Fetele din America (113)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramona J spune:
Stie cineva cum se numeste/unde gasesc var? As vrea sa dau pe pomi, dar nu stiu ce sa caut.
Edit sa adaug ca am vazut aseara "The Great Debaters" si intr-o scena se vedea in planul doi un pom dat cu var. Deci o fi fost o vreme cind se folosea si pe aici!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Sneeuwklokje spune:
Nope, da n-ar fi o idee rea varul... ca la cum sunt carpenter ants pe aici am taiat n copac ca-l mancasera pe dinauntru.
La sprinklers e static nu oboseste decat cel mic. Asa au dretul sa puna mana pe furtun, se uda unul pe altul se alearga.. plus ca-mi uda uniform peluza. Numai in backyard e automat.
ciuf spune:
Ai mei spalara azi masinile. Se mozolira cu sampon, se jucara cu furtunul. Picara franti la pranz ascultand povestea cu Baloo.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Sneeuwklokje spune:
S-ai tai Ciuf dorm inca la pranz?
Mey pe mine m-or tratat vecinele de zuza... ca ce ma fac eu cand intra copii la scoala full-time daca ai mei inca dorm ?
Ramona J spune:
Ce idee! Ai mei oare de ce nu spala masina?
Eu am lasat azi aparatul de fotografiat pe masina, la parbriz. Apoi am plecat la Walmart, m-am intors si cind sa plecam din nou cu totii l-a vazut sotul... Uite de-aia nu pot sa-mi iau aparat cu nu stiu ce lens. Aparatul dinainte a ramas afara in ploaie. Nu i-a priit.
Snee, eu am avut problema cu somnul la Alexandru. Asa s-a facut ca e cel mai batrin copil de la el din clasa. Cu Ana n-am treaba, ea deja functioneaza foarte bine fara somn la prinz. Rareori reuseste sa adoarma, eu continui sa o pun in pat - macar se odihneste un pic. Intre timp ma distrez, ca o ascult la aparat. Ii merge gurita neincetat!
honey79 spune:
http://en.wikipedia.org/wiki/Whitewash
Ramona.... varul se numeste whitewash.Pe wikipedia am gasit despre ea.
Si... mai am un link, dat se sot.... care iti spune cum sa prepari tu singura, daca vrei (cica fermierii mai folosesc, pentru ingrijirea barn-ului).
http://fiascofarm.com/recipes/whitewash.html
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ramona J spune:
Thank you, thank you, thank you Honey!!!! Ma duc sa studiez reteta.
Happy Father's Day tuturor, mama-mi spuse ca-s Rusaliile - ca eu habar n-aveam.
blackpanterro spune:
Fetelor foloseste cineva produse Mary Kay?Ma tot bate gandul sa imi cumpar ceva de la ei.Cand a venit unchiul lui JP la noi cu prietena lui, ea avea niste creme si cleanser-e de la ei.Are femeia asta un ten atat de frumos si mi-a spus ca ea iubeste produsele lor.
Le-am probat si eu odata si mi s-au parut faine plus ca miros super.
Si va mai bat la cap cu ceva....unde pot gasi creme si produse de curatat fata in recipiente mici, de calatorie?De cate ori calatorim as vrea sa am chestiile astea micute ca sa nu imi car bidoanele mele cu crema si de spalat fata.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Andrada spune:
Eu am folosit Mary Kay si am fost f multumita si de cleanser si de crema de fata erau light sau ceva de genul asta (am cumparat si o foundation ceva odata care mi-a iritat fata vreo luna de zile). Am trecut pe altele ca a plecat tanti.
Cumpara reciepiente mici si pune-ti crema favorita in ele. Aici se gasesc de-a gata in zona de farmacii din walmart, target,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
blackpanterro spune:
Multu de raspuns Andrada, as cumpara recipiente daca as sti de unde.La baza nu am vazut, la nemti nu stiu unde sa caut.Cred ca o sa merg la Sephora sa vad daca au ei asa ceva, casele astea mai mari de produse cosmetice ar trebui sa aiba saturi de calatorie nu?Mie imi place foarte mult Estee Lauder, mai ales scrubul lor si as vrea sa gasesc un set de scrub + crema asa micute.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner