Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Acum am venit si eu acasa,am jucat remmy de m-am saturat si am papat la greu.
Sun plimbare placuta!
Camy imi pare rau ca ai trecut si inca treci prin atatea greutati!
Boti distractie placuta!
Jjovana sa stapaneasca sanatoasa Daria toate achizitiile!Tu cum te mai simti?

Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by Tecky

Jjovana sa stapaneasca sanatoasa Daria toate achizitiile!Tu cum te mai simti?

Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

Merci
Eu ma simt bine .... ma doar oasele bazinului si picioarele ...dar asta e normal la varsta asta a sarcinii.
Voi va distrati..... super....

oana silvia si pruncuta Daria... 36 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sun ai terminat cutia de absorbante???
mada,contrctii ceva?

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 6 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mai ce aveti cu zodia racului??? Ca gemenii sunt dificili...cand in stanga - cand in dreapta, nehotarati mereu....

Sylvia si Ella va tinem pumnii!

Ankalaura e faina poza.... Cred ca l-au gasit pe sotz toate caldurile....

Jjovana felicitari pentru achizitii! Sa le foloseasca bebelina sanatoasa!

Anaxena m-a distrat intamplarea ta de aseara.....nu te supara pe mine....

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

deci miine e sarbatoare... asa ca m-a luat harnicia azi si am spalat scoica, carut, asternuturi etc, poate ii vine lui prislea sa deschida usa de tot...
aaa anka pushchea pe limba, nu zice 2 sapt, eu vreau sa nasc pe 23, asa am visat eu...

si ma rog ce aveti domne cu racii, ha???? eu vreau racusor, na, ca si eu stiu ca-s temperati si ascultatori, nu-mi trebuie mai mult ca parinte, avem deja unul exact pe dos

boti succese la achizitionat machinetta! nu te intrista cu burtica ca in ultima luna vezi ce se intimpla, toate tipa ca vor sa scape odata

mada
dar tu chiar vrei casa sparkly pt sosirea mamei? vezi ca e cu doua taisuri, daca e totul facut nu mai are ce sa o preocupe, mai bine ai tine-o busy

tecky dureri nici vorba doar normalele contractii pe care dupa cum am mai zis eu nu le impiedic prin nici un mijloc caci uite ce bune sunt. bine eu sunt si la a doua sarcina si colul e mai elastic, dar oricum miscarea face bine deci o recomand cu incredere.

revin ca s-a trezit terorista

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna seara fetelor! Ma iertati ca intru asa peste voi( am mai intrat si ieri) dar as vrea sa stiu daca aveti ceva informatii despre Andreea (a.cicel) ca ultima data cand a intrat pe aici (in 2 dimineata ) zicea ca merge la spital si ca doctorul ii zisese sa isi ia si bagajul!

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Aici va rugam frumos sa ne votati! http://www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
( stergeti spatiul de dupa nascuti) Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Jjovana felicitari pentru achizitii! Sa le foloseasca bebelina sanatoasa!

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele
[/quote]
Merci .
Eu vreau sa o nasc in zodia racului... mama e rac si e un super om.

oana silvia si pruncuta Daria... 36 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Uh, am terminat si eu treburile pe azi.

Va pupic pe toate-toate burticile, si mai vechi si mai noi, ca vaz ca avem si colege noi .

Si mai vaz ca e cazul sa scot majoretele si pentru Ella? Iote-le :

Nastere usoara Ella si bb sanatos!

Boti, iti tin pumnii sa iasa cu masinutza! Si distractie placuta la petrecere!

Anka, bei ce aventuri aveti si voi cu mobila asta! Si cu muncitorii in general! Io cand stateam sa nasc data trecuta, tot cu SiPro ma luptam si tot cu bucataria . Si tot probleme cu chiuveta, ca si tine, si inca altele (nu se potriveau usile la dulapul de colt, etc). In final au terminat ultimile retusuri cand deja eram acasa cu Matei.

Sun, ce zici acolo? Intreb si io ca Xena, ai terminat cutia de tampoane?!? Sa scoatem inca un rand de majorete, ceva ?

Anaxena , esti haioasa rau fato, cu povestea ta cu . Am cu lacrimi.

Io-mi astept sotul sa vina de la Targoviste, a fost sa faca poze la o piesa a lui Manutiu, ca e nu-s ce festival acolo. Apoi trebe sa plecam si noi la un prieten de-al lui, ca e ziua sotiei, deci petrec si io azi . Chestia e ca nu stiam ca mergem si nu luasem nici un cadou; noroc ca eu am obiceiul sa am prin casa cate o "rezerva". Acu am rezolvat cu trei "articole" de la MeliMelo pe care le aveam "in stoc": un sal de vara, o geanta de rafie si niste margelute, toarte luate pe albastru turquaz, sa se asorteze intre ele, de anul trecut de la reduceri. Vai ce bine e sa fii prevazator !

Si maine, o zi de odihna bine-venita !

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 36+

AMR 4 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

quote:
Originally posted by logam

Buna seara fetelor! Ma iertati ca intru asa peste voi( am mai intrat si ieri) dar as vrea sa stiu daca aveti ceva informatii despre Andreea (a.cicel) ca ultima data cand a intrat pe aici (in 2 dimineata ) zicea ca merge la spital si ca doctorul ii zisese sa isi ia si bagajul!

poze Sorinutza mica

Aici va rugam frumos sa ne votati! http://www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3101

Am vrut sa scriu 12 dimineata

poze Sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mai avem un pepenash! Am primit sms de la Ella:

"S-a nascut Alexandru Ionut la 14.53, are 3.050 si 47 cm. Nastere naturala fara epidurala. Sunt cea mai fericita mamica. Va pup si va doresc numai bine"

Bun venit pe lume bebe Alexandru! Felicitari Ella...esti o curajoasa!

SUN 38+

Mergi la inceput