Puiuti de Randunici 2008!! (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Vad ca iar m-am nimerit singurica pe aici

Am pus si eu poze noi cu odorul meu, in Albumul webshots (pt cele ce nu au parola de la Albumul printesei)
Cautati in albumul ei, la pagina 4 ca de acolo incep pozele noi.
Albumul printesei, v-am mai zis eu ca au adresa si doua persoane devenite "non grata" si de aia l-am protejat cu parola.

O sa incerc sa pun si niste filmulete.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kya la multi ani cu intarziere!
Scuze de intarziere dar de vreo 2 zile nu am mai citit nimic pe forum si ieri nu am intrat de loc. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Elara, sunt si eu pe aici...Am dormit cu asta mica si cu randunoiul, tare bine a fost! Acum mai stam putin si iesim afara pana pe la 7. Iarasi e tare cald in casa, am dat drumul la AC ca nu mai puteam de zapuseala...
Vad ca pitica e cuminte tare de o perioada, ptiu, ptiu sa n-o deochi!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vine furtuna!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Hop si eu...
Vad ca va laudati care mai de care puiul! In cazul asta pot sa spun si eu despre al meu, ca dupa parerea mea, chiar este un copil perfect, as mai face imediat unul daca ar fi ca Iannis!
Puiul meu, chiar nu plange niciodata...
Este de-o veselie ce n-am vazut!
Doarme toata noaptea, si ziua cea mai mare parte...
Colici nu a avut decat izolat si atunci doar se agita,
E topit dupa Luca, cum il vede cum se intoarce la el sa-l apuce cu manutzele de cap,
Ma enerveaza ca daca LUca din greseala, il apasa sau il strange sau il loveste...nu plange frate!
De ppapat papa bine, la suculetz se cam chinuie dar nici eu nu insist sa-i dau o anumita cantitate...putin acolo
Este extraordinar de dragastos, ma priveste complice mereu si cu mult drag...se vede!
Este sensibil la lobul urechii...cum ii soptesti ceva acolo cum se prapadeste de ras../mai rade copkilul asta ceva de n-am vazut...in hohote de la 2 luni
De culcat se culca singurel, fara sa cante ce-i drept...
Sta singurel in patutz si se intoarce de pe o parte pe alta ca sa nu se plictiseasca
Imi fac treaba cu el pe langa mine...
Nu sufera de brate...
Iar de frumos...fiind al meu, ptr mine va dati seama ca este!

Amira-Roxana, nu ti-am raspuns la intrebare ca am omis...
am zis ca daca o fi cazul ii voi da cereale, dar parerea mea este ca cerealele se dau la copiii care nu iau cum trebuie in greutate, caci altfel umfla copilul fara rost!

clau, ce spui tu acolo de bolovanul ala? Doamne!!! Bine ca n-a fost mai rau! Poza aia este super sexi... De cand ai nascut nu am vazut daca esti plinutza dar inainte de sarcina erai taaare apetisanta! Si chiar si in timpul sarcinii, ai purtat-o cu o eleganta aparte!

Am vazut ca v-ati legat si de randunoi...
Al meu face parte dintr-o categorie care nu e de lepadat...
Ma ajuta mult cu astia mici...Cel putin de Luca aproape numai el se ocupa, il spala la fund, ii face baitza, ii pregateste micul dejun, spala vase, da cu aspiratorul, chiar ma ajuta si la bucatarie...
Cu toate astea sa nu credeti ca e barbatul perfect...noooo!
Are unele idei fixe si un stil uneori care ma scoate din minti!
E om bun si de casa si ne iubeste asa cum stie el! Asta conteaza cel mai mult!
Altceva ma ingrijoreaza...
Intimitatea noastra are de suferit dupa nastere, in principal din cauza mea, caci inca ma jeneaza la penetrare...
poate e doar o scuza dar nu-mi mai arde frate de cotrobaiala... Ma infierbant si eu uneori si cand vine vorba de hatz-matz, moooaaama, ma apuca panica si il resping! Ce-o fi? Oare o sa ne revenim? Cred ca mai e si aspectul fizic, al meu care ma face sa ma simt caraghioasa si sa-mi fie sila sa ma destrabalez ca inainte...in tot cazul, in ritmul asta cred ca se duce naibii tot amorul, toata casnicia

Vazut pozele voastra cu before/after si credeti-ma pe cuvand ca la mine se vvede cel mai atre diferenta, nu am poze pe calc de di-nainte dar am dee after si sunt o dihanie......mi-e si sila de mine! Gata...punct!
Sper sa-mi revin vreodata macar pe-aproape, ca altfel divortez, sa las omul sa traiasca normal!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Fetele...Gudinde sigur si cine mai are masinarie de-aia de facut paine...i s-a pus pata randunoiului sa ne luam. Zice sa va intreb, ce stie sa faca, o si coace? Cum functioneaza?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Nici macar emisiune nu pot sa fac ca ratingul e zero de mai bine deo ora! La plimbare, randunici?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,eu sunt pe receptie!dar nu am masinarie de facut paine,deci nu te pot ajuta,sorry!Baietii mei sunt afara,2 joaca fotbla si al 3-lea doarme,normal!
Am intrebat sotul de ce le-a dat adresa de mess la fetili alea 2,si el mi-a zis ca nu le-a dat adresa de mess,ci,crede un viitor fin de-al nostru,care este coleg cu ele la facultate!l-a sunat pe Silviu,si el le-a dat..tampit,pe cuvant!si-a cerut scuze..sotul mi-a zis sa le sterg din mess-ul lui si ca nu intelege de ce le-am dat acceptiunea...na,de curioasa ce sunt!bine ca nu am facut scandal...ca ma faceam de cacao!
Simonetta,ce frumos scrii!eu cred ca nu te-a cusut cum trebuie dr ta,devreme ce inca te doare la fofo...asa am patit si eu dupa ce l-am nascut pe Davidutu,acum insa nu am simtit nici o durere,e totul perfect!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

amira_roxana n-am mai aparut pe ramurica ca m-a acaparat serviciul cu totul. Astazi ce am apucat sa citesc cateva pagini din urma.

naty se cantaresc ingredientele (pt asta trebuie un cantar precis, eu am luat un cantar mic electronic) si se pun in cuva masinii de paine. Apoi se alege programul in functie de tipul de paine ales si se lasa sa se faca painea. Masina amesteca ingredientele, dospeste si coace painea. Cand se termina programul, painea este gata.

Exista masini de paine mai complexe care fac si paine cu seminte si acolo am inteles ca la un moment dat in timpul fluxului tehnologic trebuie sa intervi sa pui semintele, dar mai multe detalii n-as putea sa-ti dau pt ca masina mea nu are aceste optiuni.
Tot in categoria masina complexa exista si programe cu care se fac cozonaci si unele de facut aluat pe care cand il scoti din masina de paine il modelezi si faci cornulete sau alte produse de patiserie, pe care apoi le pui la cuptor.

Dar despre aceste facilitati n-as putea sa-ti spun mai multe pt ca din motive nu am fost interesata de cozonaci, cornulete si alte asemenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde!ma bucur sa te citesc

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput