Buna ziua,
am 27 ani si sunt in 6 saptamani de sarcina. sunt nespus de fericita ca voi avea un bebe, care se va naste aproximativ prin februarie 2009.
fiindca sunt la prima sarcina si sunt "noua" in domeniu poate ma indruma cineva catre un doctor bun de la Polizu ( spital unde sa nascut sotul meu ), un doctor care mai intai de toate sa fie om si apoi doctor, cu pacientele.
va multumesc si doresc viitoarelor mamici sarcina usoara.
Nu pot sa iti dau un sfat in legatura cu spitalul, eu nu voi naste acolo, insa am tinut sa iti urez succes si sarcina usoara, se vede ca esti incantata! Sa iti fie bine si tie si bebelului.
Numai bine.
carmenela
mary_ysatis nici eu nu te pot ajuta cu o indrumare, dar vroiam sa te felicit pt bebe si sa iti urez sarcina ushoara, multa sanatate tie si lu bebe, si sa te bucuri de fiecare clipa a acestei sarcini.
P.S. eu am intrat in prima saptaman din a 6-a luna si inca nu am ales doctorul cu care nasc, asa ca nu te grabi ca ai tot timpul, important e sa ai un doctor la care sa mergi periodic la control, mie mi l-a recomandat medicul de familie, si merg in continuare la policlinica dorobanti ori de cate ori am nevoie la doamna doctor Iunona Panoiu, e o femeie deosebita cu un suflet foarte mare, pacat ca nu asista la nasteri.
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Mary, intra pe odiseea de ianuarie-februarie 2009, acolo gasesti gravidute de aceasi "varsta" cu tine si poti cere sfaturi. Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos 
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
Buna nici eu din pacate nu te pot ajuta dar vreau sa te felicit pt bebe.Sa fiti sanatosi si sarcina usoara.

pt tine si toate mamicile si gravidutele
+21 apoi
Sebastian
burgalassi