Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

salutari, eu tot nu apuc sa intru mai devreme, de cind sunt in concediu sunt parca si mai ocupata, tot timpul se iveste cite ceva de facut.

ingry ma bucur ca ai gasit bilet. nu e rau o ora jumate, are timp sa mearga de la o poarta la alta, asta daca nu sunt intirzieri dar in general nu prea sunt pe rutele astea. vorbeste engleza mama ta? eu nu stiu de Paris dar in amsterdam - aeroportul unde schimba maica-mea in general, se ia acel mic interviu inainte sa te imbarce spre sua, si erau f scirbosi cu cei nevorbitori engleza, asa ca ar fi bine sa stea pe linga vreun alt calator care o poate ajuta cu traducerea daca e nevoie.
mincarimi generalizate am si eu, suportabile dupa cremuit. dr probabil ca-ti face testele hepatice sa fie sigura ca nu e afectat ficatul de sarcina, ceea ce deasemenea poate da mincarimi. colestaza se manifesta la exterior prin icter - ingalbenirea mucoaselor, a conjuctivei si a pielii. stai linistita, cred ca cel mai probabil e doar pielea intinsa de sarcina. daca ai nevoie de ceva info sa-mi spui.

eu am fost azi la dr. concluzie - sunt dilatata vreo 3cm, col sters 70%, copil relativ in pozitie. asa ca asteptam sa vedem... nu va speriati ca asta nu inseamna ca nasc acusi, poate sa mai stea asa mult si bine...eu ma bucur ca deja am scapat de 3 cm de largit usa pt fiumeu

va pup

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici,

Mona imi pare sincer rau pentru ca trebuie sa treci prin cate treci...si mama ta te-a mai lasat si singura .. dar e bine totusi ca ai sotul alaturi de tine....conteaza mult!...ai grija si refacere cat mai rapida!

...si ca de fiecare data ati scris super mult......dar mie imi place

Silvia tare pustiul tau...imi place de el......asa ca scot agitatele pt amandoi

..sa ai nastere usoara si multa sanatate atat tie cat si baiatului.

In sfarsit am gasit un nume pt baiatul meu (cred ca asta va ramane)

DARIUS EDUARD

Si am zis asa, daca e fetita vom ramane la Timeea Cristina, si daca e baietel...Darius Eduard acum o sa vedem noi peste 3 saptamani si 2 zile...abia astept!!!

Cami 35s+, cu ????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata -dutelor!
Camy imi place numele ales pt baietel!
Biribu te-ai dilatat fara sa ai nici o durere?
Mona saracuta de tine prin cate ai trecut toata sarcina si inca mai treci! Imi pare nespus de rau!
Fetelor mi-a lasat Mikycris un mesaj pe mess in care mi-a zis ca saptamana viitoare va naste dar nu stie data exacta.Deci se pare ca vom avea un alt pepenas.
Este atat de urat afara,pt azi aveam planuri sa mergem la un complex de distractii:sotul sa joace tenis cu baietii si eu remmy cu fetele.
Va pup ca ma duc sa mananc!

Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Ajutorrrrrrrrrrrrrrrr!
Am aflat ce sunt contractiile!Am contractii la 20 min.! foarte dureroase!
NASC?
Sunt singura acasa!Ce sa fac sun dupa sot la servici sa ma duca la spital sau mai astept?
Astept raspuns va rog!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata gagix! Mama, cat ati scris, mi-a luat o eternitate sa epuizez tot

Dana81, sincere condoleante pentru pierderea cumnatului tau, am vazut la stiri, sper sa reusiti sa treceti peste acest moment cumplit, era atat de tanar, offf

Violeta La multi ani!, sa ai parte doar de lucruri bune, o nastere usoara si un bebelon papacios!

Silvia, pina la urma Stefanutz tot cum a vrut el a facut Sper sa vina pe lume cat mai lin!

Mona imi pare tare rau ca recuperarea merge asa de incet si ca mama ta te-a cam abandonat, oricum sotul e linga tine si scartzaila e un dulce si un grasun. Sper sa va intrati in ritm cat mai repede si tu sa te refaci

Io am absentat pe motive de ultima zi full la munca si apoi somn de voie de la 7 seara pina azi dimineata la 8 jumate. Bai, parca m-a lovit trenul, asa am dormit

Am asa un sentiment ciudat ca nu ma mai duc la munca..., un sentiment de depaysare, parca mi-a luat cineva jucariile... Aveam locsorul meu, joburile mele, colegii mei, relatiile mele, acum parca mi se refuza siguranta aia ca suna ceasul la 7 si io ma tarai intr-un loc iubit... Hmmm, sper sa-mi treaca...

