Puiuti de Randunici 2008!! (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

nu mai e nimeni pe aici???

gudinde nu te-am mai vazut de mult! ca sa nu mai zic de ccris ca ne e datoare cu pozele de la intalneala!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Roxana, fata mea a avut de la nasa un scutec de finet (era finisat, cu tighel, ca asa era cumparat) si inca o paturica mai grosuta care era intinsa pe masa.
Si nu a zis preotul nimic.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mercic frumos elara! asa ma gandeam si eu dar te pui cu socrella nebuna ???

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

roxana merci!
de ce nu mergeti si voi la un teatru?

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cami,merci,dar mi s-a spus de la farm ca nu prea e recomandat la copil de 2 luni..Am urmat sfatul lui bubu (merci,Oana) si i-am dat cu ung de galbenele..Sper sa treaca repede..Are un obraz plin de piscaturi...Cati or fi fost pe ea,saraca??
Mai,dar multi mai sunt in jegul asta de oras.La bucatarie nu avem cum sa nu tinem geamul deschis si nici sa punem plasa..nu am decat sa nu mai tin usa deschisa la dormitor,doar geamul.
Clau,imi pare rau de patzania ta.Ofof.Sper sa treaca repede.
Naty,cuscra.
Roxana,trebuie o fasa cu tiv,normal.Nu am auzit de panza nefinisata.Se gasesc la raioanele de bebe cu colt frumos.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Noi vrem la plimbarik dupa 17.O ploua?Ce ati auzit?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata cu masa si eu.

Amira, am mancat cartofi la cuptor cu usturoi si pulpe dezosate la gratar. Nu cine stie ce , dar a fost bunut...

Ursuleata, distractie placuta!

Mi-am luat si eu galactogil, merg acum sa-mi fac o cana si abia astept rezultatul. Desi eu cred ca o satur pe Rebecca, caci intre mese nu comenteaza niciodata si cand mananca ia exact cat vrea ea, pana scoate sanul si se intoarce cu spatele. Dar sanii mei nu mai sunt tari si vreau musai s-o alaptez toata vara. Iar in septembrie , gata cu sanii!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Roxana, fa-i damblaua. Daca nu te deranjeaza cererea ei. Dar sa se ocupe ea. Ea sa caute si sa cumpere ca ii spui ca nu ai timp si nu te pricepi, ti-e teama sa nu gresesti.... Si mie imi mai zicea soacra ca nasa tr sa faca aia sau ailalta sau sa ia nush ce... Si eu i-am zis ca eu nu ii cer nimic, ca pe mine nu ma deranjeaza nimic...doar daca cere musai preotul Restul : SUPERSTITII!
Asa ca eu m-am multumit exact cu ce a facut si a cumparat nasa.

Sovi, si eu ma oftic la fel cu faptul ca mi se freaca coapsele pe interior si nu am mai patit pana acum (ajuta pudra de talc dar nu mult timp...pana se inmoaie de la sudoare... ...). Sa va mai zic ceva: m-am dus sa fac niste analize si asistenata m-a intrebat "cate saptamani?"

Ursu, nici fata mea nu regurgiteaza decat rar si nici eu nu o ragai decat cand cere. Asta ca si la tine...dupa ce mananca lacom...(o si aud cum inghite aer dar nu am ce-i face) si apoi se foieste...se scanceste.. o ridic...ragaie si apoi iar papa pana se satura. Si fata mea doarme toata noaptea si nu am avut niciodata crize de plans sa nu o pot linisti.
Doar dupa botez a doua zi inainte de baita de luat mirul - eram multi in casa, noi, parintii nostri, sora mea, nasii cu 2 copii, sora soacrei... si cred ca s-a resimtit dupa botez si o obosea si agitatia de atunci ca noi am pus si masa inainte de baita. Si a fost singura data cand a plans tare si ceva mai mult...sa zic..vreo 20 de min si nu o linisteam nici la san... cu nimic...
Asa ca si eu ma consider o mamica mare norocoasa posesoare de bebe ideal.

Bubu, am citit ca ar fi "ceva misterios" cu lapticul tau? Se cam duce? Am citit si ca iti faci limonada cu ghimbir (care cica e bun pt lactatie).
Eu am descoperit ceai pt stimularea lactatiei de la Fares. 3 lei cutia cu 20 pliculete. Pidana a povestit de el. Mie imi e de folos.

Fta mea s-a iritat de la transpiratie pe la gatut (sub barbie, sub urechiuse, in pliurile pielii dintre gatut si umeri). Are si pe obrajiori putin, partea de jos, si pe mustacoara si chiar pe buzita superioara ma vazut 3 bubitze mici. I-am dat cu apa cu bicarbonat si unguent cu Bephanten. Vad ca i-a trecut roseata dar tot mai sunt brobonele chiar dac s-au micsorat. Voi ce folositi?
Mama mi-a zis ca daca nu trec pana diseara sa cumpar amidon (de ala de apretat) si sa fac o pasta si sa o ung ca pana dimineatza trece. Dar ma tem ca daca nu e ceva special pt ingrijire bb cine stie ce mai pun astia in apretul ala!

Elara, fericita mamica

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mstela
Roxana,trebuie o fasa cu tiv,normal.Nu am auzit de panza nefinisata.Se gasesc la raioanele de bebe cu colt frumos.

Si scutecelul ce la avut la botez fata mea are un cotisor (ca la prosopelele de baie pt bebei) si este brodat.

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput

Clau si eu la fel am sanii. Nu ca nu as avea lapte, ca fata nu plange niciodata si se satura intotdeauna. Mananca cat vrea si apoi incepe sa vorbeasca cu tzitzi si sa o alinte cu buzele... Mor dupa ea cand o vad...

Dar asa si eu: nu mai simt sanii asa tari (mai ales dimineatza erau tari si plini) asa ca acum beau 3 sau 4 cani ed ceai fares zilnic. Si dimineatza sunt iar tari. Restul zilei cred ca e normal sa se mai moaie dar dimineatza eu vreau sa ii spimt plini ca sa ma simt eu linistita. Si mie mi se pare cel mai simplu sa alaptez asa ca sper ac macar pana la 6 luni sa ii pot da san exclusiv si apoi....cat o sa mai vrea ea ..... ca fata Ancaidragoman trecuse la diversificare de la 4 luni si a renuntat singurica la san la 6 luni.

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput