca
pozele mai asteapta putin ca am uitat aparatul.
sunt sigura ca ati dat party de ziua mea chiar de nu am fost prezenta si va multumesc de pe acum, dar o sa incerc sa si citesc cat mai repede.
revin cu povesti si poze si raspunsuri, mai tarziu astazi, cel putin asa sper.
o zi frumoasa
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by acs
Dandusa, Crinuta promite! Stie si masina! Bravo!
Cat despre cirese, am renuntat sa mai caut viermi, ca imi stricam placerea :).
doar pt Crinuta le caut..., la cate mananc eu de-as sta sa caut in fiecare...

Mamica stralucitoare
21+
madaluta spune:
flore:iti doresc sa reusesti sa te descurci singura cu amandoi copiii, eu una deocamdata nu reusesc, dar asta se datoreaza in mare parte lui darius, care e un neastamparat de cea mai mare clasa.Are o energie debordanta si nu sta o clipa locului..da o clipa , intelegi? Plus k nu reusesc sa ma fac ascultata...face numai ce vrea el, cand vrea el si unde vrea el.Adica daca acum vrea la geam, pai nu o scot la capat daca nu il ridic la geam..nu intelege k nu se poate, k mai tarziu, k nu e voie , k papa bb,etc. Si daca nu obtine ce vrea atunci e jale..racnete, urlete, tavaliri pe jos de innebunesti...Si nu era asa, dar de vreo doaua luni ne dispera...
Plus k nu puteam nici la Wc sa merg si sa-l las nesupravegeat k il gaseam in pat peste briana si incerca sa ne imite pe noi ( l-am lasat singur dar il supravegheam fara sa ne vada). Ori incerca sa o ia in brate, ori sa-i dea cu lingurita, ori ii punea pampersi pe ea de o acoperea..ori scotea servetelele din pachet, ori ii dadea jucarii ..numai treaba facea baitul meu...
Poate fetitele sunt mai cuminti( desi briana acum e mai agitata k darius la aceesi varsta), mai responsabile, cu simt matern dezvotat de mici, ce sa-ti zic...mult curaj si putere, dar mai ales rabdare, caci eu asta simt k nu mai am...
Ingeras26a; bucura-te k macar ai un copil, pentru k imi aduc aminte cat te-ai chinuit k sa-l obtii...al doilea va veni cand va dori el, dar va veni cu siguranta. Important e sa nu mai teci prin stresul prin care ai trecut...( sper k nu confund situatiile)
asiza: ma bucur mult pentru voi 
dandusa: daca zici k si crinuta a avut chestia aceea alba la pasa, inseaman k nu ma grabesc la dr..o voi intreba la controlul de la 2 luni care e peste 2 sapt.
adeju: asteptam sa fixezi intalnirea...Vezi dc mai ai timp si chef de shopping( si loc in bagje), luni reduceri 50% la Z...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
dandusa spune:
Raluca,
poze ca poze...,da' povesti din minunata vacanta nu prezinti?hai antreneaza-ne pt ce vom admira maine![]()
am intrat pe site-ul cu "safe cosmetics" si m-am blocat...,produse de la Avene de ex...prezentate ca fiind f periculoase pt piele...
aveam impresia ca fiind mai scumpe sant si mai bune/sigure...da' m-am inselat...
trei retete rapideee si gustoase
1.cartofi copti cu smantana si cascaval
intr-o tava puneti sare gronjoasa si peste ,cartofii intregi...,dupa ce s-au copt,curatati cartoful de coaja,pasat si amestecat cu cascaval ras si smantana...
2.salata tzatziki
castraveti curatati de coaja,dati prin razatoare,amestecati cu usturoi pisat(putin),sare si iaurt...ca sa iasa pasta merge amestecat si cu branza proaspata de vaci...optional marar
3.desert cu visine
branza de vaci ,amestecata cu miere si visine fara samburi,pasati totul...,da-ti la frigider...
racoros si sanatos...
Mamica stralucitoare
21+
madaluta spune:
A-deju: cred k poti trimite bagajele prin Atlassib ...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
flore26 spune:
DANDUSA si eu folosesc gama AVENE ( apa termala, crema hidratanta si crema contur pt ochi) si sunt foarte multumita, mai ales ca imi face f bine la ten. Inainte am folosit VICHI, dar imi place mai mult AVENE. Trebuie sa ma documentez si eu
.
MADALUTA si ALessia se comporta la fel cu nepotica mea ( 4 luni)...vrea sa se pun a peste ea, o ia de mana si o trage, ii da jucarii, o pupa, vrea sa o ia in brate...trebuie tot timpul sa fie cineva langa ea...indiferent cum ar fi Alessia eu tot nu am decat cele 2 solutii: cresa sau verisoara care sa vina zilnic, dar cateva ore. Oricum celelalte treburi tot eu trebuie sa le fac: mancare, spalat, curat, ce mai e nevoie prin casa. Si, ai dreptate, am nevoie de rabdare si putere 21+
Flore, cu
Emma ( DPN= 26.10.2008) si
Alessia (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)