Si am o noua preocupare: azi la 11 jumate ma duc la un dealer sa vad si sa driveresc o masinutza, poate reusesc sa-mi iau si masina ca e asa de rau fara rotzi... tineti-mi pumnii sa se prezinte bine si sa ma incadrez in conditii ca a mea e machineta E un Hyundai i10, wish me luck!

Monica 35+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONA - imi pare rau ca ai asa oi gramada de probleme pe cap. Pentru atitudinea mamei tale, nu te mai supara... Nu e ca si cum te-ai fi asteptat la altceva, dar e drept, doare oricum. Bine ca mai e sotul tau acasa sa te ajute. Iar dupa ce va relua serviciul, tot e bine ca lucreaza in ture. Asta conteaza mult. Ai sa vezi ca lucrurile vor intra in normal cat de curand. MA rog, pentru mamici,.... "normalul" este asta cu rufe, biberoane...

INGRY - patutul si celelalte maruntisuri bebelicesti sunt aici
Si pe mine ma cam mananca pielea, dar nu peste tot. Cel mai tare ma mananca intre sani si putin dedesubt... Si mi-au aparut si niste alunite mici, putin reliefate. Acelasi lucru l-am patit si la sarcina trecuta, si chiar mi-am propus sa ajung la un dermatolog sa vad ce e cu alunitele astea. In rest, mancarimea, am luat-o si eu tot ca pe un simptom de sarcina, si asta cred ca este, dat fiind ca suprafata e destul de mica...

Ai rabdare si asteapta rezultatele analizelor, eu nu cred ca e diagnosticul ala nasol, nici vorba.

Ce-i drept, Charles de Gaulle nu e mic deloc... Neaparat sa te uiti pe harta inainte.

BUJO - sa stii ca din gama meseriilor COOL mai exista: print, pensionar.... Are de unde alege BB Filip... E ok si musafir

SUN - atitudinea de soacra se vede si in treaba cu pretentiile.... auzi, brevet de inventator.... Mai BUJO, daca BB vrea sa se faca frizer nu o sa il lasi?

NARCI - abia ACUM incepi sa te bucuri ca nu nasti in Ro?
Eeee, la voi acolo nu o sa fie nici pe departe asa... macar ca o sa aveti sampanie si piscoturi

BIRI - mai, lasa usa intredeschisa inca vreo doua saptamani

CAMY - gata, ati decis? Foarte frumos si Darius. Avem si noi un nepotel Darius care va face un an pe 21 iunie, acusica...

TECKY - unde mergeti la distractii?

Cautam si eu ceva pentru Eliza dar nu am gasit nimic. Acum, in functie de cand termina astia cu montatul mobilei, poate ne ramane putin timp de "topaieli" la Balonul Copiilor.

Ce credeati ca faceam eu azi noapte la ora 1 ??? Dadeam gresia cu chit de rosturi!!! Mai oameni buni, desi ne-am luat dupa mostrar si de la Murexin aveam niste asteptari... ei bine... "suntem in Romania" si mostrarul nu are NICI O LEGATURA cu ce culoare a rezultat!!!
Dar de ce dadeam eu cu chit?? Pentru ca barbatu-miu demonta chiuveta veche si se chinuia cu tevile, ca acuma am vazut noi ce era in spatele chiuvetei vechi... ca muncitorii aia au facut halal de treaba, si barbatu-miu, la 12 noaptea cand a demontat-o, s-a apucat sa indrepte peretele si sa curete spuma de pe la incheieturi!!! Si tot pe acolo nu era dat corect cu chit, asa ca am facut amandoi chestia asta pena pe la 2 noaptea, ca sa apuce sa se usuce pana la 9 dimineata...
Nu mai vreau muncitori in viata mea!!! Mai bine facem noi nene, stiti ce misto e? ceee.... i-a durut pe ei in cot cum e cu rosturile de la gresie... Au fleoscait acolo un kil de ciment sub fiecare placa, asa, ca sa puna placa pe moale... ca doar e mai usor de nivelat... te doare capul
Acuma nici nu ma mai dejanjeaza atat de tare ca mostra se cheama ROOT "slash" CARAMIZIU si este, de fapt, un fel de bej "slash" cimentiu......

Ma duc sa ii fac Elizei ceva de papa, improvizat, pana temina astia cu mobila.... Altfel, sa ma fi vazut ieri cu cuptorul de microunde pe jos, cu farfuriile prin baie...numai aragazul e functional

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neataaaa,

Biri suuuper tare fetitz! Asa te vreau, largeste poarta pt ala micu:))

Ingry nu te mai gandi la prostii, lasa ca nu ai tu colestaza. Tin pumnii sa fie super bine. Iar despre mamica ta si CDG..poate sta pe langa cineva care a mai fost, macar s-o ajute pana la autobuzele care fac legaturile intre porti/terminale, ca apoi e simplu.

