Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
karina am observat in poze ca la fel ca si Vladut al meu, fetitei tale ii "fuge" un ochisor. Am fost la 3 pediatri si toti spun ca nu e nimic anormal, ca la multi copii se rezolva in jur de un an si ceva.
Dragelor, voi ce stiti despre problema cu strasbismul a asa varsta mica? (la noi tati mai are si acum un usor strasbism, eu nu am avut niciodata, ma tem sa nu fi mostenit gena de la el...)
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
ramo si noi am avut asa probleme pe la 6 luni...eu am mers direct la oftalmolog...si tot asa mi s-a zis ca nu e ceva anormal varstei...Daca mi-ar fi zis asta pediatrii as fi stat cu inima indoita...ca deh de cand cu nebuna aia de pediatra a noastra m-am tranformat in Toma necredinciosul
![](icon_smile_dead.gif)
![](pupic.gif)
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
si
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ank83 spune:
Eu merg la somn...ca fiu-meu doarme de vreo ora si ar fi cazul sa ma retrag si eu ... Noapte buna......
Sa nu uit cand aflu ce e locatarul din burtica ..mai facem un chef nocturn...eu dau martini ...sampanie si tot ce vreti si aduc si 2 stripari ... Tot la prostii imi sta capul
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
adinag spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Eu merg la somn...ca fiu-meu doarme de vreo ora si ar fi cazul sa ma retrag si eu ... Noapte buna......
Sa nu uit cand aflu ce e locatarul din burtica ..mai facem un chef nocturn...eu dau martini ...sampanie si tot ce vreti si aduc si 2 stripari... Tot la prostii imi sta capul
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
eu ma inscriu prima pe lista, si prima la streaperi!
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Aaaa...pai daca e vorba de cipandai...vreau si eu...
Adina,iote idee de cadou de ziua sotului tau...35 de cipandai...numai pentru tine...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Sotul meu se joaca de o jumatate de ora cu Maria, asa ca am putin timp. De stat pe forum, evident. :)
Adra, eu azi am reusit sa-i dau putin mar cu cereale pe la 11. Am luat de la Milupa combinatia de 7 cereale, pe care pana acum nu a acceptat-o. Ma gandesc daca nu cumva are si gluten, dar faptu-i consumat. (pe cutie scrie pt 6 luni)
Pussi, pana la urma ce fel de tarc ai luat? Cum ti se pare cu el? Eu o tin pe Maria pe jos, deja trece dintr-o camera in alta fara probleme, vine dupa mine la bucatarie... iubeste cablurile, incearca sa se instaleze ca USB mai nou. :)) Dar deja nu mai e interesata de jucarii.
Ieri o tineam in brate la birou si tot papa cablul de la usb. La un moment dat am primit mesaj de la calc ca nu recunoaste hardul nou. :)) I-a trebuit ceva tupeu sa nu o recunoasca pe Maria!
Jasmin, eu nu stiu ce sa-ti spun... si Maria mai tipa cateodata, imi spune sotul ca o aude de la parter (noi stam la et 8). Dar ne jucam ca in reclama la bere... ceva cu wazza era, in care prietenii tipa unii la altii prin telefon :) si incepe sa rada, dar bineinteles ca tipa mai departe. Pentru ea tipatul e ca un joc, mai ales cand e fericita. Sincer nu ma deranjeaza deloc, a inceput chiar sa-mi placa. Ma intreb ce-or zice vecinii.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Si noi avem cereale de la Milupa 7 cereale fara zahar. Eu zic ca nu prea contin gluten. Oricum sunt Bio, sunt buni.
adinag spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Aaaa...pai daca e vorba de cipandai...vreau si eu...
Adina,iote idee de cadou de ziua sotului tau...35 de cipandai...numai pentru tine...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
nuuuuuu... ca trece ziua lui si vine a mea, si cine stie ce cadou imi face atunci el mie
![](icon_smile_wink.gif)
adinag spune:
Sanduta, nu cunosc cerealele alea, am mai zis ca inca nu mi-am facut temele, dar bio si gluten sunt doua chestii total diferite, iar nu prea au gluten tot nu se poate, ori au ori nu au (asta-i asa cu sunt putin gravida :))
si cu zaharul iara-i o teorie intreaga: nu are zahar sau nu are zahar cristalin ;-)
nu ma luati in seama, io beau virtual un gin gimlet
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Petro, condoleante, chiar daca nu era din familie... Si succes la cumparaturi, sa luati ceva frumos pe care sa-l folositi cu placere
Alina, nu sunt tipete de bucurie, chiote... ca altfel m-as fi bucurat si eu... sunt isterii care incep de exemplu cand ies din camera sa merg si eu la baie ca tot omul, sau cand ma duc la bucatarie sa-mi pun ceva de mancare... de cum ies pe usa... degeaba ii spun eu ca vin imediat ca ma duc sa fac pipi, urla de se invineteste... hehe, crezi ca degeaba ma plang eu? aaa, si nici cand doarme nu pot face nimic, ca daca dispar de langa el se trezeste imediat... si doarme asa 5-10 minute, maxim 15... vrea numai in brate... in rest n-am ce zice, e tare dulcic atunci cand se joaca sau sta cuminte... se enerveaza mereu cand nu poate face ceva sau nu i se da ceva, dar asta e normal la copilasi...
Problema e ca nu stiu ce sa fac sa nu devina sau mai bine zis sa nu ramana un copil capricios si rasfatat cand va mai creste...
hai ca v-am innebunit pe toate cu problema asta...
Jasmin si micutzulLucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Nici nu stiu exact ce sa spun, doar ca imi pare rau ca aud ca aveti probleme. Eu cred ca deja el te-a invatat, adica stie ca vei merge pana la urma la el, nu e nevoie decat sa se istericalizeze un pic. Sfatul meu ar fii ca atunci cand e nu, sa fie nu. sa incerci sa-l determini sa se concentreze pe diverse jucarii. Dar in acelasi timp cred ca iti v-a fii greu sa reusesti singura si cred ca ajutorul unei persoane autorizate ar fii cel mai indicat. Nu neaparat un psiholog sau psihiatru ci o persoana care se ocupa de copiii si de comportamentul lor. Nu ca al tau ar avea unul deplasat, dar stii tu cum e, mai bine previi decat sa reparii.
Nu te ingrijora oricum foarte tare, el prin aceste plansete incearca sa comunice cu tine. este singurul lucru pe care stie sa-l faca cum trebuie. Tu trebuie sa fii tare si sa iti spui mereu ca el iti transmite ceva ce tu nu intelegi, nu neaparat ca striga disperat dupa tine. Ce ai descris tu, am mai auzit si la alte persoane, e un fel de dependenta fata de mama.
Nu stiu daca te ajuta ce ti-am scris, dar sper din tot sufletul sa fie doar o toana de-a lui.
sanduta spune:
quote:
Originally posted by cristi07
http://good-times.webshots.com/video/3010526550103303905edvjIt
daca aveti timp...va invitam la un scurt filmulet!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
O tu mami ce ma chinui
![](icon_smile_big.gif)