Puiuti de Randunici 2008!! (34)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Neatza Ali, saru'mana de
Roxana Claudia - odihna placuta la mare. Si cum te descurci acum cu lapticul pt bebe?
Sovi - am vazut poze cu tine Zeita felicitari delfinasului pt intorsatura
si mandra mea s-a intors ieri de pe burtic pe spate, dar a facut din greseala
, adica a ridicat o mana si s-a dezechilibrat, asa ca nu se pune.
Simonette - incercati sa faceti cu lubrifiant. In timpul alaptarii, din cauza nivelului ridicat de prolactina, gradul de lubrifiere "naturala" este deseri scazut. Noi inca nu am inaugurat broderia si n-am nic i un chef s-o fac.
Ursuleata - sa va fie de bine relaxarea culturala bafta azi la examen.
Bubu - nu cred sa te consoleze cu ceva, dar a mea mandra nu doarme deloc in carucior. Sta linistita pana se supraoboseste si dupa aia se pune pe urlat, ca tare greu o mai potolesc.
Delphin si cuscra Alice - mai haideti si voi la o poveste!
Simo 27/28 - ce eleganta ai fost in actiunea de deconspirare a mandrelor de pe mess. Eu nu as fi putut
Stelutza - ce ai intrebat si nu ti-am raspuns? de cate ori am stiut sa-ti raspund tin minte ca am facut-o. Poate am citit in graba, ca mai nou toate asa le fac, in graba, de cand cu mandra asta colicoasa again
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Buna dimi!
CristinaG,nu au fost mandre,mai!am mai zis dar vad ca nu ai citit tot, nu mi-a placut ca a dat adressa de mess,nu ca vai cine stie ce legaturi dubioase
ar avea
, nu e cazul sa ma gandesc la asa ceva
!ca nu e el OMU sa faca asa ceva! de asta nici nu m-am agitat !intelegi?
in fine,eu nu sunt geloasa-da,Cuscra?!
-si nici nu caut "dovezi"ale infidelitatii ca nu am ce gasi!am mai spus, adresa a dat-o un fin de-al nostru ce e cu fetili
la facultate coleg,pt ca il cunosc pe sot(fetili)si doreau,din spusele finului sa il mai intrebe cate ceva
,dar sotul le-a zis ca pt asta exista telefon
! asa,ca nu aveam pe cuvant de ce sa fac scandal...si eu sunt ardeleanca,ati uitat
???ma supar mai greu
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
CristinaGoji spune:
Bey Simo, eu am citit tot, si am inteles ca nu aveai motiv sa-l certi, dar eu nici macar nu l-as fi luat la intrebari discrete ci ii saream la gat din prima, ca asa-s eu mai impulsiva din fire si prima data ma descarc si dupa aia clarific lucrurile.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Neata,
vin si eu la cafeluta. Raportez o noapte linistita, fetita a dormit bine, linistita. Aseara am inaugurat cadita noua si Rebecca s-a simtit foarte bine intr-o cadita mai spatioasa.
Simonette, nu-ti fa griji ca suge putin Iannis caci arata super. Exact asa face si Rebecca, mananca rapid si lasa sanul...Chiar am vorbit cu pediatra ei despre asta si mi-a spus ca ea suge viguros si lapticul este bun si consistent, sa merg in continuare numai cu sanul ca e foarte bine.
Bubu, merci de raspuns, deci o lingura plina de galactogil la o cana de lapte, apa, ceai. Dar de ce-i dai cu bibe puiului daca tu ai atata laptic in sani? Oare s-a invatat la bibe si de-aia refuza sanul? Stiu ca e mult mai usor din bibe si daca el stie ca-i vine bibele dupa san...Sunt asa de smecheri puii astia mici!
Stela, asa il prepar cum a zis Bubu, pun o lingura la o cana de ceva. E destul de scump, am dat pe el 49 de lei de la Helpnet. Si cutiuta e mica, parca 200 de grame. Dar sunt curioasa de efect, o sa te tin la curent, ieri se pare ca l-am preparat gresit ca am pus mult mai putin si nu s-a cunoscut nimic.
Meyyy, dar ce randunoi de nota 10 aveti voi acolo! Eu nu pot sa ma laud cu asa ceva, nu schimba pampers, doar il arunca daca se nimereste pe langa noi, la baita doar pregateste cadita si-mi da la mana sapunul si samponul. Si pregateste prosopul pentru dupa baita, iar apoi strange dupa noi. Si mai iese cu noi la plimbarea de seara cand ajunge mai devreme acasa. Cam atat legat de copil! In rest, face treaba in casa, pregateste masa, strange masa, spala vase, pune rufe la spalat, face si curat...In fiecare zi cand vine spre casa ma suna si ma intreaba ce sa ia pentru mine si Rebecca si nu imi reproseaza niciodata de mancare, curatenie, spalat, calcat! Probabil ca una se compenseaza pe alta, nu-s' ce sa zic....In general nu-s multumita de prestatia lui, iar in particular, are momente cand sunt super mandra de el! Asta e! Nu le putem avea pe toate...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Simo, multumesc de intrebare, piciorul ma doare in continuare, mai ales cand stau. Dupa ce merg putin , parca se mai lasa. Au prins putina coaja ranile, dar glezna este umflata si doare. Si ma gandesc azi, cu ce ma incalt, caci nu pot decat in papuci pentru ca ranile-s pe glezna si azi e mai rece afara...Ehhh, vad eu mai tarziu, dar nu stau toata ziua in casa sub nici-o forma. No way!
Apropo, "bolovanul" ala care mi-a cazut pe picior era de fapt o bordura!!! Ca naiba, nu?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
moama Clau cate face. al meu nu stiea sa faca nici macar o salata, nu face niciodata curatenie decat dk il oblig si multe altele.
adik doar pt bebe face.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
nicol_conte spune:
Neata si de la mine!
Mai fetelor , da voi m-ati innebunit cu randunoii vostri atoate-facatori! Al meu nu face nimic din toate astea, ba chiar mai fuge cand plange bebe,cand facem baita el sta pe terasa si se uita la televizor(meciuri),ca sa nu mai zic ca treburi prin casa nici atat. Nu ca m-as omori eu cu treaba, ca mama soacra e campioana la facut treaba,n-am loc de ea nicaieri(intre noi fie vorba-nici nu-mi pare rau).
El doar isi mai ia sa manance din frigider cand nu e nimeni prin preajma,dar eu ma oftic ca masa l-a invatat asa.Nu stie nici macar unde e o surubelnita in casa aia(sau nu vrea sa stie)
Sovi super pozele alea!Te invidiez pt randunoiul harnic!Si chiar mi-ai dat o idee cu ultrasunetele alea pt tantari ,chiar avem nevoie pe terasa.
Ursu succes la examen!
Roxana-Claudia odinha placuta la mare!Abia astept sa plecam si noi.
Simonette, Stela eu va citesc mereu ,dar uneori sunt prea puturoasa sa "reactionez"
Eu am avut o zi de kko ieri, inceputa cu febra 39 la Alexia, si in timp ce musafirii erau pe drum spre noi , noi plecam cu ea spre Bucuresti la IOMC.In afara de raceala de fiecare luna cu care ne-am obisnuit si o tratam singuri,doar cu tel la doctor, fetita mea se vaita de vreo 2 luni de burta. O data am zis ca a mancat porcarii, odata am gasit alta scuza, alte ori cand avea "mancarici in fund" am zis ca nu e stearsa bine la fund..ma rog...tot felul de scuze. Ideea e ca ea se vaita de mult de burta si noi n-am facut nimic,doar ca am mai spus la doctor si la pipaiala nu era nimic.
Trimit ca vin niste musafiri ramasi de ieri la cafea; revin mai incolo sa continui..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
mstela spune:
Mneata
Mai,fetelor,voi m-ati dat pe spate cu randunoii vostrisi tot nemultumite,auzi
...Ïnseamna ca eu l-am invatat "prost" pe al meu,din mila ca e si el obosit,las sa fac eu tot
..Hmm..ce femeie blanda sunt eu...
CRISTINA
Cuscra
Merci,Clau,bubu.Cumpar si eu azi, ca parca azi noapte nu s-au mai intarit sanii mult..ca tot ii laudam,mai bine taceam
,iar Teo m-a solicitat din 2 in 2 ore.Of,Clau,imi pare rau sa aud ca inca te doare piciorul.Sper sa treaca rapid.
Nicol,si of,asta e,din cauza soacrelor noastre sunt asa randunoii.Se rasfata.
Si la fel si al meu,cand plange bb,de multe ori fuge sau se face ca nu aude.
Ursu,succese,si zi merci ca face atatea randunoiul chiar si pt bb doar!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Ali_bia spune:
CAPITOL NOU!!!
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Poze botez
ursuleata spune:
moama Clau cate face. al meu nu stiea sa faca nici macar o salata, nu face niciodata curatenie decat dk il oblig si multe altele.
adik doar pt bebe face.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet