Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by Sabina

papanash, am o tigaie veche, din aia grea....o vrei??

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

vreau, vreau !

Maria, bagam divort ? sau ii tigaim ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Dragelor, sunt foarte multumita de borcanelele de la baby point. azi i-am dat spaghete cu mozarela si sos de rosii si a mancat cu mare pofta.
Ghighi va multumeste mult pentru mesaje, e asa de incantat incat se suie tot timpul in pat, azi s-a ridicat la biblioteca si a luat de acolo ceasul lu' tac-su, a coborat si l-a dus pe balcon !!!! asta in timp ce eu eram la baie. deci si coboara singurel, eu n-am avut inima sa-l las, cand il vad ca se suie si vrea sa coboare merg si-l ajut, l-am invatat sa coboare picioarele, vad ca s-a prins .....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Sabina, daca eram la varsta ta bagam si bb 3, uite ce dulcici ai ! Totul e sa-i dai timp organismului sa se refaca, tu simti cand e momentul .
io nu ma mai pot concentra, vad ca se rateaza la ambele porti, ma concentrez un pic sa intre macar o data si-n poarta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by papanash

barbatul meu a venit home sa asuca br sa manance si a plecat la un bar sa vada meciul cu nu-stiu-cine. E motiv de divort ? Io zic ca e !

Io zic ca e de tigait!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, nu stiu daca tu incepusei cautarile de gradinita dar cred ca e cazul deja la cat de repede evolueaza Ghighi. Maine poimaine il gasesti imbracat la usa gata de plecare. Zi mersi ca nu e deja la bar cu taica-sau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara si de la noi!

Andreea,multa sanatate lui Cris! Peste 38,5 se da novocalmin juma de supozitor sau nevralgin picaturi-asta din ce mi-a zis o prietena medic rezident pediatru.

Sabina, ciulamaua o fac in felul urmator: pun la fiert pulpe superioare/ce vrei tu din pui.Dupa primul clocot, scurg apa si pun alta calda, mai aduag o cepa si 2 morcovi. Si le las pe foc pana sunt fierte bine. Apoi pun intr-un castronel faina(cam 2-4 linguri, depinde de cantitate) si adaug treptat zeama de la supa, pana iese o zeama fara cocoloase. In alta tigaie pun pe foc unt si adaug zeama si amestec continuu pana da in clocot.Si la sfarsit adaug pulpitele fierte. Antoniei i-am amestecat carnita taiata si sosul cu mamliguta.

Yaia, sincere felicitari!

Cecilia, la multi ani si distractie placuta!

Am primit si eu azi pachetul de la babypoint.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Sabina, nu te mai stresa cu menstruatia. Mie a doua menstruatie mi-a venit dupa 50 de zile, si a treia dupa 60 zile. Cred ca sunt atipica, eu cred ca din cauza alaptatului, caci Antonia mai suge ziua la 12 cand adoarme la tzizi.

Poze

Mergi la inceput

Si al meu sot se uita la meci in sufragerie, nu stiu ce apatit ca nu e microbist.
Iar Antonia danseaza langa mine. De cateva zile, cand aude muzica, da din fundulet, e asa de haioasa, ieri sugea la san si dadea din fundulet.I-am pus muzica populara, sa mai schimbam stilurile.

Poze

Mergi la inceput

Marunzikaaaaaaa, ce-i la voi in casa ? Puppi cu cine tine ? O asteapta Ghighi cu drag sa-i arate smecherii de-ale lui. Da' sa nu-mi aud vorbe ca o invata la prostii

Mergi la inceput

Erina, activeaza-ti PM-ul, din 'contul meu' ca sa-ti trimitem parola de mail, eu te-am mai intrebat o data daca ai reusit dar nu mi-ai raspuns.

Mergi la inceput