Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (157)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna si de la noi.
am un Ghighi plangacios, nimic nu-i convine, azi-noapte am cantat vreo 2 ore sa adoarma, s-a trezit la ora 3 si nu mai voia decat in brate. Parca nu vad urme de eruptie, temperatura nu are, doar bubitele de caldura. am reusit cu greu sa pun de supa pt. pranz. i-am pus portie dubla, azi o mixez cu carne si maine cu ou, sau invers. laptele cu mar l-am scos de azi-noapte, parca-parca s-a mai estompat iritatia.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Si Aduta ca si Ghighi a adormit foarte greu, numai ca la noi e prolema dintisorilor care nu mai ies odata. Gingia de jos e foarte umflata si acum in unele locuri se vede alb, dar cred ca mai avem de tras. Noaptea e foarte agitata si adoarme greu de tot chiar daca se vede ca ii este foarte somn. Daca o las jos in pat incepe si urla asa ca mai nou o adorm plimbandu-ma cu ea prin camera. Cand era mai micuta nu am avut probleme din astea cu ea si acum e si tare fitoasa la mancare, abia mananca.

Noi nu avem probleme cu lapticul cu aroma de mar, e posibil sa aiba legatura kk cu lapticul, e bine ca ai fost pe faza Papanash.

Devylla ma bucur ca sunteti bine si cutremurul nu va afectat in nici un fel.

Yaia felicitari pentru absolvire.

La multi ani Adimercedes, sa fii sanatoasa si fericita!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Ma duc sa fac un dus cat doarme pitica ca la 15 o luam din loc, iar trebuie sa ajung la gine sa-mi zica rezultatul la o analiza.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, ma bucura vestile de la voi si mai ales tonul optimist. Inteleg ca situatia cu gradi nu e tocmai clara, dar zic eu ca daca nu parchezi in fata blocului mai ai ceva sanse de inscriere. Si neaparat felicitari absolventei!

Andreea11, nu am vrut sa sune asa drastic, sigur nu cred ca ai vrea sa ia si alti copii, daca dr a zis ca nu e contagios probabil nu e. Adevarul este ca la departare e mai greu sa se transmita, dar totusi si Cristi si Antonia tot din parc au luat cumva. Multa multa sanatate! si nu te supara de remarca.

Sabina, mi-am facut purcoi de nervi, ca la Universitate nu mai e nimic in pasaj si nici afara. Asa ca m-am prezentat cum eram, si cum era sarbatoare a fost ditamai multimea sa ma studieze. Dar vreau sa iti spun ca se putea si mai si, in bermude de blugi. Insa am fost eu cam stresata, motiv pentru care nici nu am mai stat sa vorbesc cu parintele, cand de fapt de aceea m-am si dus.

Teodora, ce e cu voi? Sunteti bine?

Prisi, nici eu nu prea am chef de nimic, si ma gandesc numai ca mai am 2 saptamani pana la concediu. By the way, neaprobat inca, sper sa nu am probleme. Cred ca abia astepti si tu plecarea.

SabinaY, ma bucur ca v-a prins bine iesirea, din pacate pe copii ii mai agita si mai sunt si aventuri, dar per total inteleg ca te-a relaxat.

Nana, spor la pregatiri. Lasa ca merita efortul! Andrei e bine, daaa?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata!
carpatina suntem amandoi in viata, dar avem viata grea de vineri, ca nici una din echipe nu e inca sigur calificata....daca executa altcineva 11m, ca Mutu joaca in aceeasi echipa cu Buffon si stiu unul de altul cum joaca/apara...asta e, ramane pe maine! Dar ce de "parole" i-am zis sotului , iar saracu nu stia cum sa ma linisteasca. Puppi n-a vrut sa stea cu prietena mea venita s-o pazeasca in timpul meciului :(

Puppi tot cu muci la greu, merg la amiaza la dr cu ea ca nu-i mai pot da picaturile de nas (le-am folosit deja 5 zile) sa vedem ce zice. Doarme mai bine dar mucii garla si tuse asa-si-asa.

Sanatate celorlalti bebi bolnaviori.

Adi LA MULTI ANI feiriciti alaturi de cei dragi tie!

Yaia felicitari !

papanash pupici lui Ghighi. Puppi e nerabdatoare sa-l cunoasca si s-o invete la prostii :))

Deja de cateva zile Puppi se ridica-n genunghi si in picioare, dar nu prea o tin macaroanele. Se catara pe toate cele si vorba ta Adi, nici la wc nu mai merg linistita, asa ca o iau cu mine.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Adi, La multi ani!!!
sa fii sanatoasa si fericita, la anu schimb si eu prefixu, asa ca te inteleg pe deplin. dar uote ce lisa cuminte si frumoasa ai, doar motive de feiricire as zice eu:) Ti-ar conveni sa fii...acu 2 ani? mai tanara dar fara asa minune? (asta e incurajarea mea standard cand vine ziua mea )

Rox...am avuit tel la incarcat si nu l-am auzit. Apoi azi am pus in functoune steamer-ul si am o mie de nervi, ca mi se plimba h printer picioare, mi-a scapat apa pe jos si l-am udat din cap pana in picoare. Drept urmare a plans la un asa tratament si m-a cam sanctionat cu 10 minute de tzitu. El care suge maxim 5 ziua
Imi paree rau ca n-ai gasit esarfa, dar stai linistita , tot e bine ca ai ajuns cat de cat.

Nanuta, sa iei nr meu din lista. Noi plecam la mare joi, dar vreau sa ne vedem cumva.

In noaptea asta vine mama. Cam am emotii. Eu ca eu, da Sofia e terminata, ca primeste nustiuce ponei

va tin la curent cum au iesit legumele.
eam pus doar dovelecel, cartof si morcov. n-am in casa nici carne, nici ou, azi baiatu serveste doar legume cu unt, ca doar nu trebe varne in fiecare zi :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Rox nu a sunat deloc drastic. Eu te intrebam parerea ta, dc tu crezi ca mai e contagios. Mie asa mi a zis dr ca nu mai e, insa intrebam parerea mamicilor care au mai avut astfel de probleme. Of, discutiile astea in scris care nu pot reda tonul!!!Imi pare rau dc a sunat ciudat!!! Adevarul e ca sunt f obosita!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatino, stiu nu numai clasicul 'pe fata si pe dos', stiu si modele ..... daca-i nevoie tricotez, da' sa nu mai vad ca se schimba iar bordurile ca ma apuca depresia.

ce face trandafirasul, i-a placut formula 3 ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Eu am o zi mai ciudatica, nu prea reusesc sa rezolv nimic. Madam de la agentie nu a facut nici acum voucherele, nu stiu ce ii tot ia atata, si am dat de ea dupa tone de telefoane. Imi trebuie costumul de furnica pentru atomica si din pacate alta madama ma tot duce cu vorba, sper sa nu am surprize pana la serbare. Am dat o raita prin Unirea, o ameteala, au scos magazine, au schimbat pe acolo, nu am mai gasit nimic din ce cautam. Canci pantofi negri de lac, canci incaltari pentru Andrei (cu glezna si taloneta) sub 1.2 mil. Pfii, o porcarie! De abia am gasit o bluza la Flo & Jo pentru educatoare, si aia la 65 RON. In rest numai magazine smuchi si scumpe.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Andreea11, s-ar putea sa nu mai fie contagios puiul, de regula la bolile eruptive cica nu mai sunt contagiosi din momentul eruptiei. Daca are voie afara cred ca il poti plimba, dar poate mai bine sa eviti zonele cu copii.

Sabina, stai linistita. Voiam doar sa imi vars naduful de situatia cu pricina. Pentru mine era important sa ma duc.. Si cum voiai tu, sa rada baiatul de stropeala ta? Eu zic ca merge si fara carne, si noi am experimentat asta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput