"O seara de vis!"

"O seara de vis!" | Autor: aime

Link direct la acest mesaj

Nu vi se pare cunoscut formatul emisiunii ce tocmai se deruleaza pe Antena 1?
Nu sunt fan nici/nici, dar nu ma pot abtine sa zambesc vazand cum Mihaela se straduie sa....ce?

aime

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mi se pare ca seamana cu "Surprize, surprize".
Pe Mihaela Radulescu nu o prea "prinde" astfel de emisiune, asta-i parerea mea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nu radea ea acum ceva timp de andreea marin pe tema asta, spunand ca emisiunea ei se adreseaza unui alt segment de public etc etc? Exact genul ala de emisiune il face ea acum.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Nu radea ea acum ceva timp de andreea marin pe tema asta, spunand ca emisiunea ei se adreseaza unui alt segment de public etc etc? Exact genul ala de emisiune il face ea acum.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Exact, exact, exact: asta am remarcat si eu!

Formidabil cit de cameleonica poate fi femeia asta, in functie de interese. Banii nu au miros, nu-i asa?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Nici mie nu mi sa pare ca o prinde genul asta de emisiune!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu am vazut doar o secventa, am vazut ca e genul "surprize, surprize" si m-am lamurit ... oricum eu nu urmaresc emisiunile mihaelei pentru ca am ajuns la suprasaturatie, peste tot mihaela radulescu, orice revista noua care apare pe piata, in primul numar, scrie de mihaela radulescu ... vezi superbebe, mai nou confidential, si or mai fi si altele, la evenimente mondene prezinta mihaela radulescu ... deja ce e prea mult strica ...

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ce nu face omul sa ajunga concurenta din urma!
nu ca pe cealalta o prindea emisiunea.....

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Am incercat si eu sa ma uit putin la o emisiune inregistrata, dar am nu am rezistat mai mult de 10 minute.. de-a dreptul plictisitor.. Dan Negru e un agitat..
Nu vi se pare ca Mihaela si Dan au cam acelasi timbru vocal, aceeasi raguseala in glas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Din surse din interior, am aflat ca emisiunea este identica cu '' Suprize, suprize'' doar ca a ft cumparat un proiect din alta tara cu alt nume ca sa nu se spuna ca a ft plagiata direct... Nici eu nu ma pot uita la genul asta de emisiune, desi de M. Radulescu imi place..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nici eu nu ma uit la emisiune, dar Mihaela Radulescu imi place foarte mult, mult mai mult decat Andreea Marin.SI pentru copierea emisiunii nu cred ca ea sau Negru sunt de vina.

Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor vi se pare si voua ca Mihaela a devenit mult mai ranchiunoasa ?...
Pe mine sincer m-a deranjat faza cu blogul, nu ca as avea blog dar am mintea tanara (si sufletul la fel) si in ciuda varstei ma simt o pustoaica

Mergi la inceput