Puiuti de Randunici 2008!! (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

l-as tunde, mah, ca i-a tot cazut parut si are cheliute din loc in loc, dar nu sunt hotarata inca..macar sa-i creasca uniform..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

si al meu are chelie la spate

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai e normal sa-i cada parutul, Luny, asta e par de bebe, o sa-i creasca altul de la sine, ce daca are cheliute? Eu stiu ca deja iese in oras cu Amira dar nu conteaza, barbatii cu chelie sunt f valorosi!
Fetelor, am citit deja pe nerasuflate 40 de pagini din Dr Spock; merita!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by natynic

Pai e normal sa-i cada parutul, Luny, asta e par de bebe, o sa-i creasca altul de la sine, ce daca are cheliute? Eu stiu ca deja iese in oras cu Amira dar nu conteaza, barbatii cu chelie sunt f valorosi!
Fetelor, am citit deja pe nerasuflate 40 de pagini din Dr Spock; merita!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

pai da, ca mai am unul acasa, tocmai ce l-am tuns acum!
ma duc sa descarc si eu Spock

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Este cumva in engleza deoarece pt neuronul meu obosit deja e prea mult (uff, ma doare capul de 3 zile continuu)

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,noi l-am tuns pe Sam dupa botez.nu a protestata,a stat tare cumintel si nu a plans!
Ursuleata,succes la examen!
Naty,spor la citit
Ariel,felicitari pt bebe crestinat!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am fost afara si ne-a prins ploaia cand eram departe de casa! Rebecca n-a avut probleme ca am avut la mine si paturica si scutecel si am acoperit caruciorul cu totul. Iar mie si randunoiului chiar ne-a placut sa ne plimbam prin ploaie si sa mancam inghetata! Ajunsi acasa am mancat o ciorba fiarta bine de puiut si acum ei dorm de voie.

Nicol, ce aventura cu kk de Alexia!

Luny, m-am dat cu betadina pe picior si aseara cu galbenele! Nu stiu altceva ce sa fac! Merg sa-l vad pe Muffa acum ca n-am apucat...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Randunoiul meu e plecat sa se vada cu baiatul...Am citit 63 de pagini, am obosit! . Da, Cleme, e in engleza, mie mi se pare ca se citeste f usor, incearca. Gasesti raspunsuri la multe intrebari
Cum nu pare sa vina ploaia deocamdata, cred ca iau puiul la marsupiu si ma duc la votare, mai ales ca e aproape. As fi preferat sa o iau cu carutul, puteam sa o mai si plimb dupa (ca in marsupiu imi rup spatele) plus ca am si acoperitoarea de ploaie; dar o merge sa intru cu carutul in sectia de votare, ce ziceti?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, e mortal Matei, ce fericit e el acolo cu tacso!

Naty, cred ca merge si cu caruciorul, plus ca ti-ar fi mai usor si te mai si plimbi apoi, e placut acum afara.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,si eu l-am vazut pe Mufarinul zambaret si glasnic
Naty,eu am votat cu David si Barosanelul in cabina,deci e posibil orice!daca nu-s indiscreta:cu cine votezi?
Clau,ma bucur ca nu te mai doare piciorul asa rau!
La noi ploua de dimineatasi este si rece,nici o sansa sa iesim afara la plimbare!bine ca am fost la biserica si i-am impartasit pe copilasi!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput