Puiuti de Randunici 2008!! (35)
Raspunsuri - Pagina 12
nicol_conte spune:
Roxana la noi in casa e racoare,cred ca o sa dam drumul la AC cand or fi vreo 40 grade afara, iar daca o las dezvelita ii ingheata pur si simplu mainile.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
gudinde spune:
quote:
Originally posted by natynic
Gudinde, m-ai intrebat de masina de paine...Nu prea sunt convinsa, pt ca eu mananc numai paine neagra...si de unde gasesc faina pt asa ceva?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Faina integrala de grau se ia de la magazine tip plafar. Oricum in painea neagra, fie ca o faci tu, fie ca o cumperi gata facuta, intra si faina alba.
clauclau spune:
Ursuleata, felicitari pentru examen, esti fata desteapta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
nicol_conte spune:
...prea mult doarme pitica asta a mea, ce ma fac eu la noapte?Ca prevad ca pana la 1 noaptea, cel putin, nu mai adoarme...
Pozici
Poze noi
luny spune:
gata plimbarea!
bravo roxyc, cuscra, sa va fie de bine gratareala!!
citesc si revin..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
ici.
Mamici,ajutati-ma va rog cu niste raspunsuri (cele care au depus dosar pt indemnizatie):
-in afara de adeverinta de salariat de la serviciu in care se specifica cand s-a terminat conc de maternit,ati mai primit alta harti?
Ca vad aici ca ar mai trebui pt depunere:"dovada eliberata de angajator ca solicitantul se afla in CIC (adica are contractul de munca suspendat pe perioada asta)".
-ati facut cerere de suspendare la expirarea conc de maternitate?
Cum ati scris?
-mai pot cere prima aceea de nastere acum,dupa 2,5 luni de la nastere?
Nu ma uitati va rog,ca vreau sa merg maine la serviciu si sa rezolv cu hartiile.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Stela, eu prima aia de nastere o voi lua abia saptamana viitoare, deci la peste 4 luni si jumatate de cand am nascut.
Nu cunosc de nici o cerere de suspendare, am primit adeverinta pe care se specifica pana la ce data am fost in concediu pre/postnatal si gata. Nu mi-a pomenit nimeni de nici o suspendare si mi s-ar parea o tampenie sa se faca asa. De unde ai luat tu informatia aia?
Roxy, scuza-mi incultura, ce-i aia wok?
Gudinde si de unde aflu cum se face painea? Adica, uite, zici ca trebuie musai pusa si faina alba...cat, in ce proportii? exista retete?
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gudinde spune:
Fetelor am si eu o reteta si nu stiu exact ce inseamna golden syrup. Ma poate ajuta cineva?
natynic spune:
quote:
Originally posted by gudinde
Fetelor am si eu o reteta si nu stiu exact ce inseamna golden syrup. Ma poate ajuta cineva?
No idea...poate fetele de peste balta! Vio?
Naty
Iulia mea
nicol_conte spune:
Stela, oricand pana la 2 ani poti sa ceri acea prima de nastere.
Pozici
Poze noi