Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alina_anto, Jackie, Magnetism, multumim frumos, fetele, de urari.

Nicole, Miss, Magnetism, hai inca un rand, poate e cu folos!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hai fetele!!!
Miss
Nicole
Magnetism
pt cine mai urmeaza!!!

Azi am foat la nasi. Botezul va fi pe 12 sau 19 iulie. Eu prefer 12. Maine, dupa ce vorbeste nasa la biserica vom sti sigur!

Va pup. Noapte buna! Sunt rupta de oboseala....

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Nicole, tinem pumnii...se apropie momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Hai Davizii!!
pui de MissP
pui de Nicole, hai ca a fujit dopu...
pui de Magnetism
si pt oricine mai urmeaza!!!

fecian, io alaptez exclusiv, dar am lapte in surplus, si decat sa il vaz shiroind pe tricou, pun pompa si mai colectez (de ex. de 2 ori pe zi: la 6 dim. alaptez pitica de la un san si mai scot 100- 150gr de la celalalt; si mai scot o runda mai slaba pe dupa amiaza).
Cat despre dormit, noi nu dormim ziua DELOC (15 min din cand in cand, dupa cat un alapatat) nu se pune, da? Dar noaptea, la 8-9 picam de somn, si nu ne trezim naoptea, doar cand o aud ca tsocaie degetul in gura o pun la san, si papa fifitsa cu ochii inchisi, probabil inca dormind... daca nu o simt mirosind a kaka (si nu am sismtit-o in ultimile sapt), nici nu o schimb de pampers, si o las asha, sa doarma. Pana se llumineaza, la 5-5 30 dim. Deci, nu doarme ca la carte: 14-16 ore in primele 2 luni din viatsa. Sau doarme cu ochii deschishi si caraiind. Dar ochii cam asha : .
Cat, despre caca verde, daca e sa ne luam dupa explicatia lui socara lui Ylari: nu ai lapte bun. Daca e dupa mine: mai avea un rest de ceva, pe undeva, ca asta e caca specific dupa nashtere. NU cred ca e niciun bai.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

m-am hotarat. Io is pe dos, mai fetelor. Cu curu in sus.
Deci: toata lumea ii e frica de nashtere prematura si ca bebe e prea mic. Io ma plang de nashtere postmatura si a bebe a fo cam 'mare ' (vai de curu meu , desi uite cazuri mai babane ca pitica mea... )
Toata lumea ca puiul nu doarme noaptea. Io - ca doarme si papa prost, si ca adoarme si la san (pt 5-10min si nu mai vrea sa manance)
Toata lumea se plange ca nu are lapte. Io...am exces. Si ma plang (bine, ma jeneaza ca imi curg instant, uite, acu vb cu voi si am 2 bucati de hartie igienica lipite de san; plus ca am facut noduli care sunt durerosi....)

Naiba sa ma inteleaga
Ma duc sa dorm. TREBUIE!!! ca asta noapte am stat aici,d e veghe, si peste zi m-am resimtit!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Am revenit pe baricade, mai am de asteptat30 de min sa intru in sapt 39 spre 40, cred ca am facut vreo 2 dusuri sa ma racoresc, pana la dus insa am mai bagat ceva organizare casnica, plus ca am fost la vot, acu incerc sa gasesc un film dar nu e speranta.........................
Multumim fetelor de incurajare, ma amagesc si eu cu gandul ca nu mai e mult, fac ca Getuta pe ultima suta de metri ca asa facea si ea mult a fost putin a ramas, incerc sa ma bucur inca de timpul liber pe care il am ca dupa aia s-a dussssssssssssssssssssssssssssss, adio, sper sa-mi fac macar o oar pe zi timp pt mine , poate asa imi place mie sa visez, maine dim am ultima sedinta de epilat si gata, cred ca sunt deja pregatita de finish, asa imi place mie sa tremin tot sa nu ma ia nimic prin surprindere chiar si cele mai surprinzatoare momente............
Ma inceraca o senzatie tare ciudata, nu stiu cum voi fi ca mama, eu care sunt fff. copilaroasa si sotul meu la fel, noi inca suntem copilasiii lui mama si lui tata, suntem fff. rasfatati amandoi si uneori destul de egoisti( chiar si intre noi), asta tine de un comportament inca imatur si copilaresc, cum vom fi noi oare ca parinti?OAUUUUUUUUUUUUUUUUUU, mi se pare ca visez insa nu e chiar asa sa ma vedeti cand o sa-l vad pe Pogonici ce soc voi avea , cred ca de-abia atunci ma voi trezi la realitate sa vad ca sunt un copil cu copil...............................ca nu mai am in carca doar viata mea , ca de mine si colegul meu de camera(asa imi place mie sa ii zic sotului meu)depinde cel mic, ca va trebui sa renuntam la multe chestii pt noi(si pe bune al meu are niste hobby-uri fff.costisitoare) ca sa-i oferim celui mic tot ce e mai bun...........................
Doamne da-mi puterea sa fiu responsabila de aceasta mica fiinta care depinde de noi.Asta e rugaciunea pe care o spun in fiecare minut de cand am aflat ca voi fi mamica, iar barbatelul meu inca nu realizeaza ca va fi tatic( a propos de lucrul asta el le-a spus mult timp parintilor lui in loc de mama si tata Ada si Babi, dupa numele lor, si ma gandeam ca poate si cel mic in loc de mama si tata ne va spune pe nume, sau cine stie).
Am o stare tare ciudata, ma iertati, poate v-am mai indispus pe unele dintre voi, inca o data iertare, dar v-am spus asa ca prietnelor mele de suflet ce sentimente ma incearca, poate voi ma intelegeti.
Va pup pe toate
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Azi a nascut Andreap, bebe Sara, 3,200, la 4,20 in dimineata aceasta. Din cate stiu era programata tot pt azi la inducere dar cred ca nu a mai ajuns pana acolo!
Nastere usoara celor ce urmeaza si bebelaci sanatosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

IA uite domnule cum a nascut ea...Andreiutza, draga de tine, pupam bbluna si tie iti dorim refacere rapida si examen usor, ca tre sa-l dai, nu????
Si sa rezolvi odata cu calculatorul ala ca ne e dor de tine...

Daniela_sb, tu cum te descurci cu doi? nu mai intri pe la noi???

Fecian, ma bucur ca scri mai des, si mie bb mai imi face kk verde, apoi iar galben, apoi bicolor cum zici tu...Cine stie, in functie de ce papi tu...Dar mie nu-mi face urit la kk verde, adica nu constat ca ar fi un semn de colici. Eu zic sa nu-ti faci griji,eu una nu-mi mai fac chiar din orice si mi-e mai bine..si mie si lui bb

Cleo
, pai trebuie sa te linistesti si sa iei lucrurile ca atare, sa zici merci ca ai lapte , chiar si in exce(dc trebuia sa ii bagi biberon sa vezi ca mai tare nu-ti convenea, cu tot ce presupune bibe: sterilizari de biberoane, bani pe lapte praf, etc), sa zici merci ca doarme noaptea (dc nu dormea, nu dormeai nici tu si poate nu mai aveai lapte suficient...)Toate astea se regleaza, asa ca nu te stresa inutil

Fetele Miss, Nicole, Magnetism, haideti dragele, lasati fofileala

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Azi a nascut Andreap, bebe Sara, 3,200, la 4,20 in dimineata aceasta. Din cate stiu era programata tot pt azi la inducere dar cred ca nu a mai ajuns pana acolo!
Nastere usoara celor ce urmeaza si bebelaci sanatosi si mancaciosi!

Cris

felicitari!! sa iti traiasca fetele!! Da...uite, ce, e dupa cum vrem noi? Cum a vrut bebe!! Macar te-a lasat sa fii nasha si sa dai examenul, draga de ea.

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Magnetism79

Am revenit pe baricade, mai am de asteptat30 de min sa intru in sapt 39 spre 40, cred ca am facut vreo 2 dusuri sa ma racoresc, pana la dus insa am mai bagat ceva organizare casnica, plus ca am fost la vot, acu incerc sa gasesc un film dar nu e speranta.........................
Multumim fetelor de incurajare, ma amagesc si eu cu gandul ca nu mai e mult, fac ca Getuta pe ultima suta de metri ca asa facea si ea mult a fost putin a ramas, incerc sa ma bucur inca de timpul liber pe care il am ca dupa aia s-a dussssssssssssssssssssssssssssss, adio, sper sa-mi fac macar o oar pe zi timp pt mine , poate asa imi place mie sa visez, maine dim am ultima sedinta de epilat si gata, cred ca sunt deja pregatita de finish, asa imi place mie sa tremin tot sa nu ma ia nimic prin surprindere chiar si cele mai surprinzatoare momente............
Ma inceraca o senzatie tare ciudata, nu stiu cum voi fi ca mama, eu care sunt fff. copilaroasa si sotul meu la fel, noi inca suntem copilasiii lui mama si lui tata, suntem fff. rasfatati amandoi si uneori destul de egoisti( chiar si intre noi), asta tine de un comportament inca imatur si copilaresc, cum vom fi noi oare ca parinti?OAUUUUUUUUUUUUUUUUUU, mi se pare ca visez insa nu e chiar asa sa ma vedeti cand o sa-l vad pe Pogonici ce soc voi avea , cred ca de-abia atunci ma voi trezi la realitate sa vad ca sunt un copil cu copil...............................ca nu mai am in carca doar viata mea , ca de mine si colegul meu de camera(asa imi place mie sa ii zic sotului meu)depinde cel mic, ca va trebui sa renuntam la multe chestii pt noi(si pe bune al meu are niste hobby-uri fff.costisitoare) ca sa-i oferim celui mic tot ce e mai bun...........................
Doamne da-mi puterea sa fiu responsabila de aceasta mica fiinta care depinde de noi.Asta e rugaciunea pe care o spun in fiecare minut de cand am aflat ca voi fi mamica, iar barbatelul meu inca nu realizeaza ca va fi tatic( a propos de lucrul asta el le-a spus mult timp parintilor lui in loc de mama si tata Ada si Babi, dupa numele lor, si ma gandeam ca poate si cel mic in loc de mama si tata ne va spune pe nume, sau cine stie).
Am o stare tare ciudata, ma iertati, poate v-am mai indispus pe unele dintre voi, inca o data iertare, dar v-am spus asa ca prietnelor mele de suflet ce sentimente ma incearca, poate voi ma intelegeti.
Va pup pe toate
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici

niatsa
si-o cu ce vreti voi.

Magnetism, moralul sus, o sa fiti 3 copii, si o sa va intelegeti toti 3 f. bine!! numai sa nu va bateti pt galetushe . Oricum, te schimba un copil, si iti depasheshti limitele...asha cum nu ai crezut vreodata ca se poate face de un om.

simonacip, incerc sa ma relaxez.. greu e cu colicile. Dar asta e, toate trec, nu? Voi va apropiati de vaccin?

si inca un rand de
pt cine urmeaza!!

a, m-am uitat pe prima pajina... azi e ziua lui TATY. , multa sanatate la puii tai, sa iti creasca mari si sanatosi.
Chiar daca nu ai mai intrat de mult pe aici, probabil e greu cu 2, dar cand ai timp...macar un semn. Pup si numai bine!!!

povestea nashterii

Mergi la inceput