Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...eu vin de la somnic...bineanteles ca asta fac eu toata ziua...DORM

Ankalaura si noi facem singuri dar acum Cristi nu mai are timp pt ca a inceput sa-i mearga firma...si am zis noi ca o sa lucram maine, adica duminica...ca mai am doar 3 saptamani...si am vb cu mama la tel...si mi-a zis ca sunt rusaliile..si sa-mi vad de treaba mea.....astea inseamna ca pana duminica viitoare nu putem face nimic...dar oare cum putem termina in 2 saptamani...racait pereti, gletuit, varuit, schimbat fereastra, pus parchet, schimbat usa, montat mobilaa????? ..ca numai apoi sa ma apuc sa-mi spal ce am eu de spalat ptspital????

Boti..sper sa reusesti sa-ti iei masinuta...iti tin pumnii..

si pt Ella si

Silvia

Mada...te rog sa treci la listuta un carucior roz cu Timeea Cristina si unul albastru cu Darius Eduard
...si la momentul cand o sa nasc...o sa va anunte Bujo daca am fetita sau baiat...ca pana la urma au reusit sa ma bulverseze total!!!!!!!!

Cami 35s+, cu ????????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

buna burtici!!!
MULTUMESC PT SUSTINERE...CHIAR MA BUCUR CA SUNT AICI IN ODISEEA ASTA
AM INTRAT PUTIN SA VA SALUT, SA VAD DACA A MAI VENIT VREUN PEPENAS...mamicilor care se pregatesc mult curaj, si nasteri usoare...

La noi abia de luni incepe nebunia si mai mare, ca lacrimi nu mai avem, atunci il va aduce in tara
Eu sper ca bebelina are ingerul ei pazitor si o va feri de perioada asta stresanta....

Sunt fff indignata de oamenii astia care fac stirile pe baza informatiilor de pe marginea santului...am auzit atatea aberatii, si exagerari..chiar aseara un post amplifica tragedia cu sarcina mea, atribuita cumnatei mele...incompetenti

Inca o data va multumesc din suflet pt ca va pasa...pupici!!!!

32 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

doamne, ce ritm...n-am mai stiu pe care pagina am postat si am derulat toate paginile pana acolo...m-am speriat de cat de mult ati scris de ieri...:)

datele mele...14 ianuarie 81, data nasterii...21 noiembrie, ultima menstruatie...27 august, dpn...masculin, sexul bebelusului...:) dc roman radu, euromedica baia mare, unde o sa nasc...:)

un sfarsit de saptamana superb sa aveti...

Viitoare 29+ bebe boy
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ma pregatesc sa plec cu sotul la tenis si remmy,se pare ca vremea a tinut cu noi pana la urma.
Pt. Ella

Boti abia astept sa ne spui cum a fost la drive test!
Ankalaura mergem la Lacul Tei,e un complex al armatei.
Caprioara multa sanatate tie si lui Matei!
Anaxena esti foarte tare!

Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bey da' ce mai scrieti!!!!
ella nastere usora!!! bebelin sanatos si papacios!!!

biri wow..na ca de 3cm ai scapat ai avut contractii..ceva? macar de alea nedureroase? sau..nik?
ana am patit si io treaba asta la tura trecuta de ..dar cand o sa fim si noi asa..pe la 37-38s apoi frate nu irosim niciun
de la silvia nu avem vreo veste!?
mona ..off ca multe induri tu!!! sa-ti dea Doamne-Doamne putere si sanatate muuulta!!!
io merg la o plimbareala! pupici multi

Oana
29+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello burtici !

syyylviuta si ella81

oanasm,

azi am schimbat si eu prefixul

va pup si va doresc o zi frumoasa.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Malinka esti pe listutza.
Camy nu aveam cum sa pun doua carucioare si doua nume, am pus surpriza, ca sa nu creada lumea ca ai gemeni. Oricum cand nasti stim ce si cum si trecem numele in listutza la pepenasi.
Biri super 3 cm. Vreau si euuuu...
Anaxena da si a meu vb ieri ca ar cam trebui sa prestam ca eu vreau bebe sa vina pana pe 21 iunie daca se poate si el zicea ca vaii da cum sa ii faca asa ceva lu fiicasa si i-am zis calmeaza-te mai ca ea e in saculetzul ei acolo nu are ea treaba cu .
Boti te aseptam cu vesti bune de la .
Gata fug sa pun printesa la nani revenim mai incolo.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 11 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ella - acum am vazut si mesajul tau. Cred ca intre timp ai plecat la spital!?!?!?!?
URA si sa fie totul bine!

Boti - lasa ca mai sunt si mamici la a doua sarcina care sunt la fel de necunoscatoare in ale contractiilor ca si tine. Adica JE

Capri - da' stiu ca aveti parte de aventuri!!! Cat va dura tratamentul?

Ma duc sa ma intind p utin ca ma scormone fata fix in col.
Revin

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ca de obicei la odiseea noastra pepenasii vin in pereche - dupa Silvia imediat si Ella. Un rand de pt mamicile noastre curajoase!!!!!!!!!!!!!!!

Anna 35+ cu Ioana Maria
AMR 4+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada...multumesc muuuuuuuuuuult de tot...
....desi sa stii ca colegii mei mi-au zis sa stau cuminte sa nu mai merg la ecograf..ca cine stie????...daca aflu ca am gemeni??...asa ca nu este exclus...

Cami 35s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput