Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
simonacip spune:
Cleo, am ris de replica ta la postul lui Magnetism

.
Oof, colicile astea...si David a avut, si erau nasoale, nu a avut decit de citeva ori, cind mi-a plins asa citeva ore fara oprire si aparent fara motiv...dar au fost epuizante si grele mai ales ca nu stii ce sa mai faci sa calmezi bb...Dar trec si astea si se face fifitza mare...
Da, noi sapt viitoare mergem la vaccin...
Bbrrr!!!!!!!
Aseara i-am dat lui bb cu ulei de masline fiert si racit pe cojite, se vede serios imbunatatirea...Cred ca inca 2 operatiuni dintr-astea si caputul lui bb va fi ca nou. Doamne Ajuta! Nu d ealta, dar sigur si pe el il deranjeaza, n-are cum sa nu...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
anaxena spune:
fetelor eu am impresia ca nu mai nasc..acum ca tot suntetzi spre sfarshit: a dat rezultat vreo metoda??dr meu imi spune sa-mi induc travaliul,ce shtitzi despre asta...va rog ajutati-ma ,azi ma intalnesc cu el si tre sa iau o decizie
Ana-Maria
39+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 4 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
cleo78 spune:
deci acum am vazut ca la 8 am primit si io sms de la andreap.
Zice ca dat si laptik la fifitsa ei Sara! Bravo!!! Uite asha da nastere....
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by anaxena
fetelor eu am impresia ca nu mai nasc..acum ca tot suntetzi spre sfarshit: a dat rezultat vreo metoda??dr meu imi spune sa-mi induc travaliul,ce shtitzi despre asta...va rog ajutati-ma ,azi ma intalnesc cu el si tre sa iau o decizie
Ana-Maria39+
am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!
AMR 4 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
-

-mers pe jos
-curat in casa
-ulei de ricin- macar scapi de constipatie
Daca ai colul moale/deschis - iti poa induce si dr.
o
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
cleo78 spune:
iiiii,
si mai am un sms!!!
de la NICOLE1980!!! S-A nascut David, la 0.15, 3300gr, fara epidurala, f. usor, dureri: 40min - la Municipal. OLE!!!!
Felicitari!!! sa fiti sanatosi, si fericiti, si fara colici!!
Hai ca incep sa vina Daviducii!!!
o
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
iiiii,![]()
si mai am un sms!!!
de la NICOLE1980!!! S-A nascut David, la 0.15, 3300gr, fara epidurala, f. usor, dureri: 40min - la Municipal. OLE!!!!
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
povestea nashterii
Apropos, MissParker + Daviducul ei unde sunt?? Lipsesc la cafeaua de dimineatsa.... si uite, ca se raceshte!! Nu o iertam decat cu un singur motiv!!!!
o
iulia83 spune:
neatza 
felicitari proaspetei mamici andreeap!!! sa-ti traiasca bebeluna si sa fie cumintica!!! 
azi la 2.30 vine dr de fam in vizite! abia astept. fetelor, am mai intrebat dar cred ca n-ati vazut...cum administrez sab simplex-ul ala in cazul in care alaptez la san??? n-are colici dar ma pregatesc de marea intalnire cu dushmanii cat de curand. nu se poate sa fiu eu asa norocoasa
sper sa nu trebuiasca sa ma mulg, ca ma apuca bazdacii!!! pana scot eu cate o picatura pe minut ![]()
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

iulia83 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
iiiii,![]()
si mai am un sms!!!
opotoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
povestea nashterii
felicitari nicole!!

ies ca o am pe mufitza cu sughituri si apoi sa fac otara curat. va pup
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
neatza
felicitari proaspetei mamici andreeap!!! sa-ti traiasca bebeluna si sa fie cumintica!!!
azi la 2.30 vine dr de fam in vizite! abia astept. fetelor, am mai intrebat dar cred ca n-ati vazut...cum administrez sab simplex-ul ala in cazul in care alaptez la san??? n-are colici dar ma pregatesc de marea intalnire cu dushmanii cat de curand. nu se poate sa fiu eu asa norocoasasper sa nu trebuiasca sa ma mulg, ca ma apuca bazdacii!!! pana scot eu cate o picatura pe minut
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana![]()
cu linguritsa. Picuri 15 picaturi in linguritsa, si i le dai inainte de masa. Oricum, cere si parerea dr.
Sa dea Dumnezeu sa nu ai nevoie de asha ceva!!
o
cleo78 spune:
Socrate+Inais, alaptez copilul si in 30-40min maxim ies la patrulat pe Anton Pacalbasha. Poa ma acostati si pe mine
Ca pe Str Anton Bacalbasha nu ma agatsa nimeni. Nici macar ca anii trecuti, un maturator, un instalator, un gunoier ceva
. De ce oare??
nu le-or place culoarea noului meu accesoriu -carutsul portocaliu?
o
povestea nashterii