Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)
Raspunsuri - Pagina 20
papanash spune:
Sim, voi ce mai faceti ? la ce lucrezi asa cu spor de nu mai dai pe-aici ? Stef ce mai face ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
mai aveam de zis cate ceva, dar s- trezit Ghighi si mergem afara. v-am pupat si multa sanatate tuturor.
( o fi de la fasole, da' niste parturi mirositoare.....si i-am pus numai una mica-mica )
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Happiness_4_us spune:
Papanash, si noi la fel cu mancarica. SI ANdrei e fan conopida, de fapt asa a inceput sa pape, cu conopida+cartof+pastarnac, dar dupa o perioada s-a deranjat la stomac si am banuit eu ca de la combinatia asta. I-am cumparat eu conopida si i-am pus dar mi se pare ca il baloneaza, sau doar e vreo idee fixa de-a mea. Eu ma gandeam sa cumpar spanac si sa-i fierb cateva frunze sa le adaug la combinatia de mai sus. Mi-e frica sa fac alta combinatie ca sigur nu o cunoaste si nu papa. Carne i-am dat doar pui, insa acasa o sa-i dau si vitel si cand ne intoarcem o sa incercam si peste. Eu pun in legume si cateva picaturi de lamaie, ca altfel nu papa daca nu e acrisor, iar la fiert un pic de ulei de masline si un pic de sare.
La gustarea de la 17, Andrei papa iaurt tot simplu, dar am adaugat eu fructe ca sa manince si fructe, ca nu-i plac deloc. AM vazut ca sunt mamici care il combina cu biscuite si as face si eu asa, insa nu stiu cat biscuite sa pun ca s anu iasa prea gros si sa ramana consistenta aceeasi. In Capraru am vazut ca scria cam 3 lingurite sau asa ceva. Deci: cat biscuite se poate adauga la un iaurtel simplu de 180gr?
Cu branzica, cum ai facut? AI incercat sa o adaugi in iaurtel? Ca as vrea si eu sa-i dau branzica si ma gandeam in iaurtel sa o adaug.
Deci la capitolul diversificare, suntem la acelasi nivel.
Sa fie Andreii sanatosi ca-i dam noi pe brazda.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Fac capitol nou!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!