Fetele din America (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Exista un sos de marinat, se numeste Jack Daniels, e foarte bun pt steak, pork, curcan.Nu il gasim mereu la baza dar cand e cumparam o gramada.E foarte fain ca sosul e intr-o punga zip si bagi carnea direct in punga aia si gata, nu trebuie sa manjesti nimic.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Stiu, dar eu imi fac intotdeauna sosurile. Tot asa pun carnea/legumele in punga. Mi se pare ca-i mult mai bun asa si zau ca nu-i mare lucru sa faci chestia asta daca ai ingredientele la indemina. La legume am pus basil proaspat din gradina, nu gasesti aroma aia "in a bottle".

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

In mine a dat savingul si in loc sa arunc niste banane am facut banana muffins . Acum le-am scos din cuptor si fug la shower ca sunt terminata cit m-am muncit azi ...
Ramona carnea marinata apoi o pui la cuptor ? Sa inteleg ca marinezi tot timpul carnea inainte de a o supune altor chinuri ? Da ceva tipsuri ...
Adriana mi-ai facut pofta de salam de biscuiti si pe land american inca nu facui ... dar am de gind sa fac cit de curind
Si asa acele cintarului se incapatineaza sa stea intr-un singur loc ... macar sa stiu de ce

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Si sota-miu face from scratch da mie imi place mai mult Jack Daniels.Poti macar sa il incerci :).Pe langa asta singurul marinat care mai imi place e ala de usturoi(pt ceafa de porc) si il iau gata facut de la macelarie.Nemtii astia au niste sosuri de ma pun in fund :)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things葉hat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Haha, Alintaroma, chiar am 3 banane aproape negre si am zis ca fac maine banana bread.Eu mananc ca porcul prajituri si tot la 54 de kile stau.Sper sa nu ma prinda din urma treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Si io tot trei am avut dar am zis hai sa fac muffins ca papa mai usor soricica ... instead de banan bread. Aceasi marie cu alta palarie , deh
Oricum te-am invidiat cind ti-am vazut pozele, da credeam ca nu ai asa rezultate fara foame ... acu chiar ma oftici

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Multam de tip Blackpanterro. A luat sotul niste sosuri si le tot mut de colo-colo. Sa vad daca-i din ala.
Alintaroma, facem aripioare si legume la gratar. Nu toata carnea o pregatesc neaparat asa dinainte, de obicei daca fac ceva la cuptor pun amestecul in oala aia, ca tot sta mult la cuptor.
Pune-ne si noua la retete muffins alea daca zici ca-s bune. Bananele prea coapte le pun la congelator (asa, cu coaja). Apoi merg folosite la orice. Imi plac la smoothie, ca sint gata reci.

Mergi la inceput

Blackpanterro nu vreau sa te dezamagesc si poate tu ai fond genetic mai bun. Eu in tinerete mincam in nestire si nu se prindea nimic de mine. Apoi m-am trezit ca se pune si cind ma uit la mincare.

Mergi la inceput

Alintaroma, slaba am fost de cand ma stiu, noroc cu sarcina ca am mai pus carne pe mine.In copilarie toti imi spuneau pui de avicola, eram lunga si slaba cu niste picioare ca fusele si genunchi mari ca la capre LOL, defapt inca am picioarele asa :)

Ramona, sper sa iti placa Jack, mie mi se pare foarte bun, e singurul pe care il accept din gama americana.Alealate de genul honey bbq etc.mi se pare foarte dulci si fara nici un dumnezeu.

Mergi la inceput

Ramona, am 1.75m inaltime, normal ar trebui sa am 65 de kile deci lejer mai pot manca (,) ca porcul :)

Mergi la inceput