Apartament la mansarda

Apartament la mansarda | Autor: strumfi2004

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre ele? Am gasit unul cu trei camere in Pitesti, et 5, ca dotari promite mult, si de asemenea ca pret: balcon dublu 6 m, ferestre
PVC „stejar auriu“ cu geam termopan, centrală termică, instalatii termice si sanitare Romstal, parchet laminat, gresie, faianta, usa metalica, usi de interior clasa I, acoperis Lindab. azi merg sa-l vad, in trei sapt sunt gata, le fac ultimele finisari. dati-mi va rog orice informatie stiti, nu am gasit prea multe..

Gratiela, Maria si Stefan

Crede in ochii copilului tau!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Inteleg ca esti din Pitesti.In ce zona e?Si pretul?

Sorana 17+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Apartamentele la mansarda sunt tot apartamente, nu altceva. Singurele deosebiri sunt particularitatile care, uneori le da chiar mai mult farmec. Eu m-as gandi asa: ce izolatie au folosit, la acoperis, daca este ignifugat lemnul, daca iluminatul natural este satisfacator; in rest, ce e bun la mansarda, e bun si la orice etaj.
Insist pe izolatia termica, pentru ca eu am camerele fetelor la mansarda, am pus izolatie de vata cu aluminiu de 10 cm si nu este suficient (e cald vara). La viitoarea locuinta, la mansarda voi pune polistiren intre capriori si apoi vata, sper ca o sa fie mai bine.
Inca ceva: daca apartamentul este construit pe terasa unui bloc vechi, mare atentie daca este presiune la apa.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Apartamentele la mansarda sunt tot apartamente, nu altceva. Singurele deosebiri sunt particularitatile care, uneori le da chiar mai mult farmec. Eu m-as gandi asa: ce izolatie au folosit, la acoperis, daca este ignifugat lemnul, daca iluminatul natural este satisfacator; in rest, ce e bun la mansarda, e bun si la orice etaj.
Insist pe izolatia termica, pentru ca eu am camerele fetelor la mansarda, am pus izolatie de vata cu aluminiu de 10 cm si nu este suficient (e cald vara). La viitoarea locuinta, la mansarda voi pune polistiren intre capriori si apoi vata, sper ca o sa fie mai bine.
Inca ceva: daca apartamentul este construit pe terasa unui bloc vechi, mare atentie daca este presiune la apa.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu imi amenajez mansarda asa ca m-am documentat serios in privinta asta.
Izolatia acoperisului mansardei locuite se face cu minim 15cm de vata minerala pusa in 2 straturi.
Nu se pune polistiren la interiorul unei mansarde din cauza riscului de incendiu.
Plus e nevoie de acoperis ventilat, indiferent de tipul de hidroizolatie(tigla, tabla sau sindrila bituminoasa).
Ar fi multe de verificat la o mansarda dar nu stiu daca se mai poate face acum, ca e finisata.....

Succes si sa ne arati poze cand o sa o amenajezi in interior ca eu mai am pana acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp
Nu se pune polistiren la interiorul unei mansarde din cauza riscului de incendiu.
Ar fi multe de verificat la o mansarda dar nu stiu daca se mai poate face acum, ca e finisata.....

Arde mai bine ca vata? Nu stiam...Acu', daca tot ai experienta, ce crezi ca mai trebuia verificat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Exista si polistiren ignifugat, asta apropos de riscul de incendiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

In general, polistirenul are clasa de ignifugare normala. Adica, arde normal, nu atat de repede ca plasticul ordinar.

Dar nu se pune la mansarda pe acoperis sau in interior.

Eu as verifica fonoizolatia (adica, daca ploua cum se aude) in cazul in care pe acoperis e tabla, dupa care daca s-a facut sau nu ventilatia acoperisului (se lasa un spatiu intre invelitoare si termoizolatie).
Cat de groasa e stratul de vata din termoizolatie si daca s-au respectat normele de montare.
Peretii exteriori trebuie de asemeni sa fie bine izolati atat pe exterior cat si pe interior.
Din ce e facuta structura acoperisului si a peretilor.
Daca e presiune la apa, cum e facuta instalatia de caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nu se pune pentru ca nu e nevoie. Asta a fost sfatul inginerului constructor, arhitectului si dirigintelui de santier pe care l-am avut. Sotul din dotare a intrebat insa ok am inteles, dar daca eu vreau sa pun, asa ca sunt eu mai catolic decat papa, STRICA?

Raspunsul a fost NU!

Asa incat am pus.

Prin urmare avem vata, avem folie de aluminiu, avem polistiren iar pe casa avem tigla nu lindab. Cu toate astea tt e mai cald la mansarda decat in rest. Dar sunt convinsa ca daca nu le aveam pe toate astea era mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

da cateva detalii despre localizarea blocului, cine l-a construit, samd...

tot cautandu-ne apartamentul am inceput sa 'cunosc' care constructor le-a facut bine, care nu, care-s seriosi si care nu

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput