mamici si burtici din brasov
Raspunsuri - Pagina 2
Alina_feier spune:
Bia eu peste 4 saptamani trebuie sa fac dublu testul, asa a zis dl. dr. mai sti cat a costat?
pai ai zis ca lucrezi la bucuresti, nu? pana cand o sa mai mergi la servici? doar nu o sa mergi pana in ultima clipa?
Alina 8+
Alina_feier spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigruta Buna fetelor.. Eu vreau sa nasc la clinica Eva cu dr Bisoc Dorel.. elena 24+ Luca |
Am auzit numai lucruri de bine despre clinica, eu numai acolo merg la control
Cum vrei sa nasti normal sau cezariana?
Alina 8+
biajitaru spune:
Eu am abonament prin firma la Medsana in Bucuresti si nu am platit nici o analiza pana acum.
Sper sa reusesc sa fac si restul de analize tot asa.
Eu as vrea sa pot sa merg la munca cat mai mult. Am si posibilitatea sa lucrez de acasa asa ca mai vedem. O sa fie si in functie de cum ma simt.
Bia
Bia 22+
blackgirl0 spune:
Hai ca va spun eu un pic din experienta nasterii mele la clinica Eva. Super curat, frumos, asistente si medici de treaba. Am nascut normal (dorinta mea), cu epidurala., insa cu dr. Podasca (as mai naste doar de dragul lui). Travaliul a durat 12 ore fara epidurala si-o ora cu. Insa ce schimbare: puteam sa rad, sa glumesc, sa zambesc cu gura larg deschisa, nu crispata!
In nici 48 de ore de la nastere eram... acasa! Am venit/am nascut/am plecat, altele la rand, ca doar mai sunt si alte cliente si tb sa mearga afacerea, nu?! Am avut si furia laptelui, a treia zi eram din nou la clinica, insa mi s-au facut injectii cu oxitocina pt eliberarea laptelui, iar o asistenta m-a muls o ora, muuuu!
Mancarea este buna, proaspata, nu dau voie sa va viziteze copiii mici si nici nu va permite sa primiti flori, asa ca atentie! Tot la Eva am facut si dublul test si ecografia morfo-fetala de trimestrul 2. Analizele in sarcina am preferat sa le fac la Bioclinica (am avut mai multa incredere in ei).
Astept intrebari, daca aveti!
tigruta spune:
Alina eu vreau foarte mult sa nasc normal..asa ca sper sa nu fie nici o problema in privinta asta.
elena 24+ Luca
r_ocsy spune:
Servus fetelor !
Pe Bia si pe Tigruta le cunosc din odisee burticilor de mai-iun 2010 ( colege de "suferinta" ).
Imi pare bine de cunostiinta blackgirl10 ( sa iti traiasca baietelul ) si Alina-feier .
Voi naste si eu la Clinica Eva, cu d-na dr. Dumitrache prin cezariana. Multumim blackgirl pentru cele spuse despre nasterea la clinica Eva ; auzisem si eu ca nu ai voie sa primesti flori ( oare de ce? ).
R_ocsy 27 + Ana Sofia
r_ocsy spune:
Nu am facut dublu test ci triplu test, la Bioclinica dar pe cuvant daca mai stiu cat a costat ( neuronii obositi de gravida ), parca nu a fost mai mult de 100 de lei ?! Nu mai tin minte si pace !
R_ocsy 27 + Ana Sofia
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina_feier woow bine ati venit r_ocsy si tigruta ce ma bucur sa vad ca s-a mai alaturat cineva eu sunt la odisea "Viitoare mamici de septembrie octombrie" si acolo sunt singura din brasov Alina 8+ |
Si eu la inceput eram singura din Brasov printre burticutele de mai-iun, dar a aparut Tigruta si apoi Bia ... deci, poate mai apare si la voi careva. Daca nu, ne ai deja pe noi .
R_ocsy 27 + Ana Sofia
r_ocsy spune:
Blackgirl : intreba Tigruta daca stiu de unde se pot cumpara colanti pentru gravide, ai idee ? Eu am gasit doar pe net ceva , din pacate Brasovul nu sta foarte bine la articole pentru gravide si bebelusi ... si nu cred ca e doar imaginatia mea !
Tu de unde ti-ai cumparat haine pentru tine si pentru bebe ?
Ca sa enumar ce stiu ar fi :
-magazinul de gravide de pe Republicii ( care mi se pare exagerat de scump )
-cel de pe calea Bucuresti de langa BCR ( la fel de scump )
-magazinele din Brintex ( blugi de gravida amestecati cu blugii normali, iar la etaj nu prea mi-a placut marfa )
-Oneves ( acolo gasisem doar un singur model de blugi de gravida )
-carrefour ( cam slaba oferta si pe acolo )
-articole de bebe am vazut in Carrefour, selgros, Universal, Unirea Mall ,orizont, Brintex, Chicco de pe Diaconu Coresii ( ft scump acolo, mai bine comanzi de pe net ), un magazin de bebelusi undeva vizavi de Universal ... si cam atat cred .
De ce ma plang ? Pentru ca vad le vad pe fetele din Bucuresti ca pot sa aleaga din mai multe magazine, au avut parte si de reduceri ; noi aici, nu stiu ce sa zic, parca nu avem destule ... in plus, inca nu stiu de unde sa cumpar caruciorul sau cadita si multe altele
R_ocsy 27 + Ana Sofia
enik83 spune:
buna burticilor..sun o viitoare mamica..de 3 luni ne-am mutat in codlea..si eu tot la eva merg..va pup..ma bucur sa va cunosc..
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]