robot de bucatarie

robot de bucatarie | Autor: alimnutza

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Postez pe acest forum pentru ca stiu cat de necesar este robotul de bucatarie pentru cei mici. Eu m-am ales cu 2 roboti de bucatarie si as dori sa vand unul dintre ele. Modelul costa cam intre 450 ron- 500 ron in magazine. Este nou, nefolosit si cu garantie de 2 ani. Eu il dau la 390 lei.

Desrierea produsului:

Philips HR 7745/80 Cucina

Sistem "Click & Go" pentru usurinta in ansamblare si dezansamblare, Putere 800 W, Viteze: Vario + Impuls, Capacitate vas: 3,6 L, Capacitate blender: 1,5 L, Buton curatare usoara, Accesorii: lama metalica din otel inoxidabil, storcator fructe, presa de citrice, 5 discuri metalice, batator metalic, caseta pentru pastrat, tel metalic (aluaturi, compozitii prajituri, etc). Caracteristici principale: Putere: 800 W Capacitate bol: 1.5 litri Capacitate blender: 3.6 litri Accesorii: lama metalica din otel inoxidabil, storcator fructe, presa de citrice, 5 discuri metalice, batator metalic, caseta pentru pastrat, tel metalic (aluaturi, compozitii prajituri, etc) Alte sisteme: sistem ``Click & Go`` Functii: functie puls.

Doritoarele rog sa-mi dea un PM .

alina_i

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am si eu un Philips Facilio de multi ani, sa tot fie vreo 10. L-am folosit la fiecare mancare si pot sa spun ca mi-a usurat si scurtat mult pregatirea mesei. Chiar vroiam sa cumpar unul nou pt ca asta arata cam ponosit, vasul e spart pe toate partile, cutitul e lipit, desi inca functioneaza fara cusur. De data asta insa vreau alta marca, poate Mulinex dar mai intai vroiam sa aflu pareri de la gospodinele care il au si il folosesc, poate totusi e mai bun Philips.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput