Piticodromul de Sept - Oct 2005 (207)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_n spune:
Jadi Peter are probleme cu L . Zice "look" de 250 ori pe zi, face 2 pasi , se opreste si "mama, look ! car!" dar altfel sare L din orice alt cuvant. Am intrebat si cica e normal.
Ce mare e Vlad, al meu inca are fatza si comportament de copil mic. Adica el nu s-ar tine de mana cu alti copiii ca sa se invarta sau sa se aseze jos la comanda. In schimb e cel care da comenzi altor copii.
Am vazut cum ii stergea o fetita lacrimile lui Vlad Asta imi aminteste de intalnirea de luni cu prietenii lui, era singurul baiat cu 3 fete (toti nascuti in 2005). La un moment dat o surioara de 1 luna a plans, cele 3 au sarit ca arcul in sus sa se duca s-o mangaie, sa-i dea suzeta, al meu a dau jucaria mai tare ca sa auda si s-a intors cu spatele.
Tudor e frumos foc, pe aici ai face bani buni cu pozele lui
Peter a facut pentru prima oara otita, tocmai i-am dat prima doza de antibiotic si pare ok.
Aseara am vrut sa dorm cu el pentru ca 2 ore (de la 8 la 10pm) m-a pus sa-l apas pe urechi. Ne-am pus in pat impreuna, eu il apasam pe urechi, dar intr-un minut mi-a zis sa-l pun in patutul lui si sa plec din camera. A dormit cuminte, la doctor a fost cuminte, sper sa fie totul ok dupa cele 10 zile de tratament.
Diana si Peter (3 oct 2005)
diana_n spune:
Tonnia acum cateva luni Peter a avut asa o pasiune pentru o mamica blonda cu ochi albastri. O mangaia, i se punea in brate si chiar tragea de fiica-sa s-o ia din poala maica-sii ca sa se aseze el I-a trecut...
Ma intreb daca la asta a contribuit venirea mamei mele, tot blonda cu ochi albastri, s-a convins ca nu-i mare lucru si s-a intors la mama lui bruneta cu ochi caprui
Diana si Peter (3 oct 2005)
simodina spune:
Ruxandra, ti l-am trimis. Suna-ma daca te hotarasti.
Jadi m-ai cam pus pe ganduri. Poate totusi ai avut tu ghinion cu family . Faza cu piscina e naspa rau totusi...Oricum va spun impresiile cand ma intorc, deja acum e prea tarziu sa schimb locatia.
Fetelor, daca stiti vreo firma OK care face patuturi de bebe la comanda dati-mi si mie contactul. Vreau un patut cu dimensiuni atipice dar nu cunosc niciuna.
Serban nu vrea neam sa faca nici la olita, nici la WC si nici sa stea fara Pampers. Nici faptul ca nu-i mai cumpar nicio jucarie de o luna motivand ca se duc toti banii pe pampers nu are succes. Se bucura zgomotos cand ii spun ca o sa cumparam multe masinute cand o sa renunte la pampers, dar pe de alta parte zice" lasa mami, ia uite aici ce multe masinute am, ma joc cu astea" cand vreau sa trecem la fapte concrete. Habar n-am ce sa fac si ma streseaza subiectul ca acum pe caldurile astea e mai pereu iritat la fundulet sau pe picioare, spate de la elastic+transpiratie...
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
norina spune:
Buna tuturor,am intrat si eu azi sa perdelesc un pic , ca de scris sunt codasa rau...si totusi..Am gasit un mesaj de la Sarmisa la care trebuie musai sa raspund. imi pare rau ca e cam tarziu (postarea e de pe 16 si azi e 26 )dar cam asta e frecventa mea, sorrySarmisa, inteleg foarte bine prin ce ai trecut, in mod sigur Mayana a facut o alergie la rahatul asta de augmentin, un episod similar am trait si eu in urma cu vreo 3 saptamani. A facut temperatura 39 si am mers cu ea la medic, care mi-a prescris faimosul antibiotic pt ca zicea ea, era ceva rosu in gat. Ok, am inceput antibioticul si a doua zi era plina de bube, o uricarie urata pe picioare.Initial am crezut ca e o intoxicatie alimentara si nu m-am gandit la augmentin, deci ii dadeam in continuare. Intre timp a inceput sa se vaite tot mai des de burtica, sa nu mai manance si urticaria se indesea, i-a aparut si pe spate si in cap, pa gat, urechi si in sprancene, in fine, urat... Apoi, am sesizat ca nu mai facea pipi,( sigur a patit asa si Mayana dar probabil nu ti-ai dat seama fiind panica}. Saracuta vroia sa manance si de la prima inghititura incepea sa planga in hohote de dureri de burta si mai nou nu mai putea sa bea nici apa din cauza acelorasi dureri.Abia atunci am facut legatura cu antibioticul, m-am uitat la reactii adverse si am regasit aproape tot ce scria acolo. Nu am precizat ca in 24 de ore nu facuse pipi, iar caca de vreo 3 zile.Am apucat sa-i dau 3 zile pacostea asta de augmentin, ca abia atunci mi-am dat seama, nu ma intrebati de ce mi-a luat asa de mult ,pur si simplu nu m-am gandit, mai ales ca e a e alergica si se urtica destul de des. Capac mi-a pus blocajul asta general si m-am panicat destul de tare cand mi-am dat seama ce se intampla. Nici nu stiam unde sa ma duc, ce sa fac , ea era din ce in ce mai rau...In toata nebunia aia, am avut inspiratia in disperarea mea sa sun homeopata care o trateaza pe Teodora cand dam de ceva mai complicat.I-am povestit ce si cum, m-a calmat(lucru f important la momentul ala) si mi-a zis clar ca e intoxicata cu augmentin. Mi-a prescris vreo 10 remedii homeopatice si mi-a zis ca pana-n seara copilul trebuie sa-si revina si musai sa faca pipi, sa o sun si sa o tin la curent de evolutie ca nu-i de gluma.Cand am sunat-o era 9 dimineata iar dupa amiaza la ora 6 , deja facuse si pipi si caca si imi cerea mancare, lucru care nu-l mai facuse de vreo 4 zile. A fost o minune! Nu va spun ca ma gandeam deja la spitale, la perfuzii, complicatii, offf ,tare m-am speriat. Am continuat tratamentul homeopat inca vreo 4-5 zile si a trecut ca un vis urat.Sa mai spun ca si dupa intreruperea augmentinului tot au mai continuat sa apara inca vreo 2 zile bubele de intoxicatie. A doua zi, cand am sunat dr. sa-i spun ca e bine, mi-a zis ca tocmai avusese un caz cu un bebelus de 8 luni care intrase in coma din cauza augmentinului si mi-a zis sa nu-i mai dau NICIODATA asa ceva copilului, ca medicamentul asta da niste reactii oribile si in unele cazuri chiar fatale mai ales la alergici . Asa ca, mi-a fost invatatura de minte si in mod clar am eliminat medicamentul asta pe viata in familia noastra.Sarmisa, acum intelegi de ce am vrut sa-ti povestesc acest episod, am inteles inca din primele randuri prin ce ai trecut si imi pare f. rau ca nu am fost pe faza sa vorbim atunci cand ai avut nevoie. Ti-as fi dat cu cea mai mare caldura reteta cu care Teodora s-a facut bine. Sanatate multa Mayanei si sper din toata inima sa nu mai aveti probleme.Hai ca m-am intins cat o placinta .Pupici la toata lumea Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze
Agri spune:
Buna fetelor,
Nu mai facem febra ceea ce e bine, dar nu stiu ce sa le mai fac ca sa scape de mucalai, care sunt fff multi si fff vascosi.Acum le dau ambroxol, sinupre, pivalone, marimar de jdemii de ori pe zi si aspirat nasuri.Si le mai fac si aerosoli cu fluimucil si adrenalina.
Daca stiti vre un alt remediu va rog sa imi spune-ti.
Va pup.
ege spune:
agri,multa sanatate printeselor!
noi suferim de caldura.am inceput sa dau drumul la aer cand dormim.nu se mai poate!!!!maine avem in program o iesire la plaja.cred ca in buc e si mai nasol cu canicula asta!
pupici si un wee placut!
ege 23 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
Agri spune:
Buna.
Ziua am reusit sa tinem mucalai in frau, dar e mai nasol noaptea, acum cam tusesc, una sec alta productiv.
Ege te invidiez ca stai la malul mari, vreau si eu... si nu stiu cum ne vom descurca sa o facem si pe asta, ne-a dat peste cap financiar raceala trecuta si grdinita Evei. Mergeam zilnic la orl si lasam 1 mil la dr. ca de am 2 copii, basca medicamente si pediatra iar cate 1 mil si nea-a vazut si aia de vreo 4 ori in 2 sapt, am mai fost si la garda la budimex si am lasat si pe acolo milionu....
De caldura ce sa mai zic ca nu stiu cum sa fac.La mine in casa sunt 30grade si am 2 acc si imi e frica sa le las sa mearga mai mult de 10-15 min. ca nu stau fetele intr-o camera si imi e teama sa nu le ia curentu'
Pup pe toata lumea
dandusa spune:
daca aveti cumva Gravibinon,intrati aici si ajutati-o pe Catalina si floricelele ei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123280
Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Diana30 spune:
Buna,zanelor(o inlocuiesc pe Mifloricica,ca-i in concediu)!
Profit de faptul ca-mi dorm baietii si imi beau cafeaua linistita si vreau sa va spun ca al meu Mihnea a iesit din concursul pampersistilor.A fost destul de usor,cu cateva accidente pana s-a prins care-i schema.Am observat ca nu face nici noaptea,dar inca n-am curajul sa-l las fara scutec nici macar cand mergem undeva(in oras,la mall).
Tocmai a trecut printr-o viroza cu rosu in gat si vezicule si afte,noroc ca fara febra si cu stare generala buna,viroza care ne-a amanat iar vaccinul.
Astept concediul cu nerabdare si ma bucur la maxim de zilele petrecute cu puiul meu,ca din toamna el la gradi,eu la serviciu.
Va pup pe toate,doamnelor mamici!