Puiuti de Randunici 2008!! (35)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
hop si noi!
suntem mari avem 3 luni, 6,4 kg, 62 cm! si proaspat vaccinate cu rotarix!
mutzumim tuturor celor care ne-au urat LMA si dam de baut, facem cinste, uite cuscra deja s-a dus sa cumpere cele trebuincioase pt gratarel!
acum sa urez si eu LA MULTI ANI SPECIAL PT GINERELE MEU MATEI aka MUFA RAZACIOSU', SI LUI BB SEAN SI IULIAN!
despre intalneala din IOR nici eu nu am cum sa ajung pt ca am un program incarcat sapt asta: dimineatza fizio, dup-amiaza infiltratii! ma distrez, dar sper sa dea roade ca altfel...cred ca ma paste operatia!
dar in botanica vin sigur ca e oarecum apropae de mine!
vera saracutza de tine prin cate ai trecut! mult curaj si rabdare trebuie sa fi avut! sanatate multa la gemenii si tie!
pidana s-a discutat mult (inclusiv eu) despre lupta asta de a pastra alaptatul la san! sa stii ca e mult mai importnat sa te refaci tu pt ca puiul tau are nevoie de o mama sanatoasa! poate creste minunat si cu formula, si cred ca ai vazut poze convingatoare in acest sens! asa ca nu lupta pana in panzele albe pt asta! insanatosire granbica!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauclau spune:
Roxana, am uitat sa-ti spun ca Amira e mortala in tinuta de noapte. Absolut superba!
Ia sa incerc sa mesteresc capitol nou, desi n-am mai facut-o de multttttt! Sper sa-mi iasa...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Roxana, am uitat sa-ti spun ca Amira e mortala in tinuta de noapte. Absolut superba!
Ia sa incerc sa mesteresc capitol nou, desi n-am mai facut-o de multttttt! Sper sa-mi iasa...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
multzumim frumos clau
![](pupic.gif)
ROXANA, mami de AMIRA
![](punk.gif)
pozici
pozici noi
ursuleata spune:
roxana, de unde ai luat rotarixul si cat ai dat pe el?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet