Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by SufletDInger

Jasmin, stiu ca iti este greu si ca oricine orice ti-ar spune tu stii ce traiesti. Gandeste-te asa cum spunea adina ca el e doar un bebe, el nu se percepe ca o identitate inca, el a trait si traieste inca prin tine, nu pricepe de ce mama sa are nervi sau nu se uita la el cand el din rasputeri zambeste sau scoate un sunet pt a atrage atentia. Stiu ca teoria e una, practica ne omoara, si scuza-ma daca mi-am permis sa fac acest comentariu. Dar daca simti ca te depaseste situatia, sper sa fiu inteleasa, cred ca ai nevoie de ajutor, si eu un timp m-am gandit sa-l cer, noroc ca am un sot de nota 10 si responsabilitatile desi sunt impartite intre noi, el a preluat o perioada mai multe.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

SUFLETDINGER, ai inteles gresit... aia cu nervii nu sunt eu, ci bebe... si nu-l ignor cand zambeste ci cand urla... ne pupam, ne dragalim cand e bine dispus, dar cand tipa.... Nu sunt o mama indiferenta si nici atat de comoda incat sa nu-mi bag copilul in seama ca ma deranjeaza pe mine... tocmai, daca m-am plans aici a fost pt ca am sperat ca cineva, care a trecut sau trece prin situatie asemanatoare sa-mi spuna si mie un truc, ceva, ca sa gasesc o solutie, pt ca vreau sa gasesc solutia cea mai buna in cazul bebelusului meu... cam asta e situatia cu noi

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by cristi07
La multi ani:

Eva
Ilana

Joshua
Andrei
Alex

...si insanatosire grabnica bbilor bolnaviori...

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

la fel si din partea noastra... pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
La multi ani:

Eva
Ilana

Joshua
Andrei
Alex

Poze Radu

Neatza! Sau am gresit momentul? :)
La multi ani si din partea nostra! Sa va faceti mari si voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by Nov-Dec2007

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
La multi ani:

Eva
Ilana

Joshua
Andrei
Alex

Poze Radu

Neatza! Sau am gresit momentul? :)
La multi ani si din partea nostra! Sa va faceti mari si voinici!

ups... eu am fost
Mamica de nov-dec. :))

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooo !!!!

Am citit si cand sa scriu, s-a blocat comp. ...

rodica - bine ai venit !!!! Tu ma intrebai parca de dinti, nu? Silvia are 7 luni si 3 zile, iar primul dintisor i-a iesit putin inainte de a implini 7 luni ... si al doilea la 2-3 zile. Iar simptomele sunt alea de care zici, salivatie, gingii umflate, smiorcaiala (sacaiala mai mult), bagat tot in gura ... Aaa si multumim pt. complimente !!!

sanduta - in poza aia ... venise o prietena cu fata ei la mine. Diferenta e de 2 luni intre fete ... si o asezase pe Silvia in poza, alaturi de fata ei. Si cum Silvia mea e cam "salbatica" cu strainii, asa cum spuneam, a inceput sa puna boticul si sa planga ... pur si simplu o luase in barte prietena mea, de aia plangea. Mi-e draga de mor cand o vad ca pune boticul ... bine, pt. un motiv de-asta ne-serios, de aia i-am facut poza asa.

adriana - votat si noi! De ieri ... da' nu am mai apucat sa scriu ..

Intru si eu in clubul descompuselor ... da' eu inca mai stau la racorica ... prin decembrie ma descompun . Iar despre soti ... miha, cu cat ii bate sotul tau pe taticii de pe-aici? Ca si eu is pe-aproape ...

adina - pe-aici se recomanda ou dupa 10 luni. Si rosii, la fel.

Asaaa ... am fost ieri la dr. E totul bine, are 9,150 kg si 72 cm. Iar depsre lichide, ca vorbeam zilele trecute. Cica la varsta asta nu au o anumita cantitate ... din papa, fructe si lapte ei oricum beau cam 1l lichide/zi. Si e arhi-suficient. Dar, in zilele calduroase i se poate oferi apa si daca o bea, bine, daca nu ... nu-i nici o problema.

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Aha ... am citit din urma .. miha, suntem pe-acolo si noi cu tati ... adica pe la 40 abia impliniti. Si deci, pussi ne-a luat locul 1 .

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Scuze, scuze, mii de scuze ...

LA CAT MAI MULTE LUNITE SARBATRITILOR DE ASTAZI !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sotul meu se joaca de o jumatate de ora cu Maria, asa ca am putin timp. De stat pe forum, evident. :)
Adra, eu azi am reusit sa-i dau putin mar cu cereale pe la 11. Am luat de la Milupa combinatia de 7 cereale, pe care pana acum nu a acceptat-o. Ma gandesc daca nu cumva are si gluten, dar faptu-i consumat. (pe cutie scrie pt 6 luni)
Pussi, pana la urma ce fel de tarc ai luat? Cum ti se pare cu el? Eu o tin pe Maria pe jos, deja trece dintr-o camera in alta fara probleme, vine dupa mine la bucatarie... iubeste cablurile, incearca sa se instaleze ca USB mai nou. :)) Dar deja nu mai e interesata de jucarii.

Ieri o tineam in brate la birou si tot papa cablul de la usb. La un moment dat am primit mesaj de la calc ca nu recunoaste hardul nou. :)) I-a trebuit ceva tupeu sa nu o recunoasca pe Maria!

Jasmin, eu nu stiu ce sa-ti spun... si Maria mai tipa cateodata, imi spune sotul ca o aude de la parter (noi stam la et 8). Dar ne jucam ca in reclama la bere... ceva cu wazza era, in care prietenii tipa unii la altii prin telefon :) si incepe sa rada, dar bineinteles ca tipa mai departe. Pentru ea tipatul e ca un joc, mai ales cand e fericita. Sincer nu ma deranjeaza deloc, a inceput chiar sa-mi placa. Ma intreb ce-or zice vecinii.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Na, ca am acaparat eu subiectul azi ...

Sunt un pic intoarsa pe dos ... tocmai am aflat ca a murit o vecina de-a mea (din RO) ... eram buna prietena cu fata ei, cu 2 ani mai mica decat mine, am copilarit impreuna. Anul trecut m-a vazut cu burtica, m-a felicitat si a zis ca abia asteapta sa vada fetita ... uite ca nu a mai apucat. Avea doar 53 ani ... ce pacat!!! Dumnezeu s-o odihneasca!

Astazi mergem sa cumparam carutul ... iar diseara suntem invitati la cina, la o zi de nastere a unui prieten de fam.

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Alina, cred ca e scumpica rau...mai ales in actiune!

Poze Radu

Mergi la inceput