Puiuti de Randunici 2008!! (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,ai salvat bine situatia
Kya,La Multi si Fericiti Ani!!!si multa ,multa sanatate sotului!
a, si Iannis La Multe Luni si Ani,ca azi face scumpicul 4 luni!
Naty,asa zici ca ma astepta?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

MAi, s-a intamplat asa : era o portiune mica unde pesemne se lucra in cursul zilei si ne-a fost lene sa o ocolim .Era pusa pe mijloc o sfoara si 2 bolovani mari la capete si cand am ridicat sfoara sa treaca caruciorul pe dedesubt a cazut o tampenie din aia pe piciorul meu ca eram exact acolo. de unde naiba sa stiu ca o amarat de sfoara poate sa dea jos un ditai stalpul. Dar ala se pare ca era in echilibru instabil. Bine ca mi-am tras totusi piciorul si m-a julit in mai multe locuri caci altfel mi-l fractura...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo ma gandeam eu ca da bine..dar chiar asa e, eu ma pregateam sa arunc ghiveciul, dar el a insistat sa-l tinem, a taiat frunzele de tot, si au iesit altele intr-o saptamana, si tijele cu boboci!
mai clau, ce aiurea! bine ca nu e mai grav..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu ma duc sa fac un dus si apoi sa vad in continuare meciul Olanda-Franta.randunoiul meu pune antivirusi...
Luny, mie mi-a placut cum ai adus-o din condei

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Plec si eu la culcare.

Noapte buna la crenguta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna seara
vreau si eu sa vin in IOR....daca sunt fara treburi in ziua respectiva....cand este intalnirea miercuri care vine????

BUbu eu merg cu masina si te iau eu daca vrei..si bineinteles daca pot sa merg....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Salutare la toata ciripimea.
Am incercat sa citesc capitolul dexchis de dimineata dar n-am citit mai mult de cateva pagini ca voi ati si trecut la altul, asa ca nici o sansa sa va ajung. Am apucat sa vad si cateva poze, si am vazut puiuti de randunici tare draguti si mamici frumoase si fericite alaturi de ei… nicidecum grase…

Am vazut ca mi s-a dus “dorul”, Gecko. Scuze de off topic dar trebuie sa raspund la intrebare. Tot Anghel a iesit ca nu a avut oponenti. Daca-i mai stii: Dolha, Corin Chereches, Seres- dintre cei mai importanti.si a fost o campanie extrem de “murdara” impotriva lui Anghel asa ca au scos lumea la vot pentru Anghel. Orasul a fost tot acoperit la propriu cu fetele lor, mai putin a lui Anghel, a avut o campanie foarte discreta care a cucerit, ca toti am fost satui de ceilalti. Asa ca batalia a fost castigata din timpul campaniei… surpriza…prin efortul oponentilor. Aghel e la al 5-lea mandat, castigat din primul tur.

Revenind la ale noastre: nu reusesc sa respir ziua de al meu pui. Noaptea doarme foarte bine, pana la 5-6, dar l-a prins si 8 dimineata dormind. Asa ca ziua vrea program artistic, trebuie sa povestim, sa cantam, sa dansam. Are somnicuri scurte de 5-10 min, minune cand e unul de 30 minute. Abia apus sa mananc, sa merg la wc.
Ne dezvoltam bine, suntem taaaaaare vorbareti. Tot fara colici, deci cred ca nu mai apar de acum. Sper. Am inceput sa facem kk singuri fara “ajutor” ceea ce o face pe mami (si toata familia) tare fericita.

Trimit cat am scris, sa prind trenul asta sa nu apara cine-stie-ce.

Daca dispar iar ca m… in ceata, va pup si-mi lipseste crenguta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

am vazut poza la avatar si am crezut ca ti le-a adus el

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

eu acum am niste nervi imensi...am intrat pe mess-ul randunoiului si am vazut 2 nume de fete care cereau acceptiunea,le-am dat-o si culmea...il stiau!in fine,stiu ca datorita "serviciului" lui e de inteles,..dar asa, sa o dea ori si cui????si am si intrat in vb cu ele,bineinteles nedivulgand cine sunt!na!!!a scapt acum de intrebari ca doarme, dar asa ma mananca limba

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Roxana, Ariel si Clau, multumesc de sfaturile din capitolul trecut ( la cat de greu scriu..a trecut..dar stiti voi despre ce era vorba..)

Multumesc de asemenea de aprecierile la adresa siluetei mele de dinainte!

Am vazut si eu muulte fete care aratau bine si care peste putin timp vor arata si mai bine!!!

Noi maine plecam din Bucuresti pentru o saptamana la parintii mei, asa ca nu pot sa vin la intalneala din IOR.

O sa-mi fie dor de voi o saptamana..nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa am de citit cand ma intorc..Dar sotul a intrat in vacanta si o sa profit maxim de el!!!

Va pup pe toate!!!

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://community.webshots.com/user/valentinachelan

Mergi la inceput