Narcis hihi, si eu tin tot cu Olanda si Portugalia anul asta. Mai ales ca-l iubesc pe Scolari...mi se pare ca manualul de fotbal ar trebui sa inceapa cu el! Cu Galu..lasa draga sa stie:)). Despre Nati nu mai stiu nimic. Pe ea o vor externa luni probabil iar bebe Matei mai ramane in spital o vreme. Oricum intra ea sa pove...pe mine m-a dat gata cat de calma si puternica este!

Ce vreme de cacao ma..chiar in weekend. Da' tot iesim, ca avem cautari prin magazine si plimbari si....

SUN 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetili,

M-am trezit inaintea baietilor si am reusit sa citesc din urma. Problema e ca nu stiu cat am retinut .

Sa va spui intai de noi, ce facuram de ieri de la ora 13:00:
- am fost sa-mi iau analizele, si din pacate iar mi-a iesit la culturi de col streptococul B si la secretie o flora microboiana de gr III; asa ca m-am vazut si cu doctorul (noroc ca era in spital) si mi-a dat tratament; iar trebe sa iau medicamente: augmentin de 1 g, 1 la 12 ore, 5 zile si 10 seri sa pun cate un ovul preparat din augmentin si nistatin
- la serbare am ajuns la timp, io am filmat si tati a facut poze; serbarea insa a fost vai de ea , copiii nu-si stiau replicile; m-am suparat tare pe cele 2 educatoare, ca n-au fost in stare sa pregateasca o serbare "ca lumea" la sfarsitul gradinitei; vorba lui tati, a fost mai rau ca serbarea din primul an, cand erau cei mai mici din gradi; dar a trecut... in plus, stiti ca v-am povestit ca am alergat cu inca o mamica dupa cadouri pentru doamne, am luat si felicitari, si toate au ramas la ea; i-am dictat prin telefon textul pe care sa-l scrie in felicitari, ca a zis ca ea nu le are pe astea; bai frate, si a scris, dar a mancat cuvinte, a pocit cuvinte , ce mai, nu stie sa scrie in limba romana; asta e! am lasat-o pe ea sa le dea cadourili la doamne, sa nu creada ca am scris eu in halul ala, sa ma fac de ras
- cand am ajuns la gradi, primul lucru pe care l-am aflat e ca Matei are febra si ca a vomat la pranz; zisese el ca nu se simte prea bine de dimineata, si ii dadusem preventiv nurofen; asa ca de la serbare, am mers direct cu el la doctor, unde a rezultat ca are faringo-amigdalita si trebe sa ia si el antibiotic, stodal, nurofen, rinil, regim, si sa nu se spele la cap ; la serbare era sub efectul unui supozitor antitermic, asa ca a rezistat eroic si a facut fata cu brio, saracutzul...
- oricum trebuia sa mergem la doctor, ca aveam, eu cu tati programare sa ne luam adeverintele de internare pt nastere si pentru cele 15 zile de conced paternal; aici, surprinzator, totul a mers bine, foarte binevoitoare ni le-a dat, ba mi-a dat si elevitul si augmentinul pentru mine compensate, fara prea multa vorba; a ramas ca la 1 iulie sa vin dupa prenatal la ea, si am discutat un pic si ce putem face dupa cele 126 de zile, si mi-a parut deschisa la ideea de a-mi da concediu medical ca sa o mai lungesc cu banii ; acum ramane sa abordez subiectul si cu pediatrul, pentru ca trebuie sa-ti iei alternativ, ca nu au voie sa iti dea mai mult de 14 zile intr-o luna fiecare, asa ca trebuie sa le lipesti intre ele; deci trebe o coordonare brici intre doctori!

Cam asta am facut noi ieri.

Azi am treburi multe: de spalat, de facut cumparaturi si altele.

Syyylviuta, nastere usoara si bb sanatos!!!

Trebe sa fug, ca s-au trezit baietii!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 36+

AMR 4 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ella uuuuaaau! Pai o sa stai mult la spital daca te duci de acum. Astia zic sa mergi cand le ai la 5 min. Sotul nu poate ajunge intr-o ora asa? Timp in care tu poti sa faci o baita calda, sa te plimbi prin casa....

Tin pumnii si scot pt voi! Sa ne tii la curent!

SUN 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ella dar nu poti sa dai intai un telefon la spital, sa vorbesti cu ei si apoi sa-ti anunti sotul?

Eu nu stiu ce sa altceva sa-ti zic, sunt la fel de ignoranta in materie de nasteri ca orice mamica aflata la prima sarcina. Oricum tin pumnii si sa ne anunti daca pleci, sa-ti bagam agitatele. Si sa iei si niste numere de telefon, macar un SMS sa dai, sa stim ca sunteti bine!

, curaj!

Monica 35+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput