Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Silviuta nastere usoara, tinem pumnii si facem galerie!!!

Violeta la multi ani sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si un bebic papacios!

Malinka bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara!

Irina36+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Bujo sunt foarte frumusele hainutele lui bebitza.
La fel si burtica ta. Si mie mi se pare ca s-a mai lasat putin fata de seria trecuta de poze. Si burta mea a inceput sa se lase.

Irina36+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BUJO esti super sexi! pe bune! iti sta super bine in rochita aia! si cu gropitzele din obraji...
eu am plecat la o plimbare cu nasha si cu mama ca barbacmiu m-a abandonat pt meciul de fotbal. eu cedez psihic la acest stres, asa ca fiu'miu nu are decat sa fie multumit ca il scot cu ia o pauzarile la plimbare! are timp dupa sa faca nazuri!

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sotul a venit acasa de la cumparaturi,am mancat impreuna si a plecat sa vada meciul cu prietenii la o terasa asa ca sunt singurica!
Silvia iti tin pumnii sa te primeasca la spital si sa ai o nastere usoara!

Cristina eu am fost acum 2 luni la aniversarea de un anisor a nepoatei mele,i-au rupt si turta tot atunci si i-am cumparat un set de imbracaminte: o rochita cu un sacou si o bluzita si ca jucarii: 2 bebelusi un baietel si o fetita.I-am dat si 100 Ron.
Oana buna ideea sa-i cumpar Ralucai o cutie de bijuterii.
Bujo ce hainute frumoase ai cumparat pt Filip.Mi se pare ca ai burtica lasata un pic in comparatie cu a mea.Eu zic ca maxim 200 Ron sa dati la botez,mai ales daca il face acasa.Distractie placuta!
Irinuca ce harnicuta ai fost azi!
Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

a inceput meciul!sun sa stii ca si eu sunt stelista!
ba da romanu tot roman: rasuna stadionul "haideti pe ei , pe ei, pe ...lor"

cristinacum a zis si tecky si eu tot asa am procedat, am luat set de haine si am pus pe turta 50ron
bujo noi am fost la un botez acasa si am dat 2 mil

29s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Silviuta ! Stie bebe cel mai bine ce si cum! Curaaaj!

Bujolinu suuuper hainute si super burtica. Da, pare mai lasata! Cu darul la botez nu stiu ce sa zic...ca depinde de locatie/pretentii/zona. Foarte mult n-ar trebui sa dati daca fac acasa. La restaurant sunt meniuri de ex si la 40 si la 50 si tot asa (euro). So...faceti si voi un calcul!

Ma'c la meci...

SUN 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

syyylviuta facem galerie!!!!!!!!

29s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

gata.............pus poze pe picasa!

rontzy37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MALI - bun venit!

DIA - clar, tre' sa ne tii la curent cu bunatatile zilei. Acusica ajunge si familia mea acasa si trimit dupa ceva bun... Oare ce? Eclere? Tiramisu? Savarine? Amandine? Miam miam

A props, la ce ora incepe meciul?? Cre' ca prestez si o tavita de seminte...

TECK - Clar e ceva in aer!!! Cat a fost maica-mea la mine, m-a ajutat de mi-a calcat mare parte din rufele stranse (multe fir-ar...) Si imi zice "Tu nu prea ai avut haine, cele mai multe au avut Ovidiu si Eliza" Ca ea nus tie ca hainele lui barbatu-miu le port eu de la o vreme El, saracu'... ziua si camasa+lenjeria si cam atata, maieuri eu, tricouri eu, pantaloni scurti eu....

ELLA - tu te mai grabi draga mea. Vine el bebe atunci cand vrea... Eu as suna deja pentru programare. Cat timp poate sa fie intre sunat si vizita la medic? Adica, daca suni luni, poa' sa te cheme tocmai joi, de exemplu?

Eu sunt fericita cu ECOGRAFIILE, ca masoara atatea chestiuni... Dupa fiecare masuratoare, hop pe ilmiobaby.com recomandat de voi sa vad ce lungana e fata mea

CRIS - nu stiu daca e vreo traditie cu turta... Adica sa inteleg ca voi sunteti invitati? Sa iti spun ce urasc eu in materie de cadouri sau chestii aduse copilului :
- urasc sa mi se aduca dulciuri pentru copil (e ok un Kinder, ca e funny, dar altfel, avem dulapul plin, iar multi nu se prea gandesc ce dulciuri pot fi potrivite pentru copil). Daca mai vin si inainte de masa sau dau copilului punguta cu ciocolata seara...
- nu imi place sa mi se aduca haine pentru copil, dar aici poate am eu bazdaci.... Nu numai de marime e vorba, ci si de culori, calitate, necesitate.... Nu vreti sa stiti ce e in sifonierul Elizei!!! Daca am chef maine numar piesele, ca va speriati!!! Deci, are de toate, la fel si BB, si prefer sa le iau eu haine.
- dincolo ca nu imi place sa mi se aduca haine, URASC sa mi se aduca mai mari, cam pentru un an in plus, ca asa cred majoritatea ca e bine... Asta daca prietenii nimeresc sezonul... Acum mai merge, dar cand era mica, am primit haine cu maneca scurta pentru 6 luni, ori ea avea 6 luni in februarie!
- jucarii.... hm.... asa si asa... Depinde daca au si ei copii sau nu, dar cum de obicei nu au, nici nu se pricep la ce ii place sau ce ii trebuie copilului. Nepoata-mea e innebunita dupa Baby Born. Eliza dupa My Little Pony.

Imi place sa i se aduca fructe, sau sa fiu intrebata ce anume avem nevoie.
E drept, cand dai bani parintilor, nu e clar daca o sa ii mai ia ceva copilului sau o sa ii cheltuiasca la piata
Cel mai bine e sa intrebi, eu asa as face.

Daca ma mai gandesc, cre' ca pitica s-ar bucura de ceva acareturi de plaja, care sa stropeasca mult...

UNGHIILE - clar tunse, ca il zgarie foarte usor pe bebe.
COAFURA - indicat sa mergeti la tuns fix inainte de nsatere, ca cine stie cand mai ajungeti....

SUN - nu l-am gasit mai, ca nu am terminat inca cu rufele Este el bine pus, in dezordinea de la bucatarie... Ca il aveam la birou si l-am scris bine pe ceva...

OANA - aoleu... nimanui nu doresc sa nasca asa ca mine...
Adica indus asa:
- bagat vineri dimi in spital
- zdrang Diazepam in fundul meu, ca doctorul avea ore la cabinet si la 2 s-a carat iar eu nu aveam contractii...
- stat in spital peste weekend, degeaba, pe o saltea plina de caltzi, la 45 de grade!
- luni,stat degeaba
- marti, pastiluta de contractii... nici un efect.
- pus perfuzie cu tampenii.. de m-am trezit cu niste contractii la 2 minute de ziceam ca pocnesc!
Am mai zis eu aici... are si travaliul asta rostul lui.... Pe mine m-au tinut in cocktail dupa cocktail, cand occitocina, cand algocalmin, iar occitocina, iar algocalmin.... Eram singura care tipa acolo... Nu mi-a facut epidurala, am nascut cu trusa in mana... Ca cica a ratat momentul.... Mi-a rupt membranele la dilatatie 9.... Si ruptul asta al membranelor are rostul lui, contractiile sunt din ce in ce mai puternice si pe bebe nu il imping de fapt in jos....
Deci am nascut ca in evul mediu! Si a mai venit si doctorul aproape de expluzie, asistentele se cocotasera peste mine cu coatele ca sa impinga copilul ca nu mai cobora, si dupa aia, doctorul a mai stat cu mine vreo ora, a vrut sa ma coasa pe viu, ca asa e misto, amenintandu-ma ca daca ma mai misc, ma lasa asa ... Dar eu nu mai rezistam si tresaream fara sa vreau, asa ca s-a indurat si mi-a facut o xilina...
Altfel am simtit tot, cea mai naspa senzatie a fost cand m-a taiat, normal ca tot pe viu....
Asa ca de-asta nu prea stiu la ce sa ma astept acum de la travaliu si nastere...
Ce sens a fost sa ma tina in spital, cu toata tziganimea, cu dusul ala mizerabil, unul singur, pe hol, cu muste si 45 de grade inauntru, cu WC tot unul, tot pe hol... In salon eram cu una care tocmai pierduse a 3-a sarcina si plangea non stop, si cu una careia ii facuse serclaj si nu reusise.... Cea cu sarcina pierduta era a lui Lemnete, cealalta a alui meu.... GROAZNIC!!!

BUJO - super tari toale!
La botez, chiar daca fac acasa, eu as da un milion juma sau doua, nu?
Sa stii ca aparatorile nu se jegaresc. Se spala usor. Nu au de la ce sa se murdareasca. Poate doar daca le vei folosi mult si daca bebe va bea singur in pat lapte, dar si asa se spala. Nu te chinui cu husa.
Foarte misto burtica. Parca e putin lasata, dar un lucru e clar - e mai mare ca a mea!!!

GALERIE SYLVIUTZEI!!!

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Offff, in sfarsit a venit curentul!!! A fost o pana in tot cartierul de la 3 jumate pana acum!!! Am innebunit nu alta, va dati seama ca am epuizat orice activitate as fi putut face eu, am terminat bateria de la laptop, am curatat florile de pe balcon, am citit toate revistele noi pe care le aveam in casa... Abia in momente de aste iti dai seama cat de dependenti suntem de niste lucruri care par banale...

Anyway, am recuperat tot ce ati scris voi, am citit despre Silvia si ii urez si eu nastere usoara si bb sanatos si bineinteles scoatem agitatele pt galerie

Azi am fost si eu putin prin oras si am cumparat sterilizatorul, pana la urma am luat electric cu aburi, nu pt microunde, ca sa nu depind de cuptor si sa-l pot lua dupa mine daca plec cu bb undeva. Deasemenea am mai cumparat si niste pestisori pt acvariul nostru, dar am uitat cum se numesc, erau asa de speriati saracutii de ei, si colac peste pupaza au mai stat si pe intuneric cateva ore bune din cauza penei de curent!!! Imi era asa de mila de ei!!!

Diarux chiar vroiam sa te intreb despre anl, ca stiu ca anul asta cele din Bucegi ar fi trebuit scoase la vanzare, nu? Si pana la urma am inteles ca inca nu se stie nimic. Noi stam aici de aproape 2 ani si toata lumea e curioasa ce o sa fie si asteptam sa vedem ce se intampla dincolo. Ca legea dupa cate stiu eu exista, si reglementarile de asemenea, s-au publicat prin iarna parca.

Anna 35+ cu Ioana Maria
AMR 5 